کد خبر 178083
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۲

رضا هلالی شب گذشته در مراسم هفتگی خود به انتقاد از برخی مداحان و اشعار استفاده شده در مراسمات آنها پرداخت و این نوع اشعار را مناسب با مجالس اهل بیت (علیه السلام) ندانست و به مردم پیشنهاد داد تا در موارد مذکور اعتراض خود را به این نوع مداحان برسانند و از ترویج این نوع مداحی جلوگیری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۵:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    یکی باید از خودش انتقاد کنه
  • ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    لطفا به اقاي مداح بفرماييد خود كرده را تدبير نيست شما از خواننده هاي غربي سبك نخون بچه ها هم قول ميدن ياد بگيرن...!!!???
  • مهدی ۱۵:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    کور خود و بینای مردم یکی نیست به خودش بگه این اکس پارتی های به سبک eminem رو تعطیل کن آقای مثلا محترم پا منبری های جنابعالی یا علاقه مندان به جنابعالی و همین آقایانی که انتقاد میکنی یکی هستن غیر محرم پاپ و رپ گوش میدن محرم هلالی و مقدم أین تذهبون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • حمید ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    اقای حاج عبالرضا خان رطب خوردی کی منع رطب کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما خودت رو اصلاح کن باقی پیشکش
  • مجتبی ۱۵:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    پیر غلامی زودرس گرفته ...
  • سینا ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    جناب هلالی این قافله اینقدر بزرگتر داره که شما صحبت نکنی در ضمن خود حضرت عالی تو بسیاری موارد که نمیخوام باز کنم بدعت درست کردی و ضربه زدی
  • مهدی ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    دوره آخرالزمان که میگن واقعا همینه لِمَ تَقولونَ ما لا تَفعَلون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • مسلم ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    واقعا خيلي پرويي آقاي هلالي اون موقعي كه از خوانندهاي غربي مثل هايده ،اميد،سياوش و...ميخوندي،اين همه از بزرگان بهت تذكر ميدادن كه نخون،خودت چرا گوش نميدادي؟؟؟ تا اينكه خدا گذاشت توي كاست مطمئن باش هركس توي دستگاه امام حسين ع بخواد بازي در بياره دير يا زود جوابش ميبينه شما زياد جوش نخور.
  • مهدی ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    :)) والا . . .
  • ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
    0 0
    قشنگ بود ایول

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس