فارس من| چرا قانونی برای بیمه ناباروری زوجین وجود ندارد؟/بارقه امید مجلس با طرح جدید حمایت از خانواده

بررسی نمودارهای منتشره مرکز آمار ایران، گویای نزولی بودن میزان باروری در هشت سال اخیر است که کمترین آن مربوط به سال گذشته با تولد ۱.۸ کودک بود.

به گزارش مشرق، بررسی نمودارهای منتشر شده مرکز آمار نشان می‌دهد میزان باروری کل ایران بین سال­‌های ٩٠ تا ٩٨ افت و خیزهایی را تجربه کرده است. این شاخص در نیمه نخست دهه ٩٠ با شیب ملایمی رو به افزایش گذاشته، به گونه­‌ای که از ۱.۷۵ فرزند در سال ٩٠ به حدود ٢.٠٧ فرزند در سال ٩٦ رسیده است. سپس این شاخص رو به کاهش گذاشته و در سال ٩٨ به میزان ١.٨ فرزند کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید:

چرا قانونی برای بیمه ناباروری زوجین وجود ندارد؟

براساس داده‌های سازمان ثبت احوال کشور، تعداد ولادت‌های ثبت شده در سال ٩٠ برابر با یک میلیون و ٣٨٢ هزار و ١١٨ تولد بوده که در سال ٩٥ به یک میلیون و ٥٢٨ هزار و ٥٣ تولد افزایش یافته است، اما تعداد ولادت در کل کشور از سال ٩٥ تا ٩٨ روند کاهشی داشته و پارسال تعداد موالید به یک میلیون و ١٩٦ هزار و ١٣٥ ولادت کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید:

بررسی علل و عوامل ناباروری یک پنجمی میان زوجین

الگوی سنی باروری نشان‌دهنده کاهش میزان باروری کل در همه سنین از جمله گروه‌­های سنی ٢۴-۲۰ و ۲۹-۲۵ و ۳۴-۳۰ ساله در سال ٩٨ است. این تغییر بیانگر کاهش باروری به‌ویژه در بین گروه سنی جوان است که به نوبه خود سهم بسزایی در کاهش میزان باروری کشور داشته است.

حداقل میزان باروری کل در سال‌های ۹۸- ۱۳۹۶ مربوط به استان گیلان (برای کل جمعیت) به ترتیب با ارقام ۱.۴، ۱.۳ و ۱.۱ فرزند و حداکثر آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با مقادیر ٣.٧، ٣.٥ و ٣.٤ فرزند است.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • FR ۰۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۰
    1 1
    به اندازه بیست نفر باید زیرساختها از جمله بهداشت ودرمان آموزش وبرنامه برای مبارزه با الودگی هوا وایجادمنابع آبی وکشاورزی وهمچنین ایجاد مشاغل وعیره باید درست شود تا یک نفر به جمعیت اضافه شود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس