پس از تصويب قعطنامه تحريمي اتحاديه اروپايي در 27 اکتبر 2010 که مفاد آن فراتر از قعطنامه‌هاي شوراي امنيت سازمان ملل متحد عليه ايران بود، غربي‌ها قصد دارند به بهانه اين قطعنامه، پروژه سرمايه‌گذاري ايران در ميدان گازي "رهام" را به محاق برده و اموال ايران را

به گزارش مشرق به نقل از رجا سهم شرکت ملي نفت ايران از طريق يکي از کمپاني‌هاي وابسته به خود در اين پروژه با کمپاني بريتيش پتروليوم به‌صورت 50-50 است. ايران در طي دهه گذشته بالغ بر 125 ميليون دلار در اين ميدان گازي سرمايه گذاري کرده است.
ميدان گازي "رهام" که در 250 مايلي شهر آبردين اسکاتلند قرار دارد، در سال 1977 کشف شد و از سال 2005 به بهره برداري رسيد. براي احداث اين ميدان گازي تا کنون 350 ميليون دلار هزينه صرف شده است.
ميدان "رهام" که حدود شش ميليون متر مکعب گاز در روز توليد مي کند، يکي از منابع مهم توليد گاز در درياي شمال براي کشور انگلستان و ماليات دهندگان اين کشور محسوب مي شود.
سکوي درياي شناور "بروس" که حدود 30 مايل با ميدان فاصله دارد، گاز توليدي اين ميدان را از طريق پمپاژ به ترمينال "اس-تي-فرگوسن" در شمال اسکاتلند ارسال مي‌کند.
اکنون درحالي که کمپاني انگليسي بريتيش پتروليوم در حال رايزني با دولت انگلستان براي خارج کردن اين پروژه از ليست پروژه‌هاي تحريمي اتحاديه اروپايي است، وزارت نفت ايران بايد با مستندات و مدارک لازم هرچه سريع‌تر براي جلوگيري ازضرر و زيان وارده به کشورمان پيگيري‌هاي حقوقي را آغاز کند چرا که هيچ دليلي وجود ندارد تا بر مبناي آن، مشارکت ايران در پروژه‌اي که از يک دهه گذشته آغاز شده، با قعطنامه غيرقانوني اتحاديه اروپايي در سال 2010 متوقف و اموال کشورمان در آنجا توقيف شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس