به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي، حجتالاسلام والمسلمين ناصر شهيدي، معاون پژوهشي اين مرکز هدف از تهيه اين دانشنامه را در وهله اول ابراز عشق و ارادت محققان و پژوهشگران اين مرکز به مقام معظم رهبري و سپس ارائه جامعترين اطلاعات علمي، پژوهشي و تحقيقاتي ويژه پژوهشگران با محوريت رهبر انقلاب عنوان کرد.
وي ادامه افزود: دانشنامه معظمله با يک هزار و 172 مطلب شامل چکيده پاياننامه، گزيده کتاب، پاياننامههاي دانشجويي، مقالات و پرسش و پاسخ از هم اکنون در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
شهيدي ادامه داد: اين دانشنامه داراي 10 نمايه اصلي و 12 نمايه فرعي است.
اين استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: «زندگينامه آيتالله العظمي خامنهاي»، «اخلاق و ويژگيهاي رفتاري مقام معظم رهبري»، «شخصيت و آثار علمي آيتالله العظمي خامنهاي»، «خاطرات، حکايات و مقام معظم رهبري» و «مقام معظم رهبري از نگاه ديگران» از نمايههاي اصلي اين دانشنامه است.
معاون پژوهشي مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي بيان داشت: «مقام معظم رهبري در آيينه شعر و ادبيات»، «امام خميني (ره) در نگاه مقام معظم رهبري»، «مقام معظم رهبري در پرسش و پاسخ»، «رهبري در اينترنت و ويژهنامهها» و «مقام معظم رهبري و نامگذاري سالها» از جمله ديگر نمايههاي اصلي اين دانشنامه هستند.
شهيدي با اشاره به نمايههاي فرعي اين دانشنامه اظهار داشت: «سيدعلي حسيني، ولادت و دوران کودکي»، «آيتالله العظمي خامنهاي و دوران تحصيل»، «آيتالله العظمي خامنهاي و مبارزات سياسي»، «آيتالله العظمي خامنهاي پس از پيروزي انقلاب از نمايههاي فرعي اين دانشنامه منحصر به فرد هستند.
وي خاطرنشان کرد: «آثار و کتب آيتالله العظمي خامنهاي»، «دروس آيتالله العظمي خامنهاي»، «ديدگاههاي مقام معظم رهبري«، «احکام و استفتائات آيتالله العظمي خامنهاي»، «بيانات مقام معظم رهبري»، «پيامها و نامههاي مقام معظم رهبري» و... از ديگر نمايههاي فرعي دانشنامه معظمله است.
در آستانه سفر با برکت مقام معظم رهبري به شهر مقدس قم، دانشنامه علمي، پژوهشي و تحقيقاتي مقام عظماي ولايت با بيش از يک هزار و 170 مطلب به همت محققان و پژوهشگران مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي بر روي پايگاه اينترنتي حوزه نت قرار گرفت.