کد خبر 94786
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۳

جلسه روسای کمیسیون‌ها و اقتصاددانان مجلس برای استماع گزارش وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس بانک مرکزی درخصوص چگونگی کنترل بازار ارز و سکه آغاز شد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، در جلسه امروز جمعی از روسای کمیسیون ها و اقتصاددانان مجلس که از دقایقی پیش در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شده است قرار است مسئولان اقتصادی دولت با از جمله سیدشمس الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی و محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از نحوه عملکرد خود در بازار سکه و ارز و کنترل بحران به وجود آمده در این بازار ارائه دهند.

پیش از این قرار بود مجلس در جلسه ای غیر علنی و با حضور محمود بهمنی رئیس بانک مرکزی موضوع را بررسی کند اما به دلیل عدم حضور بهمنی این جلسه لغو شد. پس از آن بهمنی در کمیسیون اصل نود حضور یافت و توضیحاتی به نمایندگان ارائه کرد و مجددا مجلس جلسه ای با وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در محل کمیسیون تلفیق برگزار و موضوع را بررسی کرد. در آن جلسه دولت ضمن اعلام تشکیل کارگروهی برای بررسی موضوع ، به مجلس وعده کرد تا مسئله را هرچه سریع تر حل کند و راهکاری برای کنترل قیمت پیدا کند.

پنجشنبه گذشته رئیس بانک مرکزی قیمت تک نرخی برای دلار اعلام کرد و مقرر شد با متخلفان و فروشندگانی که دلار را بیش از قیمت تعیین شده بفروش برسانند برخورد شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مرتضي خاكپور ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۸
    0 0
    حتما براي : به رزمنده هايي كه از جايي حقوق نمي گيرند و كسب و كار و درآمدي ندارند حقوق مستمري بدهيد و اين مدافعان جبهه و جنگ و خالقان تنهاترين حكومت شيعه جهان را بيمه كنيد . كه اگر اين عزيزان به جبهه نمي رفتند استقلال و امنيت و ثروت ايران به يغما مي رفت . پس بياييد قدر داني كنيد و حق الناس رزمنده ها را پرداخت كنيد . هر روز و همه جا پيگيري كنيد . و باز هم پيگيري كنيد . تا رزمنده ها به حقوق خود برسند . حق گرفتني است . دادني نيست . ولي اين بار هم گرفتني است و هم بايد دلشان بخواهد كه دادني شود كه بدهند . اگر كسي از حقوق رزمنده ها دفاع نمي كند . باز هم پيوسته و هميشه و همه وقت پيگيري كنيد كه به رزمنده هاي جنگ مستمري حقوق بدهند و بيمه كنند . انشا الله كه روزي را خواهيم ديد كه حق رزمنده ها را بدهند . آرزو بر جوانان ديروز و پيران امروز عيب نيست .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس