به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: وزیر اطلاعات دولت خاتمی گفت: نفوذ موساد در بخشهای مختلف کشور به حدی است که جا دارد همه مسئولین جمهوری اسلامی، برای جان خودشان نگران باشند.
علی یونسی در گفتوگو با جماران اظهار داشت: از نفوذ سرویسهای اطلاعاتی و مخصوصاًًًً اسرائیل غفلت شد. ۱۰ سال اخیر متأسفانه نفوذ موساد در بخشهای مختلف کشور به حدی است که جا دارد همه مسئولین جمهوری اسلامی برای جان خودشان نگران باشند. متأسفانه سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی به جای اینکه آنها را شناسایی کنند، به جان خودیها افتادهاند.
وی میافزاید: برای من بهعنوان فردی که مدتی در وزارت اطلاعات کار کردهام بسیار دردآور هست. در زمان ما و قبل از ما چنین نفوذهایی وجود نداشت و آنچه که میگفتند کار اسرائیل است ثابت شد که نبود. ولی بعد از ما به دلیل رقابت سرویسهای اطلاعاتی، موازیکاری که در وزارت اطلاعات رخ داد و سازمانهای جدیدی که در مقابل وزارت اطلاعات ایجاد شد، وزارت اطلاعات را تضعیف کردند.
یونسی گفت: آن سازمانهای جدید و موازی وزارت اطلاعات به جای اینکه با نفوذ مبارزه کنند، مشغول کنترل و مبارزه با خودیها شدند. میدان برای نفوذ سرویسهای جاسوسی دنیا باز شد و امروز ما حق داریم برای همه جا و هر اتفاقی که رخ بدهد نگران باشیم.
درباره اظهارات آقای یونسی گفتنی است؛ اولا اینکه ایشان- ولو با ادبیات مغلوط- اذهان را متوجه موضوع «نفوذ» کرده، مغتنم است. یونسی عضو طیفی است که بخشهایی از آنها به مدت بیست سال، موضوع توطئه و نفوذ را انکار کرده یا آدرس غلط درباره آن دادهاند.
ثانیا، طبق نظر آقای یونسی اسرائیل بایستی در موقعیت دشمن جایابی شود. اینجا هم اغلب مدعیان اصلاحطلبی و سران آن (از جمله خاتمی و موسوی)، کارنامه مردودی دارند.
آنها در فتنه آمریکایی- انگلیسی سال ۸۸ تا جایی پیش رفتند که در روز قدس، دودستگی ایجاد کردند. آن روز، شعار القاشده وزارت خارجه اسرائیل، از سوی فتنهگران تکرار شد: «نه غزه، نه لبنان». بهنظر آقای یونسی، این خیانت بزرگ اگر نفوذ در میان برخی مدعیان سابق انقلابیگری و خط امام نیست، پس چیست؟ ضمنا باید یادآوری کرد آقای «ک» (از گردانندگان اتاق فکر فتنه سبز در لندن) سفری مخفیانه به سرزمینهای اشغالی داشت. خیانت فعالان فتنه سبز به حدی بیسابقه و چشمگیر بود که بارها از سوی سران رژیم صهیونیستی مورد تمجید واقع شدند. فتنه ۸۸، دومین خیانت این طیف نفوذزده، پس از خیانت سال ۷۸ بود و جالب اینکه در همان دوره نیز روزنامه خرداد وابسته به اولین وزیر کشور دولت اصلاحات، سنگ اسرائیل را به سینه زد و از جمله به این دلیل محاکمه شد.
ثالثا در فتنه قتلهای زنجیرهای، چند منتقد نجیب نظام به قتل رسیدند و فضای تبلیغاتی مسمومی به راه افتاد. یکی از قربانیان این جنایت مشکوک، مرحوم دکتر مجید شریف، مترجم کتاب روشنگرانه و ضد صهیونیستی پروفسور روژه گارودی با نام «اسطورههای بنیانگذار سیاست اسرائیل- تاریخ یک ارتداد» بود. آقای یونسی که پس از کنارهگیری وزیر وقت، وزیر اطلاعات شد، آیا بررسی مستقلی انجام داد که چرا باید مترجم کتاب ضد صهیونیستی در تهران ترور شود؟
نکته قابل تأمل اینکه سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، دوازده سال بعد از این جنایت، در سال ۸۹ نوشت: «دشمنان اسرائیل فقط روحالله خمینی و مذهبیها نیستند حتی در میان کمونیستها و برخی ملی- مذهبیها هم میتوان چنین دشمنانی را پیدا کرد. گارودی که از سران حزب کمونیست فرانسه بود، مسلمان و مرید خمینی شد و نامش را از «روژه» به «رجاء» تغییر داد. او بهخاطر این کتاب، در فرانسه محکوم شد. ترجمه مجید شریف از این کتاب، هیچگاه از سوی روشنفکران حکومتی مورد نقد و نکوهش قرار نگرفت».
این جنایت در دولت خاتمی اتفاق افتاد، اما نفوذیهای مدعی اصلاحطلبی، فاز دوم عملیات را با حمله به نظام و انقلاب کلید زدند، بیآنکه امثال آقای یونسی شهامت به خرج بدهد و بپرسد یا بگوید که چه کسانی مثلا از مترجم کتاب ضد صهیونیستی گارودی کینه به دل داشتند و چرا او را کشتند و خونش را به گردن جمهوری اسلامی انداختند؟
رابعا آقای یونسی با القای دوگانگی میان وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه و دخیل دانستن آن در غفلت از نفوذ، آدرس غلط میدهد. او لابد اطلاع دارد که اطلاعات سپاه دوشادوش سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات، با شبکههای نفوذ پیچیدهای برخورد کرده که متأسفانه یک سر آن در برخی مراکز حساس دولتی بود. چند نمونه از این نفوذها، شبکه آمدنیوز، گاندوها و همچنین شبکه نفوذی بود که به بهانه محیط زیست و با میانداری معاون فراری سازمان محیط زیست تشکیل شده بود. برخی از این شبکه به صهیونیستها وصل بودند.
متأسفانه آقای یونسی به جای مقامات میزبان عناصر نفوذی، سازمان اطلاعاتی قدرتمند و کاربلدی را که دست سرویسهای جاسوسی را کوتاه کرده، متهم میکند و خود این کار، شکبرانگیز است. آیا او میداند و عمدا آدرس گمراهکننده میدهد؟ یا نمیداند و با واسطه، بازیچه عملیات روانی دشمن شده است؟
خامسا رژیم صهیونیستی در بدترین و ضعیفترین دوره عمر نامشروع خویش به سر میبرد و در داخل و خارج با بحرانهای عمیق دست و پنجه نرم میکند. آشوب سیاسی و اجتماعی که موجب برکناری نتانیاهو شد، تشدید خرابکاریها و انفجار در مراکز حیاتی این رژیم، و حملات موشکی بیسابقه مقاومت فلسطین، بخشی از این گرفتاریهاست.
به همین دلیل هم مقامات سیاسی و امنیتی اسرائیل، بنا را بر بلوف و بزرگنمایی درباره تحرکات ضدایرانی گذاشتهاند؛ و حال آنکه آنها حداکثر، بخشی از ناتوی اطلاعاتی (شامل سیا، امآیسیکس و برخی سرویسهای دیگر اروپایی) محسوب میشوند. در عین حال، همین سه سال قبل بود که صهیونیستها اعلام کردند گونن سِگِو، وزیر اسبق انرژی و امور زیربنایی در دولت اسرائیل، سالها جاسوس ایران بوده و به همین اتهام به ۱۱ سال زندان محکوم شد. بنابراین ضمن مبارزه قاطع با سرپنجههای نفوذ، باید دقت داشت که اسیر عملیات روانی دشمن درمانده نشد.