کد خبر 91390
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۸

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت که اسامی که رسانه‌ها در مورد نمایندگان رد صلاحیت شده منعکس کردند، درست نیست.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، در ابتدای جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی و در طی درخواست تعدادی از نمایندگان برای بیان تذکر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر تذکر شما راجع به رد صلاحیت‌هایی است که در رسانه‌ها نوشته‌اند، ما بررسی کردیم و دیدیم برخی از این مطالب که در مورد نمایندگان در رسانه‌ها نوشته‌اند، اشتباه است.

وی افزود: بنده پیگیری کردم و دیدم این اعداد و ارقامی که نوشته شده، درست نیست و اسامی بعضی از آقایان نوشته شده که آنهم درست نیست؛ اگر موضوع تذکر نمایندگان همین است که ‌در مورد آن توضیح دادم.

رئیس مجلس همچنین گفت که نام آقای موسوی و دلخوش، به اشتباه به عنوان نماینده رد‌صلاحیت شده ذکر شد.

لاریجانی گفت که برخی از رسانه‌های این موضوع را یا عمداً نوشته‌اند و یا اشتباه کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مرتضي.ام ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۱
    0 0
    جناب لاريجاني نترس بابا! از بين رفوزه شدگان فتنه ٨٨، صلاحيت باهنر و چند نفر ديگه تاييد شده.
  • اكرم ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۱
    0 0
    تماميت خواهان تحمل مطهري را هم ندارند آنوقت مي گويند اتنخابات رقابتي برگزار مي كنيم خنده دار است
  • ابوالفضل ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    0 0
    بعضی از سایت ها اسم آقای صمد مرعشی نماینده شایسته شهرستان رودبار را هم به اشتباه رد صلاحیت شده نوشته اند که درست نیست صلاحیت ایشان تایید شده است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس