امروزه با زیاد شدن مشکلات اقتصادی و فرهنگی، رابطه زوجین تحت تاثیر این مشکلات قرار گرفته و همین امر موجب شده در دادگاههای خانواده بسیاری از زوجین را درگیر پرونده های خانواده ببینیم. از آنجا که اغلب افراد اطلاعات کافی از قوانین و روند کار دادگاه خانواده را ندارند، ترجیح میدهند انجام این امور را به دست فردی با تجربه در این زمینه مانند وکیل پایه یک دادگستری متبحر بسپارند و یا از یک مشاوره حقوقی با تجربه استفاده کنند.
وکیل خانواده خوب و ویژگی های آن
خانواده به عنوان مهمترین و کوچکترین نهاد اجتماعی دارای ارزش بالایی و حق و حقوق مخصوص به خود است. از این رو حل و فصل مشکلات خانوادگی در دادگاههای خانواده دارای اهمیت و ظرافت خاصی است. یک وکیل خانواده با بررسی کامل پرونده و بررسی تمام جوانب امر، در گام اول سعی در ایجاد صلح بین زوجین دارد و در صورتی که مشکل حل نشدنی باشد با ارائه مشاورههای تخصص بهترین تصمیم و بهترین راهکار را نشان میدهد.
یک وکیل خانواده علاوه بر داشتن علم، دانش و فن، تجربههای خوب و پروندههای موفقی را باید در این زمینه داشته باشد. وکیل متخصص دعاوی خانوادگی ضمن آگاهی از موارد ذکر شده، باید در روند اجرای قضایی پرونده مسلط باشد و با بررسی تمام شرایط و آینده نگری و جمع آوری ادله کافی برای اثبات دعوی، پرونده خانواده را پیش ببرد. بهترین وکیل خانواده کسی است که به طور پیوسته در دادگاههای خانواده در رفت و آمد باشد و انواع دعاوی مختلف خانوادگی را با موفقیت پشت سر گذشته باشد. اشتباه وکیل در مسیر پرونده میتواند به کلی سرنوشت موکل خود را تغییر دهد. یک وکیل خانواده خوب باید آشنا به رویه دادگاه بدوی و تجدید نظر و دیوان عالی کشور باشد. همچینین یک وکیل با تجربه از دادن امیدهای واهی به موکل خود پرهیز میکند و نگاهی واقع بینانه به او میدهد.
خدمات وکیل خانواده:
ü طلاق توافقی
ü ازدواج مجدد
ü نامزدی و خسارت ناشی از برهم زدن آن
ü نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح
ü شروط ضمن عقد نکاح
ü جهیزیه
ü مهریه
ü نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت
ü تمکین و نشوز
ü حضانت و ملاقات کودک
ü نسب
ü رشد، حجر و رفع آن
ü ولایت قهری، قیمومت
ü سرپرستی کودکان بی سرپرست
ü نفقه اقارب
ü اهدای جنین
ü تغییر جنسیت
چرا به وکیل خانواده نیاز داریم؟
یک وکیل خانواده میتواند با ارائه مشاورههای درست، مسیر پرونده را آنطور که موکل خود در نظر دارد، پیش ببرد. پس قبل از هر اقدامی لازم است از یک مشاور خانواده و وکیل خانواده کمک گرفت تا به موفقیت در آن پرونده نزدیک شد. در بسیاری از مواقع تنها با نوع صبحت کردن وکیل و نوع دفاع آن وکیل، نتیجه پرونده تغییر میکند. در ادامه برخی از خدماتی که یک وکیل خانواده ارائه میدهد را توضیح میدهیم:
طلاق توافقی چیست و چگونه انجام می شود؟
همانطور که از اسم طلاق توافقی پیدا است، طلاقی که زن و مرد در آن به توافق میرسند که از هم جدا شوند، طلاق توافقی نام دارد. در طلاق توافقی زوج و زوجه در کلیه مسائل مانند: مهریه، نفقه، حضانت فرزندان، جهیزیه، اجرت المثل و ...توافق میکنند تا مراحل جدا شدن زودتر انجام شود.
بهره گیری از یک وکیل طلاق توافقی این امکان را میدهد که تمامی مراحل طلاق در کوتاهترین زمان انجام شود و نیاز به حضور زوجین در روند طلاق توافقی نباشد. همچین وکیل طلاق توافقی کمک میکند که تنظیم دادخواست طلاق توافقی کامل و بدون هیچ نقصی انجام شود.
هزینه وکیل طلاق توافقی
در صورتی که زوجین تمایل به انجام طلاق توافقی داشته باشند باید در جریان هزینههای آن قرار گیرند که شامل: هزینههای ثبت دادخواست، هزینه مشاوره خانواده در دادگاه، هزینه طلاق در محضر و حق الوکاله وکیل میباشد.
شرایط حضانت و ملاقات فرزند
حضانت فرزندان به معنای حق سرپرستی و مسولیت نگهداری از کودک است و این حق تا 7 سالگی بر عهده مادر است و پس از 7 سالگی این حضانت بر پدر محول میشود؛ البته این حضانت تا 9 سالگی برای دختر و تا 15 سالگی برای پسر بر عهده پدر است. اما در طول این مدت پدر یا مادری که حضانت فرزند با او نیست، حق ملاقات فرزند را دارد. اگر مادر و پدر مانع از ملاقات فرزند شوند، طرفین میتواند با مراجعه به دادگاه، تقاضای ملاقات کند. در این مسیر مشاوره گرفتن از یک وکیل خانواده میتواند سریعتر مراحل کار را طی کند.
وکیل خانواده در امور مهریه
مهریه نوعی الزام قانونی و شرعی است که توافقی بین زن و مرد در هنگام عقد بر عهده شوهر بسته میشود. مهریه به صورت عندالمطالبه یا عندالاستطاعه در نظر گرفته میشود. یکی از شایع ترین دعواهای خانوادگی بر سر مطالبه مهریه توسط زن است. معمولا این خواسته بعد از جدایی بوسیله زوجه تقاضا میشود. از آنجا که راه های مختلفی برای تقاضای مهریه وجود دارد مشاوره از یک وکیل خانواده میتواند بسته به شرایط بهترین راه برای تسریع در این امر را پیش روی موکل بگذارد.
وکیل خانواده در امور نفقه
یکی از مهم ترین حقوق مالی مربوط به زوجه، نفقه است. در نفقه دو شرط وجود دارد؛ دائمی بودن عقد و تمکین کامل یا عدم نشوز زن. نفقه شامل: خوراک، پوشاک، مسکن و هزینههای درمان و ... است. در صورتی که زوج از پرداخت نفقه خودداری کند، زوجه میتواند با مراجعه به دادگاه، دادخواست مطالبه نفقه را داشته باشد تا میزان نفقه از طرف کارشناسان مشخص شود و زوج محکوم به پرداخت شود. همچنین زوجه می تواند به دلیل ترک انفاق زوج، شکایت کیفری کند و از یک وکیل خانواده برای امور کیفری کمک بگیرد.
گروه وکلای سزا آنلاین با در اختیار داشتن بهترین وکلا و مشاوران حقوقی آماده است تا کلیه خدمات حقوقی را به شما عزیزان ارائه کند.
**این محتوا تبلیغاتی است**