ایران: هدف آمریکا تسلیم کردن تهران است نه رسیدن به توافق

نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد تاکید کرد که اولتیماتوم و اجبار، مذاکره به شمار نمی‌رود و فقط تاییدی بر این امر است که هدف آنها تسلیم کردن ایران است نه رسیدن به توافق.

به گزارش مشرق، نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در واکنش به ادعاهای نمایندگی آمریکا در سازمان ملل علیه ایران تاکید کرد که دیپلماسی آمریکا رقت‌انگیز است.

نمایندگی ایران در حساب رسمی خود در ایکس نوشت: چه رقت‌انگیز است که از جریان سیاسی‌ای که علناً به نقش پیشرو خود در تسهیل و هماهنگی جنگ رژیم اسرائیل علیه ایران اعتراف می‌کند، درس «دیپلماسی» بشنویم.

در این پیام همچنین آمده است: غنی‌سازی صفر، اولتیماتوم و اجبار که در واژگان دیپلماتیک پیچیده شده‌اند، مذاکره به شمار نمی‌آیند؛ فقط تأیید می‌کنند که هدف، تسلیم شدن است، نه رسیدن به توافق.

نمایندگی ایران خاطرنشان کرد: موضع ایران بر پایه حاکمیت قانون است، نه حاکمیت زور.

پیشتر نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد با اشاره به جلسه سه‌شنبه شورای امنیت درباره قطعنامه ۲۲۳۱ و سیاست قلدرمآبانه دولت آمریکا علیه ایران نوشته بود که ایران نباید غنی سازی داشته باشد و هچنین دسترسی کامل برای بازرسی به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 6
  • IR ۱۷:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۳
    2 0
    چرا باید توافق کنه ؟ سر منطقه و هسته ای میخواستن توافق کنن که اونم خودشان حذف کردن !!!! الان چی داریم بهشان بدیم که توافق کنن ؟
  • IR ۱۷:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۳
    2 2
    شما جای امریکا باشی الان واقعا میای با ایران مذاکره کنی؟ ایران همه چیو از دست داد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس