صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴

ما به آینده دنیای اسلام خوش‌بین هستیم، تهدید ۱۵ میلیارد دلاری، یک جهان شرمنده، دست در دست دانشگاه، بیمارستان‌های غزه در آتش و خون و...از جمله تیترهای روزنامه‌های سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 18
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    2 0
    مبارزه با قاچاق سوخت را از وزارت نفت ، مبارزه با پولشویی را از وزارت اقتصاد و بانک مرکزی و همه بانکهای خصوصی و دولتی، مبارزه با قاچاق و احتکار و گرانفروشی را از وزارت صمت و کشاوورزی شروع کنید اگر سردمداران این قاچاچیان را در همین وزارت خانه دستگیر و مجازات و به مردم معرفی کنید هیچ قاچاقی صورت نخواهد گرفت مگر گازوئیل و بنزین نخود لوبیاست که از زمین زراعی بدست دلال برسد بعد قاچاق شود اینها که مال دولت است پس وزارت نفت خودش شریک است وقتی اجازه صادران اقلام خوراکی به خارج صادر می شود احتکار و گرانفروشی هم شروع می شود پس وزارت سمت و کشاورزی که یا عرضه برنامه ریزی ندارند یا عمدا شریک ماجرا هستند پس همینها مقصرند جناب آقای محسنی اژه ای لطفا راه دور نروید همه در تهران متمرکزند اما پادوهای آنها در مرزها پراکنده شده اند
  • US ۰۸:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    0 0
    باراکالا کیهان
    • IR ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
      0 0
      بابت دروغها
  • US ۰۸:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    1 1
    والله ما حاجی داریم امسال، تو تمام کلاس های قبل از سفر بهشون تاکید کردند که از لایو گذاشتن های سیاسی و حساسیت برانگیز خودداری کنند، که طیق اعلام دولت عربستان ممنوع هست و باعث بازداشت فرد میشه و برای کشور هزینه داره و باعث زحمت سایر حجاج هم میشه، اونوقت فردی مثل ایشون که قطعا از حساسیت های موجود مطلع هستند، با انجام این کار چه چیزی رو میخواهند ثابت کنند، جز اینکه الآن کلی از انرژی و تمرکز مسئولین حج رو که باید صرف حجاج دل خسته ایرانی بشه تا سفر امن و سلامتی داشته باشند، صرف رفع این مشکل باید بشه! حالا که فرصت کمی مناسب شده و مجموعه حاکمیتی کشور توانسته اند فضایی مناسب برای تعامل با همسایگان ایجاد کنند و با کاهش تنش ها و تاکید بر نقاط مشترک باعث افزایش ثبات و امنیت در منطقه و ایجاد امکان حل مشکلات مسلمانان منطقه شوند، حالا که دوباره اسرائیل در منطقه تنها شده است. چنین رفتاری که از سمت ایشون و همفکران ایشون مسبوق به سابقه هم هست، باید به عنوان رفتار خلاف امنیت ملی کشور شناخته بشه و در صورت بازگشت ایشون به کشور، باید به نحو مناسب مجازات شوند تا دیگر خودسرانه امنیت ملی کشور را بازیچه امیال فردی و حزبی و مایه فشار بر حاکمیت قرار ندهند.
  • US ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    2 3
    اظهارات مشکوک و تحریک کننده فردی به نام قاسمیان علیه مقامات سعودی در مراسم حج که منجر به بازداشت او شد، اقدامی تعمدی برای بازداشت شدن و علیه مناسبات دو کشور است. لطفاً ریال و ثانیه‌ای از بیت‌المال را هزینه آزادی وی نکنید و اجازه دهید در فضای دلخواه خود بماند.
    • محمد IR ۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
      1 1
      نگران چی هستی ؟ مناسبات ؟ که چی بشه ؟ مبادا سفره ت آسیبی ببینه؟
    • US ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
      0 0
      نه آسیب نمی بیند
  • US ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    1 2
    امام خمینی (ره) هیچگاه در پاریس گوسفند ذبح نکردند چون طبق قوانین آنجا ممنوع بود. حالا امثال آقای قاسمیان و اونایی که سری قبل هم با همین مدل رفتارهاشون برای نظام هزینه تراشیدند، ادعای پیروی از امام و آقا را هم دارند!!!
  • بستراصلی فساد! IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    2 0
    بستر و زمینه اصلی تاراج اموال عمومی ، فساد اقتصادی ، کسری بودجه و تورم در ایران : >>> { خصوصی سازی سراپافساد + بانکهای فاسد خصوصی }
  • مجلس سریعا ... IR ۰۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    2 0
    ایجاد قوانین تامین اجتماعی حمایتگر قاطع ، حلال بسیاری از مسایل و نارضایتی های مردم است !! .... مجلس سریعا لطفا !! .... اخبار حوادث و فجایع را میبینید ؟!!
  • انتظار منطقی ... IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    2 0
    مسنولان هفته ای دو ساعت از دورهمی ها و بازدیدها کم کرده و فقط در تنهایی کمی به حل مشکلات مردم فکر کنند !!
    • IR ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
      0 0
      اکر بافکر مشکلات حل میشد 46سال حرف زدن مردم عمل نداریم
  • IR ۰۹:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    2 0
    خوشگذرانی و ولگردی فوتبالیستهای کثیف دزد ، دلالها و مدیران آشغال فدراسیون و باشگاهها از جیب مردم ، متوقف و ممنوع شود !! .........مجلس کجاست ؟؟؟ .... از آخرین قیمت فوتبالیستها اطلاع دارید ؟!!
  • US ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    0 0
    گستاخی اردوغان به شاه اسماعیل صفوی و تحریف و دزدی تاریخ ایران ! مشرق چرا از اخبار دنیا یک روز عقبی!؟
  • US ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    0 0
    گستاخی اردوغان به شاه اسماعیل صفوی و تحریف و دزدی تاریخ ایران ! مشرق چرا از اخبار دنیا یک روز عقبی!؟
  • منطقی تر .... IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    1 0
    صدا و سیما و دیگر رسانه ها ، ترویج خشونت را کاهش دهند ... مجلس قوانین تامین اجتماعی را تقویت اساسی نماید .... مردم با هم مهربان باشند .... معلمین و اساتید به بچه ها فشار غیرمنطقی وارد نکنند .... مدیران ، سرپرستان و کارفرمایان با زیردستان ، مهربان و عادلانه رفتار کنند .... مردم در برخوردها ، چند لحظه خود را به جای طرف مقابل قرار دهند ... پزشکان و بازاریان ، توقع درامدی خود را کم کنند .... مردم روزانه ده دقیقه پیاده روی کنند ... رسانه ها ، تیترها و خبرهایی که مردم را عصبی میکند ، کم کنند .....
  • IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    1 0
    خدایا شکرت جوک سال هم درامد ،سازندگی درپی بررسی قاچاق سوخت و ثروت اندوزی از جیب محرومان 🤔😁
  • IR ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    0 0
    تاریخ تکرار میشه یکبار ازسفارت امریکا بالا رفتن یکبارهم فضولی درامور کشورها مثل عربستان هیچکی حق دخالت درامور ایران راندارد ولی دست به هرسوراخی میکنیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس