کد خبر 174583
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۷

سرمربی سابق پرسپولیس و تیم ملی بخش زبان فارسی را از سایت اختصاصی خود حذف کرد.

به گزارش مشرق، نامه نوشت: سرمربی سابق پرسپولیس و تیم ملی بخش زبان فارسی را از سایت اختصاصی خود حذف کرد.

 افشین قطبی که سالها خارج از ایران زندگی می کرد در زمان مدیریت حبیب کاشانی به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شد و پس از 30 سال به ایران بازگشت تا از علاقه اش به وطن سخن بگوید.

قطبی پس از کنار گذاشته شدن از تیم ملی ایران به ژاپن رفت و حالا وقتی به سایت اختصاصی اش مراجعه کنید دیگر خبری از بخش زبان فارسی نیست.

به گزارش مشرق، افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران وب سایت شخصی خود را روز جمعه 21 آبان ماه 1389 به دو زبان فارسی و انگلیسی راه اندازی کرد.

در این وب سایت بخش های گوناگونی مانند عکس و ویدیو، بیوگرافی، تیم ملی، مصاحبه ها، دل شیر، یادداشت و تماس با ما گنجانده شده است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حجت ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    ژاپنی داره فارسی نداره. خخخخخخخخخخخخخخ
  • ۲۰:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    ازاول هم این قطبی امریکایی بود کاشانی برایش شناسنامه ایرانی گرفت و در هتل برای دوست دختر قطبی آخوند آورد و سیقه فورمالیته برایشان خوانده شدو..... قطبی همان موجودی است که تلویزیون بی بی سی یک ساعت تمام برعلیه ایران چرت وپرت وبدگویی کرد و وضعیت اجتماعی ایران را زیر سوال برد وایرانی ها را وحشی قلمداد کرد. ای امریکایی کثیف وطن فروش.
  • ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    تازه قراره زبان گواتمالايي و بوركينو فاسويي هم اضافه كنه ولي برنامه اي براي زبان فارسي نداره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس