کد خبر 1283685
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۳
نان مورد علاقه کربلایی‌ها

صَمون نام نانی است یونانی که از گذشته‌های دور وارد سبد غذایی مردم عراق شده است.

به گزارش مشرق، برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی می‌ریزند و آن را به وزن‌های ۲۵۰ گرمی تبدیل می‌کنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانه‌ها را مقداری پهن می‌کنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 28
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۰۸:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    36 3
    همین نون به پول ایران میشه هفت هزارتومن
    • IR ۱۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      16 33
      بهداشتشون صفرهست! نه ماسکی نه دستکشی
    • IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      0 4
      خب یا اونا گرون میفروشن، یا تو ایران خیلی مفته
    • IR ۱۴:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      3 2
      چرا کلاه سرشون نزاشتن؟!! اینجوری موهاشون میریزه تو خمیرها که؟!
    • صادق IR ۱۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      0 0
      جو نده برادر بنه همین هفته پیش از کاظمین 7 عدد داغ داغش و خریدم 1000 دینار به عبارتی دونه ای نهایتا 3000 تومن. احتمالا به شما گرون دادن
    • IR ۲۲:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      0 0
      چقدر غر میزنی . خب مگه ایرانه یا اروپاست ؟! عراقه دیگه . چه انتظارایی داره
    • DE ۲۲:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      0 0
      چرا کلاه سرشون نزاشتن؟!! اینجوری موهاشون میریزه تو خمیرها که؟!// با حرارت و آتش تمام ویروس ها و میکروبها و قارچ ها و موهاشون اگه بیرون نان چسبیده باشه میسوزه میره حتی مو در این حرارت ضد عفونی میشه و مشکل بهداشتی نداره ولی اگر موقع خوردن آدم بیبیندش واقعا حالش بهم میخوره با اینکه هیچ خطری نداره.
  • علی رضا IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    74 8
    قربان خاک کربلایت یا حسین!
  • Bndboy IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    41 6
    الان یه عده میان میگن عه آردشون از ایرانه رایگان بهشون داده
    • حامد IR ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      7 1
      دقیقا
  • IR ۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    13 0
    دقت کردید ؟ سوخت فر نان ، گازوئیلی و یا نفتی است . گاز نیست .!
    • IR ۱۲:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      3 1
      من یادمه بچه گی ام همینطوری بود
  • IR ۰۹:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    29 7
    هیچی بربری نمیشه
    • IR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      12 0
      خخخ البته بشرطی که برشته باشه و نه خمیر :|
    • جهودشناس IR ۱۱:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      7 7
      غربی‌ها اسمش را گذاشتند بربری. بربر پدر و مادرشون بودن
    • IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      1 2
      ننه من بعضا به شوخی به بربری میگه بیسکویت ترکی :)
    • محمد IR ۱۸:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
      0 0
      سلام من عربم و آبادانی عاشق نون بربری
    • IR ۱۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
      0 0
      نان بربری نوعی نان است که پخت آن در ایران مرسوم است و به‌هر دو شیوهٔ سنتی و صنعتی تولید می‌شود. نام این نان برگرفته از نام ایل بربر (هزاره) است که در مرز بین ایران و افغانستان زندگی می‌کردند. در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. لغتنامه دهخدا
  • IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    9 0
    تو ایلام دونه ۵۰۰ تومنه
  • حسین IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    7 0
    ایلام در از صمونی ست،،،دونه ای ۴۰۰ تومن
  • صمد IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    14 1
    به به فلافل مسیر اربعین یادش بخیر
  • حجت IR ۱۱:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    15 0
    این نوع نان در استان ایلام نیز پخت میشود و بیشتر به عنوان نان ساندویچ استفاده میشود نان تازه آن بسیار خوشمزه است
  • IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    9 1
    همین نون را من دو سال قبل داخل نجف خریدم. نون خوبی بود
  • IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    0 0
    تو شهر ما هم زیاده
  • IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    0 3
    چرا همین نان را به مردم فقیر و نیازمند نمیدهند؟
  • IR ۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    3 0
    بهتره بگید نون مورد علاقه عراقی ها نه فقط کربلایی ها!!
  • علی خان IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۹
    2 2
    رو کیسه آردها ، نجف اون ،، یعنی آرد نجف،، فکر کنم آردشون مال ترکیه است ،
  • رهگذر IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
    1 0
    نان نباید ضخیم باشد. بهترین نان لواش است. چون با حداقل نان میتوانی لقمه بگیری و چاق نمیشوی.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس