
وي گفت: در هر بحران عدهاي از خواص مردود شدهاند، پس بايد براي شناخت فتنه بعد وقت بگذاريم تا جزو خواص مردود آينده نباشيم.
رسايي نخستين فتنه را ماجراي سال 67 عنوان کرد و اظهار داشت: دومين فتنه سال 77 در کشور به وقوع پيوست که مباني دين و امام (ره) زير سوال برده شد.
وي ادامه داد: بحران سوم در آغاز دهه سوم انقلاب يعني 10 سال بعد از بحران دوم، در سال 87 خود را نشان داد و در اين فتنه نيز کساني که در سال77 ترديد داشتند، جز مردودين قرار گرفتند.
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينکه هدف تمام فتنههايي که درکشور به پا شد ولايت فقيه بوده است، افزود: بايد مراقب بود و افراد را در زمانهاي مختلف شناخت و از مواضع آنها اطلاع پيدا کرد چرا که ميزان حال فعلي افراد است و اين يک اصل عقلي است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به اجراي طرح هدفمند کردن يارانهها اشاره کرد و افزود: اين طرح از مهمترين طرحهاي اقتصادي کشور است.
حجتالاسلام رسايي گفت: اقتصاد ايران شبيه يک انسان بيمار است که اگر جراحي نشود خواهد مرد.
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينکه تمام کشورهاي اروپايي سيستم اقتصادي خود را اصلاح کردند و اين روش را در پيش گرفتند گفت: يارانه به کمکي اطلاق ميشود که به قشر ضعيف اختصاص مييابد اما در ايران کسي که داراي ثروت بيشتري باشد، بيشتر از يارانه استفاده ميکند در حالي که نبايد اين گونه باشد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: اين طرح در دولتهاي مختلف مطرح شد اما به دليل آثار تورمزاي آن، کسي رغبتي به اجراي آن نداشت.