کد خبر 119556
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۸

رهبر جريان صدر عراق به مقامات آل خليفه نسبت به هرگونه تعرضي عليه شيخ عيسي قاسم و مراجع ديني اين كشور هشدار داد.

به گزارش مشرق،ايسنا به نقل از خبرگزاري سومريه نيوز نوشت: مقتدي صدر، رهبر جريان صدر عراق در بيانيه‌اي ضمن اشاره به تهديدهاي اخير مقامات بحريني عليه علماي ديني اين كشور از جمله شيخ عيسي احمد قاسم، روحاني بزرگ بحريني به خاطر مواضع مخالفشان عليه دولت، به مسئولان اين كشور نسبت به هرگونه تعرض عليه آنها هشدار دادند.
 
وي در اين بيانيه تاكيد كرد: ما هرگز اجازه نمي‌دهيم كه به آيت‌الله عيسي احمد قاسم آسيبي برسانيد چرا كه وي نه تنها در بحرين بلكه در نزد همه مردم عراق و كشورهاي جهان اسلام محبوب است لذا هرگونه تعرضي به ايشان به معناي تعرض به دوستدارانش است.
 
صدر همچنين تلاش مسئولان نظام آل خليفه را در سركوب شخصيت‌هاي ديني، سلب تابعيت از آن‌ها و تبعيد و اقامت اجباري آنها به شدت محكوم و خطاب به مسئولان اين كشور اعلام كرد: همان‌طور كه اشغالگران را بيرون رانديم در كمين شما خواهيم بود.
 
مقتدي صدر پيش‌تر نيز ضمن دفاع و حمايت از انقلابيون بحرين از آن‌ها خواسته بود كه در برابر ظلم و ستم رژيم آل خليفه ايستادگي و براي رهايي خود تلاش كنند.
 
صدر در ماه آوريل نيز از جامعه ورزشكاران خواست تا در مسابقات ماشين‌سواري فورمول 1 كه در بحرين برگزار شد، شركت نكنند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس