کد خبر 126045
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۵

رييس شبكه دامپزشكي شهرستان كميجان گفت: تعداد 20 هزار قطعه مرغ بدون آنتي بيوتيك(مرغ سبز) در این شهرستان آماده كشتار است.

به گزارش مشرق، حسين ميرزايي در گفت‌وگو با ايسنا بيان كرد‌: در پرورش مرغ سبز، مرغداران تلاش می‌کنند با افزایش اقدامات قرنطینه‌ای و پیشگیرانه، از ابتلای مرغ‌ها به بیماری و در نتیجه استفاده ازآنتی بیوتیک‌ها پرهیز کنند.

رييس شبكه دامپزشكي شهرستان كميجان در اشاره به مضرات ورود مداوم آنتی بیوتیک‌ها به بدن انسان از طریق مواد غذایی به ویژه گوشت مرغ تصریح کرد: مقاوم شدن میکروب‌ها در برابر آنتی بیوتیک‌هایی که به طور مداوم از طریق خوردن مواد غذایی وارد بدن می‌شوند، مهم ترین مشکل استفاده از مواد غذایی حاوی آنتی بیوتیک است.

اين مقام مسوول افزود: با رسوب آنتی بیوتیک‌ها در بدن و مقاوم شدن تدریجی عوامل بیماری زا نسبت به آنها، بدن در صورت بروز بیماری به آنتی بیوتیک‌هایی که پزشک تجویز می‌کند هم مقاومت نشان می‌دهد که طولانی شدن فرآیند درمان، اولین نتیجه منفی این امر است.

ميرزايي بيان كرد: در استان مركزي، شهرستان كميجان به عنوان پايلوت به منظور توليد مرغ سبز(مرغ بدون آنتي بيوتيك) انتخاب شده است.

وي افزود: در راستاي توليد مرغ بدون آنتي بيوتيك در شهرستان كميجان از بين تعداد 11 واحد مرغداري موجود يك واحد مرغداري كه داراي ضوابط و شرايط توليد مرغ سبز بود، داوطلب توليد مرغ بودن آنتي بيوتيك شد.

ميرزايي گفت: در اين واحد مرغداري تعداد 20 هزار قطعه مرغ بودن آنتي بيوتيك توليد شده كه در اين راستا از زمان توليد جوجه يك روزه تا زمان كشتار اين مرغ ها 47 روز طول كشيده است در صورتي كه براي توليد مرغ‌هاي معمولي اين زمان بيشتر و تا 60 روز است.

رييس شبكه دامپزشكي شهرستان کمیجان در پايان گفت: با توجه به اينكه براي توليد مرغ بدون آنتي بيوتيك هزينه زيادي از جمله شرايط واحد هاي مرغداري مرغداري و غيره صورت گرفته است طبيعتا انتظار مي‌رود كه قيمت اين مرغ ها از ساير مرغها بيشتر باشد، به گونه‌اي كه قيمت اين مرغ ها 4000 هزار ريال از ساير مرغها بيشتر است كه نسبت به هزينه‌اي كه براي توليد اين مرغها صورت گرفته است، اين افزايش قيمت بسيار ناچيز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس