کد خبر 1740744
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۳
1587948_822.jpg

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: حبوبات منبع غنی فیبر، پروتئین و مواد معدنی مفید هستند که نه‌تنها موجب افزایش فشار خون نمی‌شوند، بلکه در کاهش و کنترل آن نقش دارند.

به گزارش مشرق، از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت آمده است: بیشتر حبوباتی که برای غذای انسان استفاده می‌شوند، بین ۱۵ تا ۲۵ درصد وزن خشک را به صورت پروتئین دارند. این تقریبا دو برابر بیشتر غلات و تقریباً یک سوم گوشت است.

سایر اجزای مهم حبوبات، کربوهیدرات‌ها و نشاسته مقاوم و فیبر غذایی است. افزایش مصرف حبوبات به عنوان غذای کامل با هزینه غلات، ممکن است منجر به افزایش دریافت پروتئین و فیبر و تغییر در نوع کربوهیدرات شود. علاوه بر این، فراکسیون‌های غنی از پروتئین و یا فیبر از حبوبات مانند سویا، ممکن است به عنوان مکمل برای افزایش قابل توجه پروتئین و یا فیبر مصرفی استفاده شوند.

بنابر این گزارش، حبوبات منابع بسیار خوب و غنی فیبر بوده و استفاده از آنها برای کاهش دادن فشار خون بالا موثر است. همچنین وجود مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و کلسیم در حبوبات به کاهش اثرات منفی که سدیم بر فشار خون دارد، کمک کرده و به کاهش فشار خون منتج می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۴
    0 0
    اشتباه میکنی ، کیلویی ۲۰۰ تا ۶۰۰ تومن حبوبات باعث افزایش فشار خون میشه دکتر ! وزیر راه و کشاورزی و معاون پارلمانی رییس جمهور و امثالهم از اخوان انحصار و احتکار که نیستیم ، پایه حقوق ۱۰۵۰۰ هستیم
  • IR ۱۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۴
    1 0
    چرا دروغ آخه؟حبوبات شاید دارای پروتیین و دیگر مواد مغذی باشند اما عملا جذب خیلی خیلی کمی دارند و معمولا همانطور که وارد میشوند همانطور هم خارج میشوند...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس