کد خبر 1744351
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
اعلام همبستگی روسیه با ونزوئلا علیه تهدید آمریکا

وزارت امور خارجه روسیه تأکید کرد که مسکو استفاده از زور علیه کشورهای مستقل را نمی‌پذیرد و بر همبستگی خود با مردم و دولت جمهوری بولیواری ونزوئلا تأکید می‌کند.

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به تحولات ونزوئلا کشوری که آمریکا کشتی‌های جنگی خود را در سواحل آن مستقر کرده است، واکنش نشان داد.

«ماریا زاخارووا» در نشست خبری در مسکو در این خصوص گفت: روسیه قاطعانه تهدید استفاده از زور علیه کشورهای مستقل را به عنوان یک ابزار سیاست خارجی نمی‌پذیرد و همبستگی خود را با مردم و دولت جمهوری بولیواری ونزوئلا که حق مسلم تعیین آزادانه مسیر سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود را بدون فشار خارجی دارد، ابراز می‌کند.

وی افزود: ما درباره تحولات جاری، در چارچوب مشارکت راهبردی، در تماس نزدیک، مستقیم و دوستانه با طرف ونزوئلایی هستیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه خاطرنشان کرد که «رویه مداخله قهری و تاکتیک‌های انقلاب رنگی باید برای همیشه به فراموشی سپرده شود».

شایان ذکر است که در ۸ آگوست، «پم بوندی» دادستان کل آمریکا، جایزه ۵۰ میلیون دلاری برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری رئیس جمهور ونزوئلا شود، اعلام کرد.

در ۱۹ آگوست هم «کارولین لیویت» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، خاطرنشان کرد که دونالد ترامپ آماده است تا از «تمام عناصر قدرت آمریکا» برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر استفاده کند، بدون اینکه احتمال اقدام نظامی در ونزوئلا را رد کند.

این تحولات در حالی است که سه کشتی جنگی آمریکایی به سواحل ونزوئلا اعزام شده‌اند و انتظار می‌رود ۴۰۰۰ تفنگدار دریایی را حمل کنند. در کاراکاس، این اقدامات تحریک‌آمیز و تلاشی برای بی‌ثبات کردن منطقه توصیف شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    0 0
    ونزوئلا باید به موشک های ضد کشتی از نوع بالستیک خلیج فارس و کروز ضدکشتی و همچنین موشک های بالستیک با برد 2500 کیلومتر و بیشتر تجهیز شود همچنین ونزوئلا را باید به پهبادهای شاهد 10000 و کارخانه زیر زمینی تولید آنها و همچنین موشک های ضدزره دهلاویه و قائم 20 هزار فروند و ضدهوایی دوش پرتاب میثاق 5000 فروند مجهز نمود این یک اولیت اساسی است و باید مانور مشترک با ایران و چین و روسیه برگزار کند
  • IR ۰۱:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    0 0
    حمله به ونزوئلا مقدمه حمله به ایران و چین است ایران و چین باید بدون روسیه نسبت به این موضوع تصمیم گیری کنند نقش روسیه مشکوک است
  • IR ۰۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    0 0
    انتظار میرود 4000 تفنگدار باشند اما هم کمی و هم کیفی کمتر از انتظارن !! که اگه بودن الان توی خشکی بودن نه کشتی ! :-)
  • IR ۰۳:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    0 0
    راهش برگزاری رزمایش دریایی چین، روسیه، ایران و ونزوئلا در آمریکای جنوبی هست همانطور که آمریکا در نزدیکی آبهای چین و کره شمالی رزمایش برگزار می کنه!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس