لاپید: اقدام مکرون یک اشتباه اخلاقی و فاجعه دیپلماتیک است

لاپید مدعی است به رسمیت شناختن فلسطین توسط فرانسه خطای اخلاقی و فاجعه دیپلماتیک است.

به گزارش مشرق، یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل، اعلام رئیسجمهور فرانسه، امانوئل مکرون، مبنی بر به رسمیت شناختن دولت فلسطین در سپتامبر را یک اشتباه اخلاقی و فاجعه دیپلماتیک خواند.

لاپید در پستی در X نوشت: فلسطینی‌ها نباید به خاطر حمله ۷ اکتبر یا حمایتشان از حماس پاداش بگیرند. یک دولت کارآمد که دیپلماسی پایه را مدیریت میکرد، میتوانست از این بیانیه مضر جلوگیری کند.

مکرون عصر پنجشنبه اعلام کرد که پاریس، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت. این اقدام عمدتاً نمادین، یک قدرت جهانی را در تضاد با موضع اسرائیل قرار می‌دهد که خواستار به تعویق انداختن به رسمیت شناختن کشور فلسطین تا زمان دستیابی به راه‌حلی برای درگیری‌های چند دهه‌ای است.

طبق گزارش‌ها، حدود ۱۴۶ کشور، کشور فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند، اما اعلام فرانسه، این کشور را به اولین اقتصاد بزرگ جهان، عضو گروه ۷ و عضو شورای امنیت سازمان ملل تبدیل می‌کند که این کار را انجام می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۳
    1 0
    دنیا به کجا رسیده یک موش کثیف قاتل کودک کش توصیه اخلاقی می دهد.
  • IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۳
    0 0
    امانوئل ماکرون یک قاب باز حرفه ایست و همیشه جوری " تاس" میریخت که برایش " جفت شش" میامد!
  • FR ۱۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۳
    0 0
    خود اسراییل میگه نمادین ! تا سپتامبر باید دید وضع مکرون و نتانیابو چی میشه !
  • IR ۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۳
    0 0
    یجوری اینا واکنش نشون می دن انگار مکرون واقعاً می خواد کشور فلسطین تشکیل بشه این حرفا همش دروغ مردم فریب می دن فلسطین در حکومت های غربی هیچ دوستی نداره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس