معاون رئیس‌جمهور: استخدام‌ها باید متناسب با نیاز دستگاه‌ها انجام شود/ باید جلوی استخدام بدون نیاز را بگیریم

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی گفت: استخدام باید متناسب با نیاز دستگاه انجام شود، اگر ما جایی نیازی به جذب داشتیم باید این کار را انجام بدیم وگرنه باید جلوی آن را بگیریم.

به گزارش مشرق، میثم لطیفی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی، درباره برنامه این سازمان برای مدیریت بهره‌وری صحیح از کارکنان دولت گفت: ما یک پیش‌بینی در قانون کردیم و امسال نیز در بودجه ۱۴۰۲ پیشنهاد دادیم که بر اساس نیازسنجی واقعی دستگاه‌ها در استان‌ها امکان جابجایی نیروهای مازاد بین دستگاه‌ها وجود داشته باشد.

وی افزود: منظور از نیروی مازاد نیروی ناتوان نیست بلکه نیرویی است که الان در سازمانی که فعالیت می‌کند، به دلیل پایین آمدن حجم کار با توجهه به سامانه‌مند شدن، هوشمند شدن و کاهش وظایف دولت با واگذاری امور تصدی، آن مأ‌موریت و وظیفه برایش وجود ندارد و در بخش دیگر به همین تخصص نیاز داریم.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی اظهار کرد: در حوزه جبران خدمات مدیران و کارشناسان هم بندی را پیشنهاد دادیم که اگر در مجلس رأی بیاورد، پرداخت غیر مستمر و اضافه کار و مباحث مربوط به امور رفاهیات، باید بر اساس بهره‌وری صورت بگیرد و این تحت قالب آیین‌نامه مشترک بین ما و سازمان برنامه بودجه قرار است تهیه شود که براساس آن اقدام کنیم.

لطیفی ادامه‌ داد: ما این دو کار را در دستور داریم که امسال پیش ببریم، کار سومی نیز وجود دارد که بحث پرداخت به مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره شرکت‌های دولتی است که بایستی کاملاً بر اساس بهره‌وری صورت بگیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که در سازمان امور اداری و استخدامی برای کاهش یا توقف جذب نیرو به عنوان استخدام رسمی دولت برنامه‌ای دارید؟، گفت: استخدام باید متناسب با نیاز دستگاه انجام شود، اگر ما جایی نیازی به جذب داشتیم باید این کار را انجام بدیم وگرنه باید جلوی آن را بگیریم؛ بحث نیروهای مازاد برای همین است که ما بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی در پایان خاطرنشان کرد: لزوما آن چیزی که دستگاه به عنوان نیاز به نیرو به ما اعلام می‌کند، برای ما مبنا نیست. ما در این مورد کار گروهی داریم که می‌رود کاربینی و کارسنجی می‌کند و بر اساس آن نیاز واقعی مشخص می‌شود و بر اساس بودجه‌ای که سازمان برنامه بودجه می‌توانند در این مورد اختصاص دهد، جذب صورت می‌گیرد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۹:۰۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
    1 0
    جلو استخدام فرزندان و اقوام و آشنایان خودتان را بگیرید .بخدا کشور گلستان میشود.
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
    0 0
    من دردستگاهی بودم که ملاحظه کردم افرادی بودند که تجربیات گرانبهایی را درطول خدمتشان بدست آورده بودند اما بدلایل لوایحی بسیار ضعیف ومضحک که بقانون تبدیل شد دستگاه ناچار شد که آنها را بازنشست کند اما کسانی هم بودند که دارای مدراک منطبق با قانون بود اما ازکارائی واثر بخشی درآنها خبری نبود وهم اکنون دردستگاهها بدون بهره وری می چرخند وبه ریش افراد نخبه ومطلع می خندند وهنوز دردستگاهها مشغول هستند .یک نکته ایی که باید درخصوص موارد بازنشستگی گفت این هست که ازقید کلمه کارشناس وکارشناسی ارشد صرفا برای ۳۵ سال تا پایان بازنشستگی استفاده شده است درحالیکه باید درکنارش عنوان میشدمدارک باید مرتبط با شغلی که برعهده دارد باشد مثلا طرف روانشناسی دارد درحوزه حسابرسی مالیاتی کار میکند که درحوزه حسابرسی بی سوادترین فرد دردستگاه هست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس