جلوگیری از ورود یک محقق دیابت به آمریکا به دلیل تبار ایرانی او

دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد اعلام کرد به نیابت از یک محقق دیابت از دولت فدرال آمریکا شکایت کرده است.

به گزارش مشرق، اسناد دادگاهی نشان می‌دهند دولت فدرال آمریکا از ورود یک محقق ساکن کانادا که قرار بوده دوره فلوشیپ دو ساله‌اش را در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد آغاز کند، به دلیل تبار ایرانی او جلوگیری کرده است. 

خبرگزاری آسوشیتدپرس بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) گزارش داد «برنامه بالینی پناهندگی و مهاجرت دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد» اعلام کرد که به نیابت از این محقق از دولت فدرال آمریکا شکایت کرده است. 

طبق این گزارش، در این شکایت‌نامه از این محقق به عنوان «مریم شاملو» نام برده شده و تأکید شده که مأموران اداره گمرگ و حفاظت مرزی آمریکا به دلیل آنکه محل تولد مریم شاملو و همسرش ایران بوده به آنها اجازه ورود به آمریکا را نداده‌اند. این زوج به همراه دو فرزندشان شهروند کانادا هستند.

در این شکایت‌نامه از دولت فدرال آمریکا خواسته شده در اسرع وقت برای مریم شاملو روادید صادر شود تا ایشان بتواند دوره تکمیلی تخصصی خودش را با بیش از یک سال یکسال تأخیر تا ۶ ژوئیه آغاز کند.

مریم شاملو در بیانیه‌ای گفت: «من در ۵ سال گذشته خیلی تلاش کردم تا بتوانم از این فلوشیپ مشهور استفاده کنم. امید داشتم برای افزودن بر دانشم در زمینه درمان‌ها و برطرف کردن نیازهای روی زمین‌مانده در حوزه دیابت به هارورارد بروم.»

طبق آنچه آسوشیتدپرس گزارش داده در این شکوائیه از مریم شاملو و فرزندانش به عنوان شاکی در این پرونده نام برده شده است. همسر ایشان جزو شاکیان نیست.

یک سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا در پیامی از طریق ایمیل به آسوشیتدپرس گفته که نظری در این خصوص ندارد. وزارت امنیت داخلی آمریکا هم به درخواست آسوشیتدپرس برای اظهارنظر درباره این موضوع پاسخ نداده است.

«صبرینه اردلان»، مدیر برنامه بالینی مهاجرت و پناهندگی آمریکا گفت: «ما از وزارت خارجه آمریکا می‌خواهیم در اسرع وقت روادید مریم را صادر کند تا ایشان بتواند برنامه فلوشیپ خودشان را پیگیری کنند و از استعدادهای استثنایی خود برای بهبود بخشیدن به جامعه‌مان استفاده کنند.»

صبرینه اردلان علاوه بر این از وزارت امنیت داخلی آمریکا خواسته درباره این موضوع تحقیق کرده و اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا را پاسخگو کند. او تأکید کرده مهاجران ایرانی‌تبار نباید هنگام ورود به خاک آمریکا با تبعیض مواجه شوند.

طبق آنچه در شکوائیه تصریح شده، شاملو قرار بوده به گروهی از محققان در دانشگاه هاروارد که در حال طراحی درمان‌های ژن‌محور برای درمان دیابت نوع ۱ هستند ملحق شود.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۱:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۸
    31 1
    کار درستی بود نباید اجازه ورود هر کس به کشور رو داد
  • CA ۰۷:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۸
    2 2
    ای بابا میخواد بره سرویس بده باید التماس هم بکنه کمپین سیاسی هم راه بندازه. خب همون کانادا بگرد کار پیدا کن احتمالا چون کانادا سیستم پزشکیش دولتیه سخت براش کار پیدا میشه و نه بیمارستان یا دانشگاه های درست حسابی تو یکی از دو تا شهر که همه میخوان اونجا باشن.
  • IR ۰۷:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۸
    3 1
    اگه قرار بود بیاد ایران که در رصد قرار می گرفت و دستگیر می شد.
  • عبدالله IR ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۸
    0 0
    مرگ بر امریقا Death To usa الموت لأمریقا مرگ بر اسرائیل מוות לישראל الموت لإسرائیل Death to Israel
  • شاهد IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۸
    0 0
    مرک بر آمریکای جنایتکار .
  • احسان صادقی IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۸
    0 4
    سلام علیکم سالهایی را دارم می بینم که این خادمان نظام کفر، و حامیان علمی دشمن مردم ایران ، دست از پا درازتر به ایران برخواهند گشت.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس