قلب نمایه

در طب نوین برای قوت بخشیدن به قلب از طریق نصب باطری و روش‌های جراحی استفاده می‌کنند اما در طب سنتی از طریق ...

به گزارش مشرق، نارسایی قلب بدین معنی است که قلب کارایی کافی را ندارد یا به عبارت دیگر قدرت پمپاژ  (input & output) مساوی نیست که این بیماری در بزرگسالان و کودکان مشترک است.

بیشتر بخوانید:

تزریق سُرم تاریخ‌مصرف گذشته به بیمار +عکس

نارسایی قلب در بزرگسالی منجر به شلی دریچه قلب می‌شود و نیاز به باطری پیدا می‌کند؛ در خردسالی و در زمان جنینی، قلب کامل شکل نمی‌گیرد و نوزاد متولد شده دارای نارسایی قلبی است.

علت نارسایی قلب از منظر طب سنتی

نارسایی قلب به دلیل کافی نبودن "صفرا" در خون است؛ حال هر میزان، صفرای موجود در خونی که در قلب و بدن منتشر می‌شود، بیشتر باشد، شتاب شکلگیری قلب (کامل شدن قلب) در جنین بیشتر و قدرت قلب آن نیز بیشتر می‌شود که عدم نارسایی قلب در کهنسالی از نتایج آن است.

درمان نارسایی قلب

در طب نوین برای قوت بخشیدن به قلب از طریق نصب باطری و روش‌های جراحی استفاده می‌کنند اما در طب سنتی از طریق "افزایش سطح صفرای خون" این قوت را به قلب می‌بخشند.

مصرف "عسل" به‌صورت ناشتا می‌تواند برای درمان نارسایی قلب بسیار مفید باشد؛ شربت عسل و زنجبیل نیز مفید است چون خشکی زنجبیل باعث می‌شود با سرعت بیشتری رطوبت قلب را کاهش دهد.

استفاده از زیتون یا روغن زیتون و انجیر نیز مفید است.

برای درمان از طریق غذا می‌توان به ارده با شیره انگور اشاره کرد که به‌صورت هفته‌ای ۵ وعده باید میل شود؛ ۲ وعده باقی مانده برای استراحت به تن، کم شده است چرا که با میل کردن غذای تکراری اعم از سردی و گرمی، جذب شدن آن در بدن کاهش می‌یابد.

برای سرعت بخشیدن به درمان می‌توان از شربت عسل و زعفران بهره جست؛ شربت عسل محلول در عرق بهار نارنج نیز برای درمان و نشاط‌دهی مناسب است.

به صورت کلی تمام گرمی‌ها به‌ویژه گرم و خشکی‌ها برای درمان مناسب هستند که می‌توان این گرمی‌ها را برای افزایش شتاب درمان با عسل طبیعی و یا عسل گیاهی (شیره انگور) میل کرد.

برای درمان از طریق حجامت به این نکته توجه داشته باشید که حجامت تر توصیه نمی‌شود؛ منظور از حجامت تر، حجامت خونگیری است؛ حال اگر علاوه بر نارسایی قلبی با تشخیص مزاج‌شناس، سودای از بلغم آمده نیز داشته باشد، این حجامت توصیه می‌شود اما حجامت گرم، مفید و مناسب است و منظور از حجامت گرم همان بادکش به‌ویژه بادکش کتف است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • DE ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
    3 2
    جای آن است که خون موج زند در دل لعل - زین تغابن که خزف می‌شکند بازارش/ جدا جای بسی تاسف است که بعضا عطارها بدون مطالعه و بدون اینکه اصلا قلب را بشناسند و دهها نوع بیماری آن را بدانند خود را طبیب سنتی معرفی کرده و مقدار و ارزش طب سنتی را به هزیز میبرند. بعضا متخصصین داخلی قلب و عروق که سالهای سال تجربه علم روز را در کنار و بموازات علم اصیل گیاه دارویی و گیاه درمانی و طب سنتی دارند به این راحتی نمیتوانند نسخه بپیچند زیرا علمشان به حدی رسیده است که بدانند که نمیدانند لیکن عطارها سریع کفه ترازو را پر از انواع گیاه نموده و بعضا فرصت های بسیار کم بیماران را تلف میکنند تا کار از کار بگذرد. برای مثال اگر ضعف قلب بخاطر متوازن نزدن پالس عصب قلب باشد با یک خروار عسل هم این دو پالس همنوا نخواهند شد.شما هم برو خودت بمال عزیز برادر.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس