.

آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل با تاکید بر اینکه هیچ جایی در نوار غزه امن نیست، اعلام کرد که از ۷ اکتبر زمانی  و آغاز جنگ‌ اسرائیل و حماس تاکنون، "۱۳۰ کارمند این آژانس در نوار غزه کشته شده اند.

به گزارش مشرق، آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد ۱۹ کارمند دیگر سازمان ملل در غزه کشته شدند.

آنروا جزئیات بیشتری درباره مکان و زمان کشته شدن ۱۹ نفر جدید ارائه نکرد.

این آژانس گفت که نزدیک به یک میلیون آواره در ۹۹ مرکز آن در مناطق مرکز و جنوب غزه از جمله خان یونس و رفح پناه گرفته اند.

این سازمان اعلام کرد که یکی از مدارس آن در دیر البلاح در مرکز غزه بر اثر حمله روز یکشنبه آسیب دیده است، در حالی که مدرسه دیگری در خان یونس در اثر حمله ای آسیب دیده و چهار فلسطینی که در آن پناه گرفته اند کشته شده اند.

در همین حال، فیلیپ لازارینی، رئیس آنروا، گزارش‌هایی مبنی بر اینکه آژانس قصد دارد اردوگاه‌های جدید پناهندگان را در رفح بازگشایی کند، رد کرد.

او گفت: «ادعاها مبنی بر اینکه سازمان ملل هزاران چادر دارد و قصد دارد کمپ های جدید پناهجویان را در رفح باز کند، دروغ است.»

وی تاکید کرد: «هیچ مکان امنی در غزه، چه در جنوب و چه در جنوب غربی، چه در رفح و چه در جایی که به طور یک جانبه "منطقه امن" نامیده می‌شود، وجود ندارد.»

- توماس وایت مدیر آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل متحد (آنروا) نیز روز دوشنبه اعلام کرد: «موج دیگری از آوارگی در حال وقوع است و وضعیت انسانی رو به وخامت است زیرا نیروهای اسرائیل عملیات خود را در جنوب غزه، از جمله در رفح، جایی که صدها هزار فلسطینی در آن به سر می برند، آغاز کرده اند.»

توماس وایت مدیر امور آنروا در غزه در ‌رسانه اجتماعی ایکس که قبلا با نام توییتر شناخته می شد، گفت: "مردم غزه به دنبال راهنمایی برای یافتن امنیت هستند اما ما پاسخی برای گفتن به آنها نداریم."

او گفت: «جاده‌های منتهی به جنوب به سمت رفح مملو از ماشین‌ها و گاری‌ها است که مملو از مردم و دارایی‌های ناچیز آن‌هاست.

آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل متحد (آنروا) اعلام کرد که تقریباً ۱.۹ میلیون نفر یعنی بیش از ۸۰ درصد از کل جمعیت غزه، از زمان آغاز جنگ بین حماس و اسرائیل آواره شده اند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

به دنبال پایان آتش ‌بس‌موقت چهار روزه میان حماس و اسرائیل، قطر به عنوان یکی از کشورهای میانجی اعلام کرد که توافق حماس و تل آویو برای تمدید آتش بس به مدت ۴۸ ساعت حاصل شده است. حماس هم اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتش‌بس بشردوستانه موقت برای ۲ روز دیگر، بر اساس همان شروط آتش‌بس قبلی به توافق رسیده است.

سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۰:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
    0 0
    الله اكبر    الله اكبر    الله اكبر   خامنه اي رهبر    مرگ بر ضد ولايت فقيه     درود بر رزمندگان اسلام    سلام بر شهيدان   مرگ بر آمريكا  مرگ بر انگليس   مرگ بر منافقين و كفار   مرگ بر اسرائيل"

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس