به گزارش مشرق ، روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:
آمريكا بخواهد يا نه الگوي انقلاب ايران تكثير شده است
روزنامه واشنگتن پست در مقاله اي به تفصيل استدلال كرد كه ايران بدون شك مهم ترين برنده تحولات خاورميانه بوده است.
واشنگتن پست نوشت: «برخي از تحليلگران غربي اين نظريه را تأييد مي كنند كه انقلاب هاي منطقه تحت تأثير الگوي انقلاب اسلامي ايران بوده اند. جيم كوري يكي از كارشناسان امور امنيتي و از تحليلگران نيروهاي پليسي طي مقاله اي مي نويسد، هر چند آقاي اوباما و خانم هيلاري كلينتون و برخي ديگر تلاش مي كنند كه بگويند خيزش هاي مردمي در كشورهاي عربي يك حركت دمكراسي است اما بايد بپذيريم كه اين قيام ها بيشتر تحت نفوذ انقلاب اسلامي ايران در زمان جيمي كارتر قرار گرفته اند».
بنا بر اين نوشته، قيام هاي مردمي و گرايش هاي اسلامي طي سال گذشته در كشورهاي عربي فرصت خوبي را براي گسترش روابط ايران با كشورهاي منطقه بوجود آورده است. هرگونه حركت بيداري اسلامي و قيامي كه در آن از اسلام خواهي سخن گفته مي شود از نظر ايران نشان دهنده گسترش فلسفه انقلاب اسلامي در دنياي اسلام است.
واشنگتن پست ادامه داد: «مايك اسنوپز يكي از افسران سابق اطلاعاتي پليس نيويورك مي گويد، اين مسئله كه اكثريت ايرانيان شيعه هستند بدين معنا نيست كه آنها از اقدامات گروه هاي سني حمايت نمي كنند. وي مي گويد، در مصر و ليبي صحبت از پياده كردن قوانين شريعت است. آنها شعارهاي حاكي از نفرت عليه اسرائيل سرداده اند و لذا براي ايران فرصت خوبي بدست آمده تا در اين گروهها اعمال نفوذ كند».
اين روزنامه آمريكايي با لحني توام با نگراني ادامه مي دهد: «ايراني ها از خروج آمريكا از عراق استقبال كردند و اكنون قصد همكاري نظامي با بغداد را دارند. مركز اطلاعاتي ميرآميت با انتشار يك گزارش تحليلي مي نويسد، جمهوري اسلامي در داخل و خارج از مرزهاي خود تلاش مي كند تا سيستم حكومتي خود را به عنوان يك الگوي نظام جديد در منطقه معرفي نمايد. و لذا چنانچه آنها در نظريه گسترش انقلاب خود موفق شوند قطعاً وضعيت منطقه و كشورهاي عربي تغيير خواهد كرد».
واشنگتن پست در پايان تاكيد مي كند: «در همين راستا ايران در سپتامبر سال قبل كنفرانسي تحت عنوان بيداري اسلامي در تهران برگزار نمود. در اين كنفرانس آيت الله خامنه اي از كشورهاي منطقه خواست تا جهت تحكيم وحدت اسلامي تلاش نمايند و از اين طريق توطئه هاي دشمنان غربي را خنثي كنند».
غرب براي مقابله با بحران اقتصادي نسل كشي مي كند
يك كارشناس آمريكايي تصريح كرد غرب به منظور مقابله با بحران اقتصادي، به اقدامات غيرانساني متوسل شده است.
ديويد كريستي در شبكه تلويزيوني اينترنتي LPAC آمريكا گفت: «بحران مالي و اقتصادي اروپا بسيار جدي است. كشورهاي اروپايي از قبيل يونان براي رهايي از اين بحران به اجراي سياست هاي رياضت اقتصادي روي آورده اند. اما اجراي اين سياستها براي مردم يونان پيامدهاي بسيار بدي به همراه داشته است. دولت يونان براي كاهش هزينه هاي خود به اجراي سياست هايي از قبيل كاهش خدمات درماني و بيمه اي روي آورده است. در اين راستا، حتي حمايت دولتي از واكسن آبله كودكان نيز برداشته شده است».
وي ادامه داد: «دولت يونان ديگر از بيماران مبتلا به بيماري ايدز نيز حمايت نمي كند. والدين يوناني براي تامين انسولين موردنياز فرزندانشان با وضع بسيار دشواري مواجه هستند. جامعه در چنين كشورهايي در حال نابودي است. در واقع، نسل كشي در اين كشورها در جريان است».
اين كارشناس تاكيد كرد: «همين رويه در آمريكا نيز در پيش گرفته مي شود زيرا بودجه بخش خدمات درماني و بيمه اي كاهش مي يابد. با اين اقدامات، دسترسي مردم آمريكا به خدمات بيمه اي و دارويي مورد حمايت شبكه بيمه كاهش مي يابد. چنين اقداماتي به مثابه كشتن انسان ها است. با اين اقدامات، سطح زندگي مردم به شدت كاهش مي يابد. اين سياست ها به ضرر انسانيت است. سياستمداران آمريكايي مي كوشند راه حلي كوتاه مدت براي مشكلات كشور پيدا كنند اما اين اقدامات، پيامدهاي طولاني مدتي به همراه دارد».
تحريم نفت ايران يا تحريم اروپا و آمريكا؟!
كارشناسان زيان تحريم نفتي ايران را براي اقتصاد جهاني، بيش از اقتصاد ايران مي دانند.
اين نتيجه اي است كه شبكه تلويزيوني روسيا اليوم پس از گفت وگو با تعداد زيادي از كارشناسان به دست آورده است.
اين شبكه ديروز در برنامه اي گفت: كارشناسان هشدار مي دهند تشديد تحريم ها برضد ايران، اقتصاد نيمه جان جهان را با مشكلات بيشتري مواجه خواهد كرد.
به گفته اين شبكه تلويزيوني كارشناسان معتقدند برنامه هسته اي ايران بهانه اي است تا غرب فشارهاي سياسي بر ايران را افزايش دهد والا غربي ها خوب مي دانند ايران قصد ساخت سلاح هسته اي را ندارد.
ايران دومين كشور توليد كننده نفت در اوپك است كه حدود 100 ميليارد دلار در سال، نفت صادر مي كند.
به گفته اين شبكه عرب زبان، ايران مي تواند به آساني براي فروش نفت خود، از ميان كشورهاي آسيايي و آفريقايي، براي كشورهاي اروپايي جايگزين بيابد.
اين گزارش ادامه مي دهد: هرگونه اقدام عليه صادرات نفت ايران بر ميانگين قيمت نفت در جهان نيز تاثير خواهد گذاشت و آن را تا 200 دلار در هر بشكه بالا خواهد برد.
اين شبكه در پايان گزارش خود گفت: ايران در همين حال تهديد كرده است درصورت تحريم نفتي اين كشور، تنگه هرمز را خواهد بست، مسئله اي كه مي تواند براي بازارهاي جهاني فاجعه بار باشد.
طي روزهاي گذشته گروه هاي ديگري از كارشناسان هم هشدار داده اند كه تحريم نفتي گزينه اي براي اجرا نشدن است چرا كه اقتصاد جهاني كشش تحمل چنين شوكي را ندارد.
فقط توضيح بدهيد كه با عمر سعد چه فرقي داريد؟!
«ماه محرم همواره عاملي براي صبوري، مقاومت و استقامت ملت ما در برابر ناكامي ها بوده است كه از آن درس هاي اخلاقي و راههاي مبارزه با ناراستي ها و تجربه مقاومت در برابر موانع و مشكلات را فرا گرفته است.»
محمد خاتمي رئيس بنياد باران در مجمع عمومي سالانه اين تشكل با بيان مطلب فوق درباره محرم گفت: «اگر اين سرمايه نبود، مقاومت مردم در طول تاريخ در برابر مشكلات و ستم ها وجود نداشت و از صحنه تاريخ بيرون مي رفتيم كه اتفاقاً شور و شوق مردم به اين مناسبت در طول تاريخ همواره بيشتر شده كه نشاندهنده عظمت كار اباعبدالله الحسين(ع) است.»
محمد خاتمي توضيح نداد كه اگر به قيام اباعبدالله الحسين عليه السلام و اهميت محرم و نهضت حسين(ع) اعتقاد دارد اهانت اراذل و اوباش حامي سران فتنه به ساحت مقدس امام حسين(ع) در عاشوراي 88 را چگونه توجيه مي كند؟! و آيا آن گونه كه موسوي به صراحت گفت و خاتمي و كروبي با وقاحت آن را تائيد كردند؛ اهانت كنندگان به ساحت حضرت اباعبدالله(ع) «مردمان خداجوي»! بوده اند؟! و توضيح نداد كه اين حركت مشمئزكننده موسوي و خاتمي و كروبي عليه عاشوراي حسيني(ع) با شعار معروف عمرسعد كه در روز عاشوراي 61 هجري، با فرياد يا خيل الله اركبي سپاهيان خود را سپاه خدا- مردمان خداجوي!- ناميده بود چه تفاوتي دارد؟ محمد خاتمي اين نكته را نيز ناگفته گذاشت كه آيا آمريكا و انگليس و اسرائيل را حاميان امام حسين(ع) و نهضت عاشورا مي داند؟! و اگر چنين نيست، چرا در جريان فتنه 88 آشكارا از فرمول ديكته شده آنها عليه مردم مسلمان ايران اسلامي پيروي كرده و دست به وطن فروشي زده است؟! و توضيح نداد كه آيا از نظر او، منافقين و بهايي ها و ماركسيست ها و عبدالمالك ريگي و رضا پهلوي و... نيز پيرو نهضت حسين(ع) بوده اند؟! كه خاتمي و كروبي و موسوي با اين جرثومه هاي فساد و تباهي عليه ايران اسلامي ائتلاف كرده بودند؟! و آيا آقاي خاتمي درباره چگونگي بهره گيري از نهضت حسين(ع) دست كم دو بار با جرج سوروس، صهيونيست معروف آمريكايي ملاقات كرده بود؟! آتش زدن مسجد، آدمكشي، شعار به نفع اسرائيل در روز قدس و حمايت از آمريكا در روز جهاني مبارزه با استكبار و دهها خيانت شرم آور ديگر سران و عوامل اصلي فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 كه جاي خود دارد!
آحارونوت: جرئت جنگ با ايران؟آمريكا با گريه از عراق رفت
يك روزنامه صهيونيستي فاش كرد اظهارات تهديدآميز مقامات دولت اوباما عليه ايران براي گرفتن بهانه از رقباي جمهوري خواه در انتخابات رياست جمهوري است وگرنه آمريكا به شدت از عواقب درگيري نظامي با ايران مي هراسد.
روزنامه يديعوت آحارونوت نوشت: سخنان لئون پانه تا وزير دفاع آمريكا مبني بر اينكه دستيابي ايران به بمب هسته اي خط قرمز ما محسوب مي شود و اگر لازم باشد به ايران حمله مي كنيم و اظهارات مارتين دمپسي، رئيس ستاد ارتش آمريكا كه گفت در ارزيابي ما اشتباه نكنيد، به طور رسمي و غيررسمي با استقبال اسرائيلي ها مواجه شد و خوشنودي آنها را به دنبال داشت. اكنون عده اي گوش هاي خود را تيز كرده اند تا از هر جايي كه شده خبر حمله هوايي اسرائيل به ايران را بشنوند. اما دوستان! آرام باشيد. احتمال حمله آمريكا به تاسيسات هسته اي ايران اگر حقيقتا صفر نباشد نزديك به صفر است. آن چه بيش از همه منطقي به نظر مي رسد اين است كه لئون پانه تا كه خود يك سياستمدار تمام عيار است با اين اظهارات تلاش كرده حملات نامزدهاي جمهوري خواه رياست جمهوري را از اوباما دور كند. آنها به ناحق باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا را متهم مي كنند كه سياست خارجي اش را مطابق با سياست دشمنان آمريكا هماهنگ مي كند. شايد هم نيت پانه تا اين بوده كه با ايراد اين اظهارات راي يهودي ها را به دست آورد. دمپسي هم مي خواهد ايران را بترساند و الا خود از مخالفان حمله نظامي به ايران است.
به گزارش ديپلماسي ايراني، اين روزنامه با يادآوري شكست هاي سهمگين آمريكا و اسرائيل در منطقه نوشت: آمريكا نيز مانند اسرائيل كه در سال 1982 وارد لبنان شد و موفق شد قبل از آن كه متحمل فاجعه سنگيني شود سال 2000 از آن خارج شود، همچنان بازخوردهاي تاسف آور جنگش در عراق را تحمل مي كند؛ جنگي كه مجبور شد تا آخرين سرباز خود را با گريه و شيون از آن خارج كند. حال مساله ايران سخت تر از آن چيزي است كه بتوان آن را با عراق مقايسه كرد.
يديعوت آحارونوت مي افزايد: وقت آن رسيده است كه بپرسيم آيا مواضع اسرائيل با مواضع آمريكا بر سر برنامه هسته اي اش تطبيق دارد؟ پاسخ محق به اين سؤال منفي است. حقيقت اين است كه ايالات متحده آمريكا برخورداري ايران از سلاح هسته اي را هيچ تهديد حياتي براي خود و مصالح حياتي اش در منطقه نمي بيند. از همه اينها مهم تر براي آمريكا اين است كه نظام هاي حاكم بر عربستان و امارات همچنان بتوانند نفت مورد نيازش را تامين كنند. با اين ديدگاه آمريكا برعكس، حمله نظامي اسرائيل به ايران را تهديدي حياتي براي خود مي بيند.
در پايان اين يادداشت آمده است: بايد اين حقيقت را بدانيم كه هسته اي شدن ايران هر چقدر براي اسرائيل سنگين باشد تهديد حياتي براي آن نيست. از اين رو حمله نظامي به ايران شايد برخي خواسته هاي ما را تامين كند ولي قطعا زخم هايي كه در پي آن خواهد خورد چنان عميق خواهد بود كه به اين راحتي ها امكان درمان آن نيست.
او دروغ مي گويد، راستش را از ما بشنويد
يك ضد انقلاب مرتبط با سران داخلي فتنه كه البته مدتي است به دليل گاف هاي متعدد عزل شده، در تازه ترين شيرين كاري خود راهبرد واقعي جريان فتنه داخلي در مورد انتخابات مجلس را لو داد.
مجتبي واحدي كه اخيرا با سلطنت طلب ها هم مرتبط شده به بي بي سي فارسي گفت اصلاح طلبان در اصل در پي تحريم انتخابات هستند ولي نمي خواهند اين كلمه را به كار ببرند چون از تبعات آن مي ترسند.
واحدي گفت: «من معتقدم كه اصلاح طلب ها به صورت عام اگر چه خيلي صريح نگفتند، ولي معناي حرف شان تحريم انتخابات است. كروبي هم كه به صورت صريح اين را گفته. در واقع برآيند اظهار نظري كه اصلاح طلب ها كردند از اظهار نظر آقاي تاج زاده گرفته تا صحبت هاي ديگران، برآيندش تحريم انتخابات بوده است».
رضا عليجاني عضو گروهك غير قانوني نهضت آزادي هم كه اكنون به خارج از ايران گريخته، در مصاحبه اي ديگر با بي بي سي اظهارات واحدي را تاييد كرده است. وي مي گويد: «حقيقتاً اگر بخواهيم ذات پندارانه برخورد نكنيم اين كلمات در ادبيات سياسي و به ويژه امنيتي در ايران در داخل كشور يك مقدار به صورت قراردادي يكسري تعريف هايي را پذيرفته است. عدم شركت، ليست ندادن، نامزد نشدن و اين كه من اختيار خودم را دارم و شركت نمي كنم. تحريم ظاهراً به اين معنا است كه من ديگران را هم تبليغ به عدم شركت مي كنم. اين ها يك سنگرهاي دفاعي است و البته سنگرهاي كوچكتر است كه در بازجويي ها و در برخوردهاي امنيتي، دوستان در داخل كشور از آن استفاده مي كنند، ولي همان طور كه در گزارش شما بود، اگر از ظاهر كلمات بگذريم در محتوا، هم بيانيه شوراي هماهنگي، هم بيانيه شجاعانه اي كه زندانيان دادند، بيانيه 143 نفر قبلي به هر حال خروجي همه شان مشترك بود و آن نه تنها عدم شركت بود، بلكه مغاير منافع ملي و مغاير آزادي و مغاير دموكراسي دانستن شركت بود و اين ظاهراً در محتوا تفاوتي با تحريم ندارد، هر چند بايد شرايط دوستان در داخل را درك كرد و از اين كه يك سنگرهاي كوچك دفاعي را براي برخوردهاي امنيتي شان حفظ بكنند، خيلي نبايد ناراحت بود».
واحدي و عليجاني در حالي اين سخنان را علنا بر زبان آورده اند كه افرادي مانند محمد خاتمي در داخل به شدت نگران آن هستند كه مارك «تحريمي» بر پيشاني آنها بچسبد.
آمريكا بخواهد يا نه الگوي انقلاب ايران تكثير شده است
روزنامه واشنگتن پست در مقاله اي به تفصيل استدلال كرد كه ايران بدون شك مهم ترين برنده تحولات خاورميانه بوده است.
واشنگتن پست نوشت: «برخي از تحليلگران غربي اين نظريه را تأييد مي كنند كه انقلاب هاي منطقه تحت تأثير الگوي انقلاب اسلامي ايران بوده اند. جيم كوري يكي از كارشناسان امور امنيتي و از تحليلگران نيروهاي پليسي طي مقاله اي مي نويسد، هر چند آقاي اوباما و خانم هيلاري كلينتون و برخي ديگر تلاش مي كنند كه بگويند خيزش هاي مردمي در كشورهاي عربي يك حركت دمكراسي است اما بايد بپذيريم كه اين قيام ها بيشتر تحت نفوذ انقلاب اسلامي ايران در زمان جيمي كارتر قرار گرفته اند».
بنا بر اين نوشته، قيام هاي مردمي و گرايش هاي اسلامي طي سال گذشته در كشورهاي عربي فرصت خوبي را براي گسترش روابط ايران با كشورهاي منطقه بوجود آورده است. هرگونه حركت بيداري اسلامي و قيامي كه در آن از اسلام خواهي سخن گفته مي شود از نظر ايران نشان دهنده گسترش فلسفه انقلاب اسلامي در دنياي اسلام است.
واشنگتن پست ادامه داد: «مايك اسنوپز يكي از افسران سابق اطلاعاتي پليس نيويورك مي گويد، اين مسئله كه اكثريت ايرانيان شيعه هستند بدين معنا نيست كه آنها از اقدامات گروه هاي سني حمايت نمي كنند. وي مي گويد، در مصر و ليبي صحبت از پياده كردن قوانين شريعت است. آنها شعارهاي حاكي از نفرت عليه اسرائيل سرداده اند و لذا براي ايران فرصت خوبي بدست آمده تا در اين گروهها اعمال نفوذ كند».
اين روزنامه آمريكايي با لحني توام با نگراني ادامه مي دهد: «ايراني ها از خروج آمريكا از عراق استقبال كردند و اكنون قصد همكاري نظامي با بغداد را دارند. مركز اطلاعاتي ميرآميت با انتشار يك گزارش تحليلي مي نويسد، جمهوري اسلامي در داخل و خارج از مرزهاي خود تلاش مي كند تا سيستم حكومتي خود را به عنوان يك الگوي نظام جديد در منطقه معرفي نمايد. و لذا چنانچه آنها در نظريه گسترش انقلاب خود موفق شوند قطعاً وضعيت منطقه و كشورهاي عربي تغيير خواهد كرد».
واشنگتن پست در پايان تاكيد مي كند: «در همين راستا ايران در سپتامبر سال قبل كنفرانسي تحت عنوان بيداري اسلامي در تهران برگزار نمود. در اين كنفرانس آيت الله خامنه اي از كشورهاي منطقه خواست تا جهت تحكيم وحدت اسلامي تلاش نمايند و از اين طريق توطئه هاي دشمنان غربي را خنثي كنند».
غرب براي مقابله با بحران اقتصادي نسل كشي مي كند
يك كارشناس آمريكايي تصريح كرد غرب به منظور مقابله با بحران اقتصادي، به اقدامات غيرانساني متوسل شده است.
ديويد كريستي در شبكه تلويزيوني اينترنتي LPAC آمريكا گفت: «بحران مالي و اقتصادي اروپا بسيار جدي است. كشورهاي اروپايي از قبيل يونان براي رهايي از اين بحران به اجراي سياست هاي رياضت اقتصادي روي آورده اند. اما اجراي اين سياستها براي مردم يونان پيامدهاي بسيار بدي به همراه داشته است. دولت يونان براي كاهش هزينه هاي خود به اجراي سياست هايي از قبيل كاهش خدمات درماني و بيمه اي روي آورده است. در اين راستا، حتي حمايت دولتي از واكسن آبله كودكان نيز برداشته شده است».
وي ادامه داد: «دولت يونان ديگر از بيماران مبتلا به بيماري ايدز نيز حمايت نمي كند. والدين يوناني براي تامين انسولين موردنياز فرزندانشان با وضع بسيار دشواري مواجه هستند. جامعه در چنين كشورهايي در حال نابودي است. در واقع، نسل كشي در اين كشورها در جريان است».
اين كارشناس تاكيد كرد: «همين رويه در آمريكا نيز در پيش گرفته مي شود زيرا بودجه بخش خدمات درماني و بيمه اي كاهش مي يابد. با اين اقدامات، دسترسي مردم آمريكا به خدمات بيمه اي و دارويي مورد حمايت شبكه بيمه كاهش مي يابد. چنين اقداماتي به مثابه كشتن انسان ها است. با اين اقدامات، سطح زندگي مردم به شدت كاهش مي يابد. اين سياست ها به ضرر انسانيت است. سياستمداران آمريكايي مي كوشند راه حلي كوتاه مدت براي مشكلات كشور پيدا كنند اما اين اقدامات، پيامدهاي طولاني مدتي به همراه دارد».
تحريم نفت ايران يا تحريم اروپا و آمريكا؟!
كارشناسان زيان تحريم نفتي ايران را براي اقتصاد جهاني، بيش از اقتصاد ايران مي دانند.
اين نتيجه اي است كه شبكه تلويزيوني روسيا اليوم پس از گفت وگو با تعداد زيادي از كارشناسان به دست آورده است.
اين شبكه ديروز در برنامه اي گفت: كارشناسان هشدار مي دهند تشديد تحريم ها برضد ايران، اقتصاد نيمه جان جهان را با مشكلات بيشتري مواجه خواهد كرد.
به گفته اين شبكه تلويزيوني كارشناسان معتقدند برنامه هسته اي ايران بهانه اي است تا غرب فشارهاي سياسي بر ايران را افزايش دهد والا غربي ها خوب مي دانند ايران قصد ساخت سلاح هسته اي را ندارد.
ايران دومين كشور توليد كننده نفت در اوپك است كه حدود 100 ميليارد دلار در سال، نفت صادر مي كند.
به گفته اين شبكه عرب زبان، ايران مي تواند به آساني براي فروش نفت خود، از ميان كشورهاي آسيايي و آفريقايي، براي كشورهاي اروپايي جايگزين بيابد.
اين گزارش ادامه مي دهد: هرگونه اقدام عليه صادرات نفت ايران بر ميانگين قيمت نفت در جهان نيز تاثير خواهد گذاشت و آن را تا 200 دلار در هر بشكه بالا خواهد برد.
اين شبكه در پايان گزارش خود گفت: ايران در همين حال تهديد كرده است درصورت تحريم نفتي اين كشور، تنگه هرمز را خواهد بست، مسئله اي كه مي تواند براي بازارهاي جهاني فاجعه بار باشد.
طي روزهاي گذشته گروه هاي ديگري از كارشناسان هم هشدار داده اند كه تحريم نفتي گزينه اي براي اجرا نشدن است چرا كه اقتصاد جهاني كشش تحمل چنين شوكي را ندارد.
فقط توضيح بدهيد كه با عمر سعد چه فرقي داريد؟!
«ماه محرم همواره عاملي براي صبوري، مقاومت و استقامت ملت ما در برابر ناكامي ها بوده است كه از آن درس هاي اخلاقي و راههاي مبارزه با ناراستي ها و تجربه مقاومت در برابر موانع و مشكلات را فرا گرفته است.»
محمد خاتمي رئيس بنياد باران در مجمع عمومي سالانه اين تشكل با بيان مطلب فوق درباره محرم گفت: «اگر اين سرمايه نبود، مقاومت مردم در طول تاريخ در برابر مشكلات و ستم ها وجود نداشت و از صحنه تاريخ بيرون مي رفتيم كه اتفاقاً شور و شوق مردم به اين مناسبت در طول تاريخ همواره بيشتر شده كه نشاندهنده عظمت كار اباعبدالله الحسين(ع) است.»
محمد خاتمي توضيح نداد كه اگر به قيام اباعبدالله الحسين عليه السلام و اهميت محرم و نهضت حسين(ع) اعتقاد دارد اهانت اراذل و اوباش حامي سران فتنه به ساحت مقدس امام حسين(ع) در عاشوراي 88 را چگونه توجيه مي كند؟! و آيا آن گونه كه موسوي به صراحت گفت و خاتمي و كروبي با وقاحت آن را تائيد كردند؛ اهانت كنندگان به ساحت حضرت اباعبدالله(ع) «مردمان خداجوي»! بوده اند؟! و توضيح نداد كه اين حركت مشمئزكننده موسوي و خاتمي و كروبي عليه عاشوراي حسيني(ع) با شعار معروف عمرسعد كه در روز عاشوراي 61 هجري، با فرياد يا خيل الله اركبي سپاهيان خود را سپاه خدا- مردمان خداجوي!- ناميده بود چه تفاوتي دارد؟ محمد خاتمي اين نكته را نيز ناگفته گذاشت كه آيا آمريكا و انگليس و اسرائيل را حاميان امام حسين(ع) و نهضت عاشورا مي داند؟! و اگر چنين نيست، چرا در جريان فتنه 88 آشكارا از فرمول ديكته شده آنها عليه مردم مسلمان ايران اسلامي پيروي كرده و دست به وطن فروشي زده است؟! و توضيح نداد كه آيا از نظر او، منافقين و بهايي ها و ماركسيست ها و عبدالمالك ريگي و رضا پهلوي و... نيز پيرو نهضت حسين(ع) بوده اند؟! كه خاتمي و كروبي و موسوي با اين جرثومه هاي فساد و تباهي عليه ايران اسلامي ائتلاف كرده بودند؟! و آيا آقاي خاتمي درباره چگونگي بهره گيري از نهضت حسين(ع) دست كم دو بار با جرج سوروس، صهيونيست معروف آمريكايي ملاقات كرده بود؟! آتش زدن مسجد، آدمكشي، شعار به نفع اسرائيل در روز قدس و حمايت از آمريكا در روز جهاني مبارزه با استكبار و دهها خيانت شرم آور ديگر سران و عوامل اصلي فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 كه جاي خود دارد!
آحارونوت: جرئت جنگ با ايران؟آمريكا با گريه از عراق رفت
يك روزنامه صهيونيستي فاش كرد اظهارات تهديدآميز مقامات دولت اوباما عليه ايران براي گرفتن بهانه از رقباي جمهوري خواه در انتخابات رياست جمهوري است وگرنه آمريكا به شدت از عواقب درگيري نظامي با ايران مي هراسد.
روزنامه يديعوت آحارونوت نوشت: سخنان لئون پانه تا وزير دفاع آمريكا مبني بر اينكه دستيابي ايران به بمب هسته اي خط قرمز ما محسوب مي شود و اگر لازم باشد به ايران حمله مي كنيم و اظهارات مارتين دمپسي، رئيس ستاد ارتش آمريكا كه گفت در ارزيابي ما اشتباه نكنيد، به طور رسمي و غيررسمي با استقبال اسرائيلي ها مواجه شد و خوشنودي آنها را به دنبال داشت. اكنون عده اي گوش هاي خود را تيز كرده اند تا از هر جايي كه شده خبر حمله هوايي اسرائيل به ايران را بشنوند. اما دوستان! آرام باشيد. احتمال حمله آمريكا به تاسيسات هسته اي ايران اگر حقيقتا صفر نباشد نزديك به صفر است. آن چه بيش از همه منطقي به نظر مي رسد اين است كه لئون پانه تا كه خود يك سياستمدار تمام عيار است با اين اظهارات تلاش كرده حملات نامزدهاي جمهوري خواه رياست جمهوري را از اوباما دور كند. آنها به ناحق باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا را متهم مي كنند كه سياست خارجي اش را مطابق با سياست دشمنان آمريكا هماهنگ مي كند. شايد هم نيت پانه تا اين بوده كه با ايراد اين اظهارات راي يهودي ها را به دست آورد. دمپسي هم مي خواهد ايران را بترساند و الا خود از مخالفان حمله نظامي به ايران است.
به گزارش ديپلماسي ايراني، اين روزنامه با يادآوري شكست هاي سهمگين آمريكا و اسرائيل در منطقه نوشت: آمريكا نيز مانند اسرائيل كه در سال 1982 وارد لبنان شد و موفق شد قبل از آن كه متحمل فاجعه سنگيني شود سال 2000 از آن خارج شود، همچنان بازخوردهاي تاسف آور جنگش در عراق را تحمل مي كند؛ جنگي كه مجبور شد تا آخرين سرباز خود را با گريه و شيون از آن خارج كند. حال مساله ايران سخت تر از آن چيزي است كه بتوان آن را با عراق مقايسه كرد.
يديعوت آحارونوت مي افزايد: وقت آن رسيده است كه بپرسيم آيا مواضع اسرائيل با مواضع آمريكا بر سر برنامه هسته اي اش تطبيق دارد؟ پاسخ محق به اين سؤال منفي است. حقيقت اين است كه ايالات متحده آمريكا برخورداري ايران از سلاح هسته اي را هيچ تهديد حياتي براي خود و مصالح حياتي اش در منطقه نمي بيند. از همه اينها مهم تر براي آمريكا اين است كه نظام هاي حاكم بر عربستان و امارات همچنان بتوانند نفت مورد نيازش را تامين كنند. با اين ديدگاه آمريكا برعكس، حمله نظامي اسرائيل به ايران را تهديدي حياتي براي خود مي بيند.
در پايان اين يادداشت آمده است: بايد اين حقيقت را بدانيم كه هسته اي شدن ايران هر چقدر براي اسرائيل سنگين باشد تهديد حياتي براي آن نيست. از اين رو حمله نظامي به ايران شايد برخي خواسته هاي ما را تامين كند ولي قطعا زخم هايي كه در پي آن خواهد خورد چنان عميق خواهد بود كه به اين راحتي ها امكان درمان آن نيست.
او دروغ مي گويد، راستش را از ما بشنويد
يك ضد انقلاب مرتبط با سران داخلي فتنه كه البته مدتي است به دليل گاف هاي متعدد عزل شده، در تازه ترين شيرين كاري خود راهبرد واقعي جريان فتنه داخلي در مورد انتخابات مجلس را لو داد.
مجتبي واحدي كه اخيرا با سلطنت طلب ها هم مرتبط شده به بي بي سي فارسي گفت اصلاح طلبان در اصل در پي تحريم انتخابات هستند ولي نمي خواهند اين كلمه را به كار ببرند چون از تبعات آن مي ترسند.
واحدي گفت: «من معتقدم كه اصلاح طلب ها به صورت عام اگر چه خيلي صريح نگفتند، ولي معناي حرف شان تحريم انتخابات است. كروبي هم كه به صورت صريح اين را گفته. در واقع برآيند اظهار نظري كه اصلاح طلب ها كردند از اظهار نظر آقاي تاج زاده گرفته تا صحبت هاي ديگران، برآيندش تحريم انتخابات بوده است».
رضا عليجاني عضو گروهك غير قانوني نهضت آزادي هم كه اكنون به خارج از ايران گريخته، در مصاحبه اي ديگر با بي بي سي اظهارات واحدي را تاييد كرده است. وي مي گويد: «حقيقتاً اگر بخواهيم ذات پندارانه برخورد نكنيم اين كلمات در ادبيات سياسي و به ويژه امنيتي در ايران در داخل كشور يك مقدار به صورت قراردادي يكسري تعريف هايي را پذيرفته است. عدم شركت، ليست ندادن، نامزد نشدن و اين كه من اختيار خودم را دارم و شركت نمي كنم. تحريم ظاهراً به اين معنا است كه من ديگران را هم تبليغ به عدم شركت مي كنم. اين ها يك سنگرهاي دفاعي است و البته سنگرهاي كوچكتر است كه در بازجويي ها و در برخوردهاي امنيتي، دوستان در داخل كشور از آن استفاده مي كنند، ولي همان طور كه در گزارش شما بود، اگر از ظاهر كلمات بگذريم در محتوا، هم بيانيه شوراي هماهنگي، هم بيانيه شجاعانه اي كه زندانيان دادند، بيانيه 143 نفر قبلي به هر حال خروجي همه شان مشترك بود و آن نه تنها عدم شركت بود، بلكه مغاير منافع ملي و مغاير آزادي و مغاير دموكراسي دانستن شركت بود و اين ظاهراً در محتوا تفاوتي با تحريم ندارد، هر چند بايد شرايط دوستان در داخل را درك كرد و از اين كه يك سنگرهاي كوچك دفاعي را براي برخوردهاي امنيتي شان حفظ بكنند، خيلي نبايد ناراحت بود».
واحدي و عليجاني در حالي اين سخنان را علنا بر زبان آورده اند كه افرادي مانند محمد خاتمي در داخل به شدت نگران آن هستند كه مارك «تحريمي» بر پيشاني آنها بچسبد.