کد خبر 100622
تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۱

جلسه دادگاه حسنی مبارک دیکتاتور مصر برای تعیین روز اعلام حکم در قضیه کشتار تظاهرات‌کنندگان مصری به فردا موکول شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، جلسه بعدی محاکمه حسنی مبارک، دیکتاتور مخلوع مصر برای تعیین جلسه اعلام حکم وی و دو پسرش جمال و علاء مبارک و وزیر داخلی‌اش حبیب العادلی به اتهام شرکت در کشتار تظاهرات کنندگان مصری به روز چهارشنبه (فردا) موکول شد.

محاکمه حسنی مبارک و پسران و وزیر کشور در دادگاه جنایی مصر هم اکنون صرفا به قضیه کشتار تظاهرات‌کنندگان مصری در جریان انقلاب 25 ژانویه مصر ارتباط دارد و هنوز به دیگر اتهامات مبارک  و همدستانش پرداخته نشده است.

فساد مالی، کسب درآمد نامشروع، سوء استفاده از قدرت، غارت اموال عمومی و بسیاری دیگر از جمله اتهامات وارده به حسنی مبارک و پسرانش و سران رژیمش است که هم اکنون در زندان طره بسر می‌برند.

حقوقدانان مصری تاکید می‌کنند: در صوریت اثبات اتهام قتل و کشتار تظاهرات کنندگان مصری حسنی مبارک به اعدام محکوم خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس