تحلیلگر اسرائیلی: حزب‌الله پرچم سفید را بالا نخواهد برد

تحلیلگر نظامی صهیونیست تاکید کرد حزب‌الله به رغم همه فشارها و نبردها به راحتی از مواضع خود دست نخواهد کشید.

به گزارش مشرق، «یوآو لیمور» تحلیلگر نظامی اسرائیلی نوشت، هرکس که گمان کرده حزب‌الله بعد از گذشت یک سال از جنگ پرچم سفید را بالا خواهد برد و تسلیم می‌شود، شناختی از ماهیت این تشکیلات و ایدئولوژی دینی و سیاسی آن ندارد.

نویسنده صهیونیست در مقاله‌ای برای روزنامه«یسرائیل هیوم» نوشت، حزب‌الله به پروژه خود ادامه می‌دهد و با وجود همه فشارها و درگیری‌ها به سادگی از مواضع خود عقب‌نشینی‌ نخواهد کرد.

در همین راستا، «علی عمار» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان روز پنجشنبه در واکنش به فشارها برای خلع‌سلاح مقاومت، تاکید کرد که «سلاح مقاومت تا زمانی که اسرائیل به اشغال خاک لبنان ادامه دهد، باقی خواهد ماند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۷
    0 0
    تا وقتی اسرائیل کل مناطقی که از لبنان می خواد نگرفته نه تسلیم نمی شن بعد که کار اسرائیل تمام شد محو می شه
  • IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۸
    0 0
    تا وقتی کمک های ایران هست پرچم سفید بالا نمیره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس