تارتار: از هواداران عذرخواهی می‌کنم/ بازی دادن به جوان‌ها تاوان دارد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید تیمش با صلابت بازی می‌کند.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال پرسپولیس در جریان هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران ۳ بر یک صنعت‌نفت آبادان را شکست داد. مهدی تارتار سرمربی تیم پرسپولیس در نشست خبری بعد از این دیدار اظهار کرد: از هواداران تشکر می‌کنم که از ما حمایت کردند. از بازیکان هم تشکر می‌کنم که تلاش کردند. به تیم حریف هم خسته نباشید می‌گویم که برخی دقایق بازی ما را اذیت کردند. روی ۲ بر یک کار ما سخت شده بود اما تعویض کردیم و شرایط بازی را تغییر دادیم.

وی افزود: روی گلی که دریافت کردیم ناراحت هستم. موقعیت‌های زیادی هم از دست دادیم که این موضوع هم ناراحت کننده است. باید بیشتر کار کنیم. از اینکه هواداران خوشحال هستند من هم خوشحال هستم.

وی در ادامه گفت: ما لیگ سختی داریم و همه تیم‌ها خوب هستند. یکی از مشکلات که وجود دارد کیفیت زمین است. زمین سنگین است و بازیکنان گله می‌کردند. از مسئولان ورزشگاه تشکر می‌کنم اما رسیدگی کامل نیست. از مسئولان کشور می‌خواهم ورزشگاه آزادی را درست کنند. حیف است که پرسپولیس و استقلال بیرون این ورزشگاه بازی می‌کنند.

او تصریح کرد: تیمی که می‌خواهد مدعی قهرمانی باشد باید با صلابت باشد. همیشه همین‌طور هستیم به غیر از بازی با تراکتور. بازیکنان ما نکات تاکتیکی را خوب پیاده می‌کنند. دلم برای بازیکنان خوبی که روی نیمکت داریم و بازی نمی‌کنند می‌سوزد. کاش قانونی وجود داشت و ما می‌توانستیم بازیکنان بیشتری را بازی بدهیم. امیدوارم که بتوانیم در طول فصل از بازیکنان استفاده کنیم و جام حذفی هم برگزار شود که از همه بازیکنان خود استفاده کنیم. با گذشت چند هفته از لیگ به ترکیب ۹۰ درصدی خود رسیده‌ایم اما وقتی آسیب دیدگی وجود دارد از آن بازیکن استفاده نمی‌کنیم.

وی در ادامه گفت: در تمرینات به بازیکنان می‌گوییم هر کسی فرصت بهتری دارد باید استفاده کند و پاس ندهد اما بازیکنان ما آنقدر با هم دوست هستند که بیش از حد گذشت دارند. البته گذشت بهتر از خودخواهی است.

او همچنین گفت: برای تیمی که در کورس قهرمانی است ریسک کردن، سخت است. امروز فرصت بود که از پویا اسمی استفاده کنیم. همیشه بازیکنان آکادمی در کنار ما هستند.

تارتار در پایان درباره وضعیت اوستون اورونوف گفت: بازیکنان ما به تناوب بازی می‌کنند و نمی‌توانم ۱۵ بازیکن را در یک بازی به زمین بفرستم. انصافا اوستون هم در تمرینات تلاش می‌کند و من می‌بینم اما بیفوما از او سبفت گرفته است. صادقی و محمودی هم اصلا بازی نکردند. این چالش شیرینی برای من است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس