کد خبر 1177515
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
پول نبود ، ۳۲۰ تن گوشت ۷ سال در گمرک ماند!

معاون سازمان اموال تملیکی می‌گوید ۳۲۰ تن گوشتی که هفت سال پیش وارد گمرک شد مجوز سازمان دامپزشکی را برای ترخیص دریافت نکرد و باید منهدم یا به صورت مصرف ثانویه تعیین تکلیف می‌ شد.

به گزارش مشرق، اخیرا ماجرای ۳۲۰ تن گوشت وارداتی از مغولستان و دپو در گمرک از سال ۱۳۹۲ مطرح شد که بعد از هفت سال تعیین تکلیف آن در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید:

ترخیص ۸۰هزار تن ذرت با دلار۴۲۰۰ بدون مجوز «بازارگاه» +سند

رسوب ۱۲۰۰ تن ذرت در انبار گمرک

مسئولان گمرک ایران در این باره اعلام کردند که واردکننده در مرحله‌ اول نتوانسته به دلایلی از جمله مشکلات بانکی در زمان مقرر ترخیص را انجام داده و از این رو گمرک طبق قانون، اظهارنامه متروکه را برای تعیین تکلیف به سازمان املاک تملیکی سپرده است اما در ادامه صاحب کالا  درخواست اعاده اظهارنامه و طی فرآیند ترخیص را داشته و این اقدام صورت می‌گیرد ولی به دلیل عدم تائید سازمان دامپزشکی و با توجه به تاریخ انقضای محموله امکان ترخیص پیدا نمی‌کند و بار دیگر گمرک اظهارنامه متروکه را به سازمان اموال تملیکی می‌فرستد ولی این سازمان از سال ۱۳۹۳ نسبت به تحویل گوشت از گمرک اقدام نکرده است.

این‌که چرا در این مدت سازمان اموال تملیکی گوشت‌های متروکه را تحویل نگرفته موضوعی است که میرمعینی- معاون بهره برداری و فروش سازمان اموال تملیکی- در رابطه با آن توضیحاتی ارائه کرده است.

اظهارنامه آمد اما دوباره برگشت

این مقام مسئول در سازمان اموال تملیکی با اشاره به این‌که طبق ماده(۲۴) قانون امور گمرکی بعد از این‌که کالا از سوی گمرک متروکه اعلام می‌شود باید به سازمان اموال تملیکی ارسال شود، گفت: بر این اساس گمرک نیز طبق قانون اظهارنامه متروکه مربوط به این ۳۲۰ تن گوشت  را برای ما ارسال کرد و در جریان بررسی برای اقدام نسبت به تحویل کالا بودیم که درخواست اعاده طبق تبصره ذیل ماده(۳۳) قانون گمرکی به سازمان اموال تملیکی آمد و  اعلام شد که اظهارنامه متروکه این محموله گوشت به گمرک برگردد تا تشریفات قانونی گمرک جهت صدور پروانه ثبت انجام شود.

وقتی گمرک اظهارنامه را فرستاد دیگر امکان استفاده از گوشت ها نبود

وی ادامه داد: سازمان اموال تملیکی اظهارنامه را به گمرک می‌فرستد ولی صاحب کالا نمی‌تواند مجوزهای لازم برای ترخیص به ویژه تائید سازمان دامپزشکی را دریافت کند و کالا در گمرک باقی می‌ماند. از این‌رو گمرک باید دوباره اظهارنامه متروکه را به سازمان اموال تملیکی باز می‌گرداند اما زمانی  به سازمان اعلام می شود که تاریخ مصرف گوشت ها منقضی شده بود .

ببینید:

فیلم/ماجرای گوشت‌هایی که ۷ سال در گمرک ماندند، چه بود؟

میرمعینی درباره اینکه چرا سازمان اموال تملیکی بعد از اعلام گمرک برای تحویل کالا اقدام نکرده است توضیح داد: به هر صورت این گوشت‌ها در آن زمان فاسد و دیگر امکان استفاده نداشتند و باید منهدم می‌شدند، این در حالی است که برای تحویل گوشت‌ها که در سردخانه بودند باید هزینه سردخانه پرداخت می‌شد، ولی صاحب کالا از پرداخت هزینه انهدام امتناع کرد و از سویی امکان پرداخت از بودجه عمومی برای  تعیین تکلیف وجود نداشت و زمان طولانی شد. به هر حال بودجه ای برای پرداخت هزینه های اشخاص حقیقی در نظر گرفته نشده و  چرا باید دولت برای کالای انهدامی شخصی از بیت المال هزینه پرداخت کند؟ 

۴۰ تن با قیمت ناچیزی فروش رفت

معاون بهره برداری و فروش سازمان اموال تملیکی با اشاره به اینکه طی رایزنی‌های صورت گرفته و ورود دادستان استان و اقدامات گمرک تمهیداتی برای تعیین تکلیف این گوشت‌ها اندیشیده شد و سازمان اموال تملیکی نیز در این راستا اقدام کرده است افزود: اخیرا کارخانه‌ای متقاضی دریافت بخشی از این محموله ۳۲۰ تنی گوشت شده که می‌خواهد آن را خریداری و به مصرف ثانویه برساند که برنامه آن تبدیل به پودر برای غذای ماهی است، از این رو حدود ۴۰ تن را به این کارخانه با قیمت ناچیزی فروخته شده است.

وی  یادآور شد: این طور نیست که در حال حاضر متقاضیان زیادی برای خرید این محموله گوشت وجود داشته باشد بلکه بر اساس تقاضایی که باشد به صورت تدریجی و مرحله‌ای به فروش می رود.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • علـی IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    6 0
    علی برکت الله
  • IR ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    10 0
    تشکر از مسولین و دادستان که واقعا خدمت می کنند . نعمت خدا را نابود می کنید. واقعا باید مسولین سهل انگار اعدام شوند.
  • IR ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    7 0
    گفت دا گفت جون دا گفت روباه مرغها را برد .گفت از خوبی سگمان است
  • IR ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    8 0
    ازبی عرضگی دولت ومسئولین است وعمدا اینکار راکردند تاملت رابا فشاروگرانی برای برجامهای تحمیلی کدخدا اماده بکنند
  • IR ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    5 0
    ای لعنت بر مدیران بی‌کفایت و خائن، ای لعنت بر واردکنندگان حریص پول پرست و دشمن ملت، هیچکس در این مملکت نیست تا به واردکنندگان کمی غیرت و وطن پرستی یاد بده، هیچکس در این مملکت تاکنون نبوده تا بخشی از واردکنندگان حرام لقمه را درست حسابی گوشمالی بده تا سلامت مردم را به خطر نیندازند و پولهای مملکت را برای آشغال های وارداتی به باد ندهند!
  • IR ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    5 0
    کاغذ بازی و قوانین مزخرف
  • IR ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    5 0
    آها می گفتند گوشت برای عید وارد بازار می شه ابن مدل گوشتها است دیگه
  • IR ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    8 0
    قوه قضائیه باید مسببین و عاملان رو اعدام کنه . فقط اعدام .
  • HU ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    2 0
    یعنی سی هزار راس گوسفند.یعنی غذای حدود ۲میلیون وعده غذایی
  • سوخته IR ۲۳:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    0 0
    320 تن گوشت ماند در گمرک بی کفایتی و خائن بودن دولت جاسوس و دوتابعیتی و دزد را میرساند
  • اهل سیاست سالم IR ۲۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    0 0
    مگه چند تن سیب تو دماوند فاسد نشد؟
  • DE ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
    1 0
    پول نبود، ۳۲۰ تن گوشت ۷ سال در گمرک ماند! الان دیگه این گوشت ها فقط بدرد کود میخورن بایستی آنها را تبدیل به کود نمود و به درختان سیب و گلابی برجام داد تا شاید بار بدخند و کارنامه پر از خالی برجامیان پر شود.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس