بیانیه مشترک کشورهای عربی-اسلامی درباره پاسخ حماس به طرح ترامپ

وزرای خارجه چند کشور عربی و اسلامی با صدور بیانیه ای مشترک از پاسخ حماس به طرح ترامپ و پایان فوری جنگ غزه استقبال کردند.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، وزرای خارجه اردن، امارات، عربستان، قطر، مصر، اندونزی، پاکستان و ترکیه با صدور بیانیه ای مشترک تاکید کردند: از گام های حماس در قبال طرح ترامپ استقبال می کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما همچنین از درخواست ترامپ در قبال توقف حملات اسرائیل علیه غزه و آغاز روند اجرای توافق تبادل اسرا استقبال می کنیم. این تحولات یک فرصت واقعی برای آتش بس فراگیر و پایدار در غزه است. ما از آمادگی حماس برای انتقال مدیریت نوار غزه به یک کمیته فلسطینی استقبال می کنیم.

در این بیانیه تاکید شده است: بر ضرورت آغاز مذاکرات برای دستیابی به توافق بر سر سازوکار اجرای طرح ترامپ تاکید داریم. همچنین بر تعهدمان بر حمایت از تلاش ها در راستای اجرای این طرح برای پایان فوری جنگ غزه و رساندن کمک ها به این باریکه بدون قید و شرط تاکید می کنیم.

در این بیانیه آمده است: ما مخالف کوچاندن ملت فلسطین هستیم و از آزادی اسرا و بازگشت تشکیلات خودگردان به غزه حمایت می کنیم. ما حامی یکپارچه سازی کرانه باختری و نوار غزه، دستیابی به سازوکار تضمین امنیت همگان و عقب نشینی کامل اسرائیل در کنار بازسازی نوار غزه و تحقق صلح بر اساس راهکار ۲ دولتی هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۳
    0 1
    کشورهای عربی _ اسلامی باید از خجالت آب بشوند اروپا قیام کرده مسلمونا قعود ... فقط ادعا ... شما کشورهای عربی و بظاهر اسلامی اجازه ی یه تجمعِ حمایتی از مردم غزه به مردمِ خودتون نمی‌دید شما هیچ کاری در راستایِ حمایت از آزادیِ قدس و فلسطین از چنگالِ حیواناتِ درنده ی صهیونیستی انجام ندادید خود را به خواب که نه با چشم باز دارید می بینید چه داره به سرِ برادران و خواهرانِ مسلمانتون میاد ولی دریغ از یک اقدام موثر... !!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس