سرلشکر موسوی: ارتقاء مستمر و دائمی توان پدافند هوایی از اولویت‌های کشور است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ارتقاء روز به روز، مستمر و دائمی توان پدافند هوایی ایران اسلامی، از اولویت‌های کشور است.

به گزارش مشرق، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بازدید از قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) کشور، ضمن حضور در بخش‌های مختلف و بررسی اقدامات صورت گرفته، به تلاش‌ها برای ارتقاء توان پدافند هوایی ایران اسلامی اشاره و اظهار کرد: امروز فرصتی ایجاد شد تا بتوانیم در جمع همرزمان خود در پدافند هوایی حاضر شویم و از چگونگی پیشبرد اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته از سوی آنان برای ارتقاء توان پدافند هوایی کشور بازدیدی داشته باشیم.

وی همچنین لزوم ارتقاء بیش از پیش توان پدافند هوایی کشور را مورد تاکید قرارداد و تصریح کرد: ارتقاء روز به روز، مستمر و دائمی توان پدافند هوایی ایران اسلامی، از اولویت‌های کشور است. همرزمان ما در پدافند هوایی حقیقتاً با ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی و بهره‌گیری از دانش، تخصص و همت بلند خویش، در چند ماه اخیر، اقدامات بسیار بزرگ و قابل توجهی را در عرصه ارتقاء توان پدافند هوایی کشور ترتیب داده‌اند که شایسته قدردانی است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: با اتکا به اقدامات صورت گرفته در پدافند هوایی کل کشور، باید گفت که استمرار ارتقاء توان پدافند هوایی به‌خوبی در حال انجام است و این ماحصل اقدامات شبانه‌روزی و بدون وقفه همرزمان ما در مجموعه پدافند هوایی کشور است.

وی ضمن تقدیر از مسئولان، کارکنان و رزمندگان این قرارگاه گفت: تمامی پیشرفت‌ها حاصل کار هم‌افزا، هماهنگ، شبانه‌روزی و فداکارانه مجموعه دانشمندان، محققان، فرماندهان، شرکت‌های دانش بنیان، صنایع دفاع، مراکز جهاد خودکفایی ارتش و سپاه است. ما از همه آنان تشکر و قدردانی می‌کنیم و امیدواریم قرارگاه پدافند هوایی در مسیر پیش روی خود، موفق باشد و ضمن دستیابی به اهداف تعیین شده، در ماموریت‌های واگذاری، موفق عمل کند.

امیر سرلشکر موسوی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: نیروی پدافند هوایی ارتش و سپاه، بازوان قدرتمند مطمئن و با ارزشی هستند که می‌توانند یاری‌بخش قرارگاه پدافند در پیشبرد راهبردها و هدف‌گذاری‌های نوین قرار گیرند و در ارتقاء ظرفیت‌های کمی و کیفی، بهره‌گیری از سامانه‌های نوین و روز آمد و نیروی انسانی متعهد، شجاع، کارآمد و تقویت سپر دفاعی شبکه یکپارچه پدافند هوایی، برای رویارویی موفق با تهدیدات، در هم‌افزایی با سایر نیروها و سازمان‌های فعال و مسئول نقش اساسی ایفا کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 8
  • IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
    3 2
    آن وقت این «ارتقاء روز به روز، مستمر و دائمی توان پدافند هوایی» را دقیقاً از کجا شروع کرده‌ایم؟ از وضعیتی که در جنگ دوازده روزه داشتیم؟
    • IR ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
      0 1
      خودت فهمیدی چی گفتی؟ یکی ترجمه کنه!!
  • US ۱۷:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
    1 0
    بفرمایید خرید انبوه جنگنده های نسل جدید باشید چون نیروی هوایی ایران تهدیدی برای دشمنان حساب نمی شود! از پدافند لیزری باید استفاده کرد زیرا اسراییل ساخت آن را به اتمام رساند
  • IR ۲۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
    1 1
    تکنولوژی پدافند جمهوری اسلامی در حد دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی آمریکا و اروپاس،
  • US ۲۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
    1 0
    آمریکا در خلیج فارس پادگانی درست کرده که پهپاد های پیشرفته لوکاس برای حمله با هدایت ماهواره ای هست و بسیار پیشرفته تر از شاهد هست که تمام منافع نفتی می تواند زیر ضرب این هیولاها برود البته با روش فریب و درگیر کردن ایران توسط اسراییل می تواند بسیار زیان بار باشد،
  • US ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
    2 1
    تا سلاح هسته ای نداشته باشید محکوم به شکست و رفتن هستید! جنگنده به کنار
  • US ۲۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
    0 1
    آمریکا تاکتیک های شاهد و موشکی رو مهندسی معکوس کرده و برای ایران مشکل ساز خواهد بود
  • DE ۰۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    4 0
    دفعه دیگه ببینیم و تعریف بکنیم !
  • ES ۰۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    5 0
    من هنوز تو فکرم که میگفتن پدافند روز اول جنگ هک شده بود و اینکه ۱۱ روز دیگه که هک نبود چیکار کرد؟!بیش از ده روز آسمان کشور جولانگاه جنگنده های دشمن از فاصله بیش ار ۱۰۰۰ کیلومتری بدون حتی یک مورد ساقط شدن واقعا دست مریزاد خیلی کار سختی بود
  • IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    0 0
    این دفعه اگه اسراییل بزنه دیگه شوخی نداره......................حواستون جمع باشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس