کد خبر 124769
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۲

رييس فدراسيون تيرو كمان در خصوص بركناري اش گفت: منافع ملي ارجح تر از موقعيتم در فدراسيون است.

به گزارش مشرق ،كريم صفايي، رييس سابق فدراسيون تيرو كمان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود:‌ پس از بركناري از سمتم دو نامه از IOC آسيا دريافت كردم كه خواستار توضيح علت اين تغيير و تحول شدند ولي من به هيچ يك از نامه ها جواب ندادم و نمي دهم زيرا هر مسئله اي كه در فدراسيون اتفاق مي افتد به خود ما مربوط مي شود و وظيفه اي براي توضيح آن به خارج از كشور نداريم.

وي افزود:‌ متأسفانه در ارگانها افرادي وجود دارند كه اخبار و اتفاقات داخلي را به بيرون منتشر مي كنند و همين امر موجب حساسيت افراد خارج از ايران و زمينه سركشي به كارهاي فدراسيون را فراهم مي آورد.

صفايي بيان داشت:‌ معتقدم مسائل ملي ارجح تر از منافع شخصي است به طوريكه نمي خواهم به دليل بر كناري فدراسيون را به حاشيه بكشانم اميدوارم كسي كه جايگزينم مي شود صلاحيت حضور در اين مقام را داشته باشد و عملكرد خوبي را پيش گيرد.

وي خاطر نشان كرد: دنيا مالي رييس اسبق فدراسيون قايقراني از تعليق اين فدراسيون بسيار نگران است و اميدوارم اين معضل هر چه سريعتر به پايان برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس