کد خبر 1276408
تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۸
وضعیت زندان‌های رژیم صهیونیستی؛ از بازداشت اداری طولانی مدت تا حبس کودکان

زندانیان فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی با چالش ها و مشکلات متعددی مواجه هستند که زندگی آن ها را در معرض خطر قرار می دهد.

به گزارش مشرق، عملیات قابل توجه فرار ۶ زندانی فلسطینی از زندان امنیتی «جلبوع»، رژیم صهیونیستی، بار دیگر توجهات را به موضوع وضعیت زندانیان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی جلب کرد.

به گزارش «imeu»، وضعیت زندان‌های فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی از دریچه آمار به شکل زیر است:

بیشتر بخوانید:

پیامدهای فرار ۶ اسیر از «جلبوع»

۴ هزار و ۶۵۰ فلسطینی در حال حاضر در زندان‌های رژیم صهیونیستی، محبوس هستند؛ ۲۰۰ کودک و ۴۰ زن در میان زندانیان هستند و ۵۲۰ نفر از زندانیان تحت بازداشت اداری هستند.

از سال ۱۹۶۷ تاکنون، رژیم صهیونیستی بیش از ۷۰۰ هزار فلسطینی را در سرزمین‌های اشغالی (کرانه باختری، غزه و قدس شرقی) زندانی کرده است.

زندانی کردن فلسطینیان در حالی رخ می‌دهد که رژیم صهیونیستی، شهروندان فلسطینی در مناطق خارج از اراضی اشغالی را دستگیر و در زندان‌های اراضی اشغالی حبس می‌کند که این امر طبق قوانین بین المللی غیرقانونی است.

براساس گزارش سازمان عفو بین الملل، رویکرد رژیم صهیونیستی در بازداشت اسرای فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در زندان‌های داخل رژیم صهیونیستی نقض آشکار کنوانسیون چهارم «ژنو»، غیرقانونی و ظالمانه است.

این گزارش در ادامه آورده است که فلسطینیان بازداشت شده در دادگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی محکوم شده توسط سازمان‌های حقوق بشری، محاکمه می‌شوند.

تقریبا همه پرونده‌های فلسطینیان که در دادگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی به محکومیت ختم می‌شوند.

شکنجه زندانیان فلسطینی

شکنجه و آزار زندانیان فلسطینیان از جمله کودکان توسط نظامیان، پلیس و زندانبان‌های صهیونیست رایج است.

براساس گزارش دیده بان حقوق بشر، «مقام‌های رژیم صهیونیستی ده‌ها سال است که با زندانیان فلسطینی بدرفتاری و از تاکتیک‌های شکنجه‌ای استفاده می‌کنند که به ندرت علیه زندانیان صهیونیست استفاده می‌شود.»

این گزارش در ادامه آورده است «بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۰ حدود هزار و ۳۰۰ شکایت شکنجه علیه مقام‌های صهیونیست به وزارت دادگستری این رژیم ارسال شده که بدون پیگیرد مانده اند.»

«گروه کمیته عمومی علیه شکنجه» (PCATI) در گزارش ۲۰۱۹ خود اعلام کرد که از بیش از ۱۰۰ شکایت شکنجه که در ۵ سال گذشته به دست سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی رسیده، ۳۱ درصد شامل خشونت فیزیکی، ۴۰ درصد شامل قرار دادن زندانی در شرایط استرس زا، ۶۶ درصد محرومیت از خواب، ۶۱ درصد تهدید و ۲۷ درصد آزار و تحقیر جنسی بوده است.

ضمن این که نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی به طور معمول از نیروهای غیر ضروری و بدرفتاری فیزیکی علیه کودکان در هنگام بازداشت استفاده می‌کنند.

زندانی کردن کودکان فلسطینی

براساس گزارش گروه بین المللی دفاع از کودکان فلسطین، «رژیم صهیونیستی سالانه بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ کودک فلسطینی را در دادگاه‌های نظامی تحت تعقیب قرار می‌دهد؛ از سال ۲۰۰۰، ارتش رژیم صهیونیستی، حدود ۱۰ هزار کودک فلسطینی را در سیستم بازداشت نظامی خود قرار داده است.»

رژیم صهیونیستی تنها منطقه در جهان است که به طور سیستماتیک کودکان را با استفاده از دادگاه‌های نظامی محاکمه و زندانی می‌کند و البته این کار را فقط با کودکان فلسطینی انجام می‌دهد.

فرزندان شهرک نشینان صهیونیست که به طور غیرقانونی در همان سرزمین زندگی می‌کنند، مشمول قوانین غیرنظامی این رژیم هستند.

کودکان فلسطینی غالباً در نیمه‌های شب توسط نظامیان صهیونیست بازداشت می‌شوند و بدون حضور سرپرست یا وکیل مورد بازجویی شدید قرار می‌گیرند.

کودکان زندانی فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی مانند زندانیان فلسطینی بزرگسال در معرض خشونت فیزیکی و دیگر انواع سوء استفاده قرار می‌گیرند.

به گزارش گروه بین المللی دفاع از کودکان فلسطین «کودکان معمولاً با چشمان بسته، ترسیده و محرومیت از خواب به بازجویی می‌رسند.»

بازداشت اداری

رژیم صهیونیستی از شیوه «بازداشت اداری»، صرفا برای زندانی کردن فلسطینیان بدون اتهام و محاکمه برای ماه‌ها یا حتی سال ها، استفاده می‌کند.

دستور بازداشت اداری معمولا برای دوره‌های یک تا ۶ ماهه صادر می‌شود، اما می‌تواند به صورت نامحدود تمدید شود.

به گفته «دیده بان حقوق بشر»، «از سال ۱۹۶۷، رژیم صهیونیستی تقریبا ۱۰۰ هزار حکم بازداشت اداری علیه فلسطینی‌ها صادر کرده است.»

استفاده از این شیوه توسط سازمان ملل و سازمان‌های حقوق بشری از جمله عفو بین الملل، دیده بان حقوق بشر و گروه‌های حقوق بشری صهیونیستی مانند «بتسلم» محکوم شده است.

منبع: میزان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس