«ابوالفضل حسین علی موسوی» در میان رزمندگان مقاومت لبنان به «ابوالفضل کاسترو» شهرت داشت زیرا به دلیل ریش و موی بلندش به «فیدل کاستر» شباهت پیدا کرده بود. پس از آن که او در یک عملیات ضد صهیونیستی ، یکی از پاهایش را ازدست داد، امام موسی صدر به وی لقب «ابوالفضل عباس» را داد.
عکس های زیر ، ابوالفضل کاسترو را در کنار شهید دکتر چمران ، در جنوب لبنان یه تصویر کشیده است. این تصاویر در اواسط دهه 1350 شمسی گرفته شده است.

دکتر چمران و ابوالفضل کاسترو ، در کنار بقایای یک خودرو غیر نظامی لبنانی که زیر شنی تانک های اسراییلی رفت.

دکتر چمران و ابوالفضل کاسترو ، در کنار بقایای نفر بر صهیونیستی که توسط مقاومت منهدم شده

دکتر چمران و ابوالفضل کاسترو (نفر پایین در عکس با موهای بور و بلند)، در کنار بقایای تانک صهیونیستی که در رب الثلاثین توسط مقاومت منهدم شده

دکتر چمران و ابوالفضل کاسترو (نفر وسط)، در کنار بقایای نفر بر صهیونیستی که رب الثلاثین توسط مقاومت منهدم شده در جنوب لبنان