کد خبر 9222
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۶

رئيس کميسيون ويژه اصل 44 گفت: براي حفظ جايگاه، شان نظارتي و اقتدار مجلس طرح دو فوريتي براي ممنوعيت انصراف نمايندگان از استيضاح وزرا يکشنبه در صحن علني مجلس بررسي مي شود.

به گزارش مشرق، حميدرضا فولادگر نماينده مردم اصفهان در مجلس شواري اسلامي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به انصراف نمايندگان از استيضاح چند وزير در مجلس شوراي اسلامي گفت: انصراف نمايندگان از استيضاح وزرا درصحن علني، هيئت رئيسه مجلس را بر آن داشت که طرحي را براي جلوگيري از اين اقدام که جايگاه و شان نظارتي و اقتدار مجلس را کاهش مي دهد تصويب کنند.
وي با اشاره به طرح دو فوريتي ممنوعيت انصراف از استيضاح افزود: به موجب اين طرح تا بحث استيضاح کاملا جدي نباشد و مذاکرات انجام نشده باشد در صحن علني اعلام وصول نخواهد شد و در صورت اعلام وصول ديگر امکان باز پس گيري اش وجود ندارد.
عضو کميسيون ويژه اصل 44 خاطر نشان کرد: با تصويب اين قانون نمايندگان مکلف مي شوند قبل از استفاده از حربه استيضاح همه راهکارهاي قانوني را اعم از تذکر شفاهي، سوال، مذاکره و تحقيق و تفحص را از وزير کرده باشند و راه حلي غير از استيضاح وزير نداشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس