کد خبر 96387
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۸

رییس جمهوری اسلامی ایران دقایقی پیش در شامگاه پنج شنبه با حضور در موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران از تحریریه های مختلف این موسسه بازدید كرد.

به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، 'محمود احمدی نژاد' در حین بازدید از تحریریه های روزنامه های 'ایران'، 'الوفاق'، 'ایران دیلی'، 'ایران ورزشی' و'ایران سپید' با كاركنان این تحریریه ها نیز صمیمانه گفت وگو كرد .

قرار است تا دقایقی دیگر مراسم جشن هجدهمین سالگرد تاسیس موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران و انتشار پنج هزارمین شماره روزنامه ایران با حضور رییس جمهوری برگزار شود.

در این بازدید 'سید مجتبی ثمره هاشمی' مشاور و دستیار ارشد رییس جمهوری ، 'علی اكبر جوانفكر' مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری و سرپرست موسسه فرهنگی مطبوعاتی ایران و جمعی از مدیران این موسسه رییس جمهور را همراهی كردند .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس