به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، تا سال 1360 این روستا 50نفر جمعیت داشت اما به علت محرومیت همه اهالی به شهرها مهاجرت می کنند.
در سرشماری سال 1365 ماموران سرشماری ، مشهدی امیدعلی مهپور را به عنوان تنها ساکن روستای زندرق ثبت کردند.
او در جوانی همسر خود را از دست داده و دیگر ازدواج نکرده است.
امید علی می گوید : من هم به شهر رفته بودن اما نتوانستم در شهر زندگی کنم و الان نزدیک 30سال است که به تنهایی در روستا زندگی می کنم و عاشق طبیعت و زادگاه خود هستم.
او به کارکردن و تولید خیلی علاقه دارد و سالهاست به زنبورداری ، باغداری و پرورش مرغ مشغول است و سالانه بیش از 100کیلوگرم عسل و صدها کیلوگرم میوه و تخم مرغ ، گندم و سایر محصولات خود را به بازار عرضه می کند .
مشهدی امیدعلی تمام نیازهای خود را از روستا تامین می کند و تنها برای خرید قند و چای به شهر می رود.
امیدعلی 70ساله می گوید : تلاش کرده ام در تمام انتخابات شرکت کنم تا در تعیین سرنوشت کشورم سهیم باشم .
و حرف آخرش دعوت از هم ولایتی هایش برای بازگشت به روستا و آبادانی دوباره زادگاهشان است.ز