کد خبر 164571
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۳

سردار احمدی‌مقدم از عملکرد نیروی انتظامی به اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس گزارش می‌دهد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، کمیسیون فرهنگی مجلس در جلسه روز یکشنبه خود، طرح اداره صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بررسی خواهد کرد.

بحث و بررسی پیرامون سیاست‌ها و قوانین فرهنگی با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و ارائه گزارش عملکرد نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران توسط سردار احمدی‌مقدم نیز در دستور کار جلسه کمیسیون فرهنگی مجلس قرار دارد.

رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در جلسه کارگروه هنر، رسانه و گردشگری گزارشی از عملکرد خود را به نمایندگان ارائه می‌دهد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان نیز درباره عملکرد سازمان متبوعش به کارگروه خانواده، ورزش و جوانان گزارش خواهد داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
    0 0
    كار فرهنگي، يك انسجام سازمان يافته، مقتدر و با راهبرد مشخص، علمي و بلند مدت مي‌خواهد عزيزان!!! شما را به ولاي علي (عليه سلام) در بحث دين و فرهنگ و مردم سهل انگاري، سازش و خداي ناكرده خود فروشي نكنيد!!! با علم كامل، "سياست جامع" و اقتدار مثال زدني، عناصر خود فروخته، جاهل، نخاله و بي‌تفاوت را حذف و كار را به كاردان بسپاريد و با يك "يا علي" علي وار، تا رساندن جامعه به شرايط موعود و آماده مديريت منجي بشريت، از پا ننشينيد كه روز موعود نزديك است، انشاءالله، انشاءالله.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس