کد خبر 1718837
تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰
خروج توده ۴ کیلویی از شکم بیمار ۷۵ ساله در آمل

رئیس مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور آمل گفت: جراحی اورژانسی موفق در این بیمارستان باعث خروج توده چهار کیلویی از شکم بیمار خانم ۷۵ ساله در این شهرستان شد.

به گزارش مشرق، در یک جراحی سخت و سنگین پزشکی یک توده چهار کیلویی از شکم بیمار خانم در این شهرستان خارج شد.

پس از این جراحی موفقیت آمیز، حال عمومی بیمار مطلوب گزارش شده است.

رئیس مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور آمل اظهار کرد: بیمار خانم ۷۵ ساله با علائم درد شدید شکم و تورم شکمی به اورژانس این بیمارستان مراجعه کرده بود.

فرامرز اکبری با اعلام اینکه پس از انجام معاینات بالینی و تصویربرداری، وجود یک توده حجیم داخل شکم تشخیص داده شد، افزود: پس از بررسی های لازم تشخیص داده شد که بیمار نیازمند اقدام فوری جراحی است.

خروج توده ۴ کیلویی از شکم بیمار ۷۵ ساله + عکس

اکبری با اشاره به اینکه در یک عمل جراحی اورژانسی حیاتی در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور آمل، توده‌ای شکمی به وزن ۴ کیلوگرم با موفقیت از شکم این بیمار خانم خارج شد، گفت: این جراحی حساس توسط دکتر محمدمهدی شکوهیان متخصص جراحی عمومی و تیم اتاق عمل با موفقیت کامل به پایان رسید.

این جراحی به عنوان دومین جراحی مشابه در کمتر از ۴۰ روز گذشته توسط دکتر محمد مهدی شکوهیان متخصص جراحی عمومی بوده که در اولین عمل توده‌ای به وزن ۷ کیلوگرم از شکم بیمار با شرایط مشابه خارج شده بود.

محمدمهدی شکوهیان متخصص جراحی عمومی اظهار کرد: توده‌های شکمی می‌تواند برای مدت طولانی بدون علامت باقی بمانند.

وی افزود: این توده ها تنها زمانی علائم داشته و خود را بروز می‌دهند که به اندازه بحرانی برسد.

شکوهیان خاطرنشان کرد: تشخیص به‌موقع و اقدام سریع جراحی نقش مهمی در جلوگیری از عوارض جدی دارد.

وی گفت: بررسی‌های پس از جراحی نشان از وضعیت عمومی پایدار بیمار و روند بهبودی رضایت‌بخش تحت مراقبت‌های پزشکی است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۰۹:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    2 12
    عکس نزارید لطفا . خیلی حال بهم زنه
  • IR ۰۹:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    6 1
    بمبه؟💣
    • مهدیه IR ۰۷:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۰
      0 0
      دقیقا خووب گفتی
  • IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    0 0
    این مروارید سیاهه و خیلی قیمت داره
  • کاربرجدید IR ۰۸:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۰
    1 0
    دکتر نگفته ؟!! علت تشکیل این توده ها از چی میتونه باشه ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس