کد خبر 136356
تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۵

نتایج یک بررسی جدید حاکیست تنها با کم کردن 3 گرم از نمک مصرفی روزانه می‌توان از بروز سکته مغزی و حمله قلبی به میزان قابل ملاحظه‌ای پیشگیری کرد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، یک مطالعه جدید نشان داده است که 75 درصد از نمک مصرفی روزانه ما ناشی از غذاهای فرآوری شده وغذاهای آماده رستورانی است. درواقع ما با مصرف غذاهای فرآوری شده و آماده صنعتی، بیش از دو برابر نمک توصیه شده در روز وارد بدنمان می‌کنیم.
 
به گزارش سایت اینترنتی رییل ایج، برای کنترل میزان نمک مصرفی در طول روز نکات زیر را رعایت کنید:
 
- عادت به خوردن فست‌فود را کنار بگذارید.
 
- توجه خود را نسبت به اندازه نمک غذایی که تهیه می‌کنید و می‌خورید، افزایش دهید.
 
- بدبینانه و محتاطانه به برچسب‌های محتویات مواد غذایی بنگرید.
 
برای طبخ غذا از نمک کمتر و سبزیجات معطر و اندکی ادویه و چاشنی استفاده کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس