کد خبر 91765
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۵

متخصص بيماري هاي آنکولوژي و راديوتراپي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي گفت: خوردن شوري و ترشي جات ريسک ابتلا به سرطان معده را افزايش مي دهد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر امير هوشنگ يوسفي افزود: در کشورهايي مانند هندوستان به علت مصرف زياد فلفل و در کشور ژاپن به علت مصرف غذاهاي دودي شده ميزان بروز سرطان در اين کشورهاي بسيار زياد است.

وي ادامه داد: ابتلا به يک نوع از کم‌خوني ارثي، پوليت‌هاي داخل معده و همچنين ورود باکتري هيکوباکترپيلور همراه غذا به داخل معده از عوامل ديگر ابتلا اشخاص به سرطان معده است.

اين متخصص بيماري‌هاي آنکولوژي و راديوتراپي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي با ذکر اينکه در سال 2006 در جهان 22 هزار و 286 نفر به سرطان معده مبتلا شده‌اند، اظهار داشت: احساس ناراحتي در ناحيه شکم، کاهش وزن، تهوع، استفراغ و مدفوع سياه رنگ از علائم باليني بروز اين بيماري است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس