
وي عنوان کرد: اين نخستين بار است که يک بازي رايانهاي سه بعدي با اين موضوع توليد شده و نحوه بازي به گونهاي است که کودکان علاوه بر پرکردن اوقات فرغت به فوايد و مزاياي صرفهجويي در مصرف برق به ويژه «استفاده از لامپهاي کم مصرف» به صورت ملموس پي ميبرند.
نجفيان تصريح کرد: اين بازي رايانهاي بعد از چند ماه طراحي و بازبيني در خرداد ماه امسال تکميل و به منظور ترويج صرفه جويي در مصرف برق به تمامي ارگانهاي سطح استان و شرکتهاي توزيع برق سراسر کشور ارسال شده است.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان کردستان با تاکيد بر لزوم بهرهگيري از تکنولوژيهاي روز براي اجراي فعاليتهاي فرهنگي، اظهار کرد: امروزه مديريت مصرف انرژيها امري است که در کشور به آن نياز اساسي دارد.
وي با بيان اين که فرهنگ صرفه جويي بايد در دوران کودکي نهادينه شود، افزود: در صورتي که اين فرهنگ در کودکان و نوجوانان نهادينه شود ميتوان آينده روشني را براي جامعه پيش بيني کرد.