به گزارش مشرق ، روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:
شيرين عبادي: بگوئيد با من مصاحبه كنند!
شيرين عبادي با حضور در جمع كارمندان وزارت خارجه انگليس به سخنراني در خصوص دموكراسي و نقش زنان و جنبش فمينيستي در ايران پرداخت.
بنابر گزارش دريافتي كيهان، وي در اين سخنراني گفته است: «زنان ايران بسيار قوي هستند و ترديدي نيست كه اين بار، دموكراسي به دست زنان به ايران مي آيد و مردان ايران با جنبش فمينيستي همراهي نشان داده اند. كمكي كه از دست بريتانيا و ديگر كشورهاي دمكراتيك برمي آيد اين است كه به كشورهاي خاورميانه كه حقوق زنان را به رسميت نمي شناسند، سفير زن بفرستند».
بنابراين گزارش، يكي از محورهاي مورد بحث وي با وزارت خارجه انگليس، نحوه پيشبرد موضوعات حقوق بشري در سطوح مختلف براي اعمال فشار بر ايران اسلامي، و هم چنين فعال شدن كمپين هاي مختلف در انگليس، اروپا و آمريكا همزمان با تحولات شمال آفريقا بوده است.
اخيراً هم اطلاعاتي منتشر شد كه نشان مي داد عبادي قصد دارد يك كمپين در حمايت از موسوي و كروبي راه بيندازد.
گفتني است شيرين عبادي بعد از پايان سخنراني خود در ملاقات خصوصي با معاون وزير خارجه انگليس از اينكه ديگر در كانون اخبار رسانه ها نيست به شدت ابراز نگراني كرده و از او خواسته است به مطبوعات و رسانه هاي انگليس براي مصاحبه با وي توصيه كند! در همان حال يك سايت وابسته به گروههاي سلطنت طلب فاش كرد كه معاون وزير خارجه انگليس تلويحاً به شيرين عبادي يادآور شده است كه رسانه هاي انگليسي زبان فعاليت ايشان را در كانون توجه مخاطبان خود تلقي نمي كنند و رسانه هاي فارسي زبان بي بي سي و VOA نيز در مصاحبه ها و توليد برنامه ها به تمايل مخاطبان ايراني خود نگاه مي كنند. اين سايت سلطنت طلب در ادامه گزارش خود آورده است «پاسخ محترمانه معاون وزير خارجه انگليس به خانم شيرين عبادي را مي توان اينگونه ترجمه كرد كه خانم عبادي دوران شما تمام شده است»!
به جاي مقابله با ايران با گرسنگي 7 ميليون آمريكايي مقابله كنيد!
در حالي كه كانديداهاي انتخاباتي در آمريكا همچنان به جار و جنجال درباره برنامه هسته اي ايران مشغولند، گزارش ها نشان مي دهد افزايش روزافزون شمار گرسنگان در آمريكا، به معضلي جدي و چالشي اجتماعي تبديل مي شود.
شبكه تلويزيوني اينترنتي LPAC آمريكا در گزارشي خبري اعلام كرد: شمار گرسنگان در آمريكا در حال افزايش است.
برآوردها حاكي از آن است كه در حال حاضر حدود 7 ميليون گرسنه در آمريكا وجود دارد.
اين شبكه گفت: آمريكا نمي تواند همه اين افراد را سير كند. بسياري از مردمي كه در غرب زندگي مي كنند از اين مشكل آگاه نيستند. اما اگر براي مقابله با اين مشكل كاري انجام نشود، احتمالاً بزودي اين مشكل به سطح انفجار خواهد رسيد.
بنابراين گزارش، مشكل گرسنگي در آمريكا فقط و فقط به علت نوع سياست هايي است كه در كشور اجرا مي شود. اگر عزم سياسي در آمريكا وجود داشته باشد تا از مردم در مقابل نيروهاي بازار محافظت كند، مي توان مشكل گرسنگي را در آمريكا حل كرد.
اين شبكه ادامه داد: در قالب پروژه جهاني سازي، وضع شبكه كشاورزي و توزيع مواد غذايي در جهان به گونه اي است كه به اصطلاح خواست بازار در اين زمينه تصميم مي گيرد و نه اينكه انسان در اين زمينه نقشي داشته باشد. همين نظام بازار است كه مشخص مي كند كه چه موادي در كجا، به دست چه كساني، با چه ميزاني و براي چه كساني توليد شود. بخش اعظم شبكه كشاورزي جهان در اختيار چند شركت كلان چند مليتي است. اين شركتها از ملتها قدرتمندتر هستند.
گفتني است در آستانه انتخابات رياست جمهوري 2012 مطالبات اقتصادي به مهم ترين مطالبات مردم آمريكا از كانديداهاي رياست جمهوري تبديل شده و مردم اين كشور از اينكه كانديداها با كنار گذاشتن دغدغه هاي اقتصادي درصدد بزرگنمايي موضوعاتي مانند برنامه هسته اي ايران هستند، به شدت ابراز خشم مي كنند.
مگر آمريكا ديوانه است كه به ايران حمله كند؟!
يك ديپلمات برجسته انگليسي تاكيد كرد نه آمريكا و نه اسراييل در پي جنگ با ايران نيستند و كاري بيش از تهديد كردن از آنها بر نمي آيد.
پاتريك سيل، در مقاله اي در الحيات نوشت: «همه شواهد نشان مي دهد آمريكا بطور جدي در انديشه جنگ بر سر مسئله اي كه مربوط به اسرائيل يا ايران باشد، نيست. اشخاصي كه خواستار جنگ در آمريكا و اسرائيل هستند، بهانه شان را از دست دادند».
وي ادامه داد: «آمريكا پس از آنكه توانست جنگ فاجعه آميز در عراق را به پايان ببرد، اكنون اميدوار است از طريق مذاكره به نزاع در افغانستان نيز پايان دهد و بازكردن دفتر براي طالبان در قطر نيز به همين هدف است».
سيل نوشت: «به نظر مي سد اوباما به هر نحوي تلاش مي كند آمريكا را به يك جنگ نظامي پر هزينه و سرگشاده در خاورميانه نكشاند. به جاي آن اوباما سياست مهار و بازدارندگي را انتخاب كرده است هر چند به اين دليل كه نمي خواهد متهم شود در برابر اسرائيل ضعيف است، اين سياست حساس اعلام نشده است».
سيل كه سال ها در حوزه هاي مربوط به خاورميانه مشغول كار بوده، در پايان نوشت: «آمريكا يك خط رسمي را دنبال مي كند كه همان طرح موسوم به طرح همه گزينه ها روي ميز است با اين نكته كه در عمل گزينه نظامي را بطور كامل بعيد مي داند. اسرائيل و آمريكا هيچ كدام در انديشه حمله به ايران نيستند. تهديدهاي تند اين دو دقيقا به اين معني است كه آنها براي حمله برنامه ريزي نمي كنند».
گفتني است رزمايش اخير ايران در تنگه هرمز و درياي عمان و اعلام برگزاري يك رزمايش ديگر در كمتر از يك ماه آينده باعث شده غربي ها كليه تهديدهاي نظامي خود عليه ايران را پس بگيرند.
پيوند علني سايت موسوي با گروهك كومله
بخش كردي سايت اينترنتي «كلمه» متعلق به جريان فتنه كه از خارج كشور- لندن- بارگزاري مي شود از چندي پيش با كمك هيوا سليمي «از عناصر گروهك كومله، جناح مهتدي» فعال شده است.
هيوا سليمي از عناصر قديمي گروهك كومله و مقيم سليمانيه عراق است كه در بخش انتشارات و تلويزيون آسوي روژهلات(متعلق به كومله جناح مهتدي) مشغول به فعاليت است و در زمينه ترجمه مقالات و مطالب به زبان كردي با آن سايت همكاري دارد.
افتتاح اين بخش نشان دهنده عمق پيوند امثال ميرحسين موسوي با گروهك هاي تروريستي است.
گفتني است نسخه روزانه اين سايت هم توسط فردي به نام حمزه غالبي ساكن پاريس كه ارتباطات نزديكي با منافقين دارد اداره مي شود.
عبدالله مهتدي، رهبر گروهك تروريستي كومله كه به طور متناوب در آلمان و سليمانيه عراق به سر مي برد، سال گذشته در مصاحبه اي گفته بود ژنرال هاي آمريكايي از اردوگاه كومله در كردستان عراق بازديد كرده و از گروه ما در مقابله با ايران حمايت مالي مي كنند. وي درباره همكاري با سايت اينترنتي موسوي- كلمه- گفته است اين همكاري از مدت ها قبل وجود داشته و گشايش بخش كردي سايت كلمه در ادامه همكاري هاي قبلي و برنامه اي تعريف شده براي انتخابات مجلس نهم در ايران است.
دو شاخه از يك پروژه
ارگان رسانه اي فتنه گران در خارج از كشور به آن دسته از اصلاح طلباني كه كانديداي نمايندگي مجلس شده اند بشدت حمله كرد.
سايت جرس ضمن انتقاد شديد از اصلاح طلباني كه براي انتخابات مجلس نهم نامزد شده اند نوشت:« در محافل خبري تهران در باره برخي اصلاح طلبان سابق كه در انتخابات مجلس در تهران و شهرهاي بزرگ ثبت نام كرده اند گفته مي شود آنها زماني از نردبان اصلاحات به نمايندگي مجلس رسيدند اما، اكنون بيشتر به منافع خود مي انديشند تا منافع ملي».
ارگان حلقه ماسوني لندن با حمله به اين طيف از اصلاح طلبان و ابراز نگراني از اين كه مدعيان اصلاحات به ديدگاه سران فتنه توجهي ندارند، نوشت؛محافل نزديك به سيدمحمد خاتمي در تهران به جرس خبر داده اند كه رئيس جمهور پيشين از ثبت نام خواهرزاده اش محمد رضا تابش در انتخابات مجلس در جلسه خصوصي با حضور وي از او انتقاد كرده است.
گفتني است بنا بر گزارش جهان نيوز، طبق آخرين برآوردها بيش از 800 داوطلب با گرايش اصلاح طلبي در انتخابات مجلس نهم از حوزه هاي مختلف در سراسر كشور ثبت نام كرده اند. در همين حال اكثر اعضاي فراكسيون اقليت (اصلاح طلبان) مجلس نيز در انتخابات مجلس نهم مجددا كانديدا شده اند. در همين حال به دليل سابقه بد برخي از اصلاح طلبان تندرو و ساختارشكن نزد مردم، اصلاح طلبان در اين دوره ترجيح داده اند بدون تابلو و با تاكتيك مهره هاي سفيد وارد انتخابات شوند.
گزارش ديگري حاكي از آن است كه تحريم انتخابات و شركت اصلاح طلبان در آن، دو شاخه از يك پروژه مشترك است با اين منظور كه مدعيان اصلاحات از يك سو فرصت احتمالي حضور در مجلس را از دست نداده باشند و از سوي ديگر با اعلام تحريم انتخابات، در پروژه تعريف شده غرب براي خدشه دار كردن الگوي انقلاب اسلامي نقش آفريني كرده باشند.
جوجه اردك زشت باز هم دردسر درست كرد
مسيح علي نژاد ، كارمند دستگاه تبليغاتي انگليس كه در ايام فتنه 88 با اكانت« oxfordgirl » در شبكه اجتماعي توييتر عليه امنيت و منافع ملي مردم كشورش فعاليت مي كرد، در جديدترين مصاحبه خود با رضا پهلوي فرزند شاه منفور پهلوي كه داعيه رهبري جنبش سبز (جريان فتنه 88) را دارد، باعث افزايش دعواها و فحاشي هاي چند طرف مدعي بر سر اين جريان ورشكسته سياسي در رسانه ها و فضاي مجازي شد.
رضا پهلوي كه چندي پيش گفته بود: «جنبش سبز ( جريان فتنه 88 ) يتيم شده و بايد شورايي براي هماهنگي در اين زمينه تشكيل شود» پيش ترها گفته بود: «جمهوري خواهان به من پيشنهاد كردند كه از پادشاهي چشم بپوشم و همزمان اطمينان دادند كه از من به عنوان نامزد آينده رياست جمهوري ايران دموكراتيك پشتيباني مي كنند. پاسخ من به آنها اين بود و هست كه من حق ندارم با چنين اقدامي، گزينه پادشاهي را پيش از آنكه مردم درباره اش تصميم گرفته باشند، نفي كنم، چه بخواهم چه نخواهم براي بسياري از ايرانيان من پسر شاه و وارث نهاد پادشاهي ام«!
وي اما بعد از آنكه ديد حتي در شبكه هاي اجتماعي مجازي از جمله گوگل پلاس، مطالبش بالاتر از انگشتان يك دست هم تاييد نمي شود، در مصاحبه خود با مسيح علي نژاد كه در رسانه هاي دوم خردادي به جوجه اردك زشت معروف بود، بعد از آنكه با چالش او در خصوص قسم پادشاهيش، مواجه شد از تلاش خود براي تشكيل يك كنگره ملي خبر داد و در پاسخ به اين سوال كه آيا مي خواهد در اين كنگره پادشاه باشد گفت: «چنين قصدي ندارد و هدف او همراه كردن همه نيروهاي اپوزيسيون ابتدا در داخل وسپس در خارج از ايران است. وي همچنين اعلام كرد طرفداران بسياري در ايران دارد و در عين حال از ذكر اسامي آنها به دليل حفظ امنيت شان خودداري كرد!
از سويي ديگر بني صدر نيز در اين سهم خواهي تخيلي، بيكار ننشسته و براي آنكه خود را از رقابت بر سر رهبري اين جريان ورشكسته عقب نيندازد، با ادعاي آنكه مسبب و طراح اصلي ايجاد جمهوري اسلامي وي بوده و مردم به او اعتماد داشته اند و دارند، رضا پهلوي را فاقد شرايط رهبري در آينده ايران دانست !
مسيح علي نژاد كه با حمايت مهدي هاشمي در آكسفورد در حال تحصيل است ، در اين مصاحبه خود را نماينده نسل جوان جنبش سبز (نسل سوخته ورشكسته فتنه 88) دانست و با ديكتاتور خواندن پدر ربع پهلوي باعث عصبانيت پهلوي ها شد طوري كه پس از سه روز از انتشار مصاحبه اش، هنوز با فحاشي و القاب زشت غيراخلاقي طرفداران خارج نشين پهلوي در شبكه هاي اجتماعي و سايت هاي ضد انقلاب روبروست.
اما طرفداران نزديك به جريان اصلاح طلب كه در جريان فتنه 88 به خارج از كشور گريخته اند نيز در واكنش به توهين هايي كه به نماينده نسلشان كه به عنوان مصاحبه گر در اين جلسه حضور داشته، در سايتها و شبكه هاي اجتماعي، به فحاشي عليه طرفداران پهلوي و نقد ربع پهلوي اقدام كرده اند. برخي نيز چون كيانوش توكلي در سايت ضدانقلابي ايران گلوبال اينگونه نوشته است: «اگر من بجاي خانم علي نژاد بودم مي پرسيدم : «آقاي رضا پهلوي! شخصاً فعاليت هاي شما را مي ستايم. ولي سئوال اصلي يك مبارز جمهوريخواه از جنابعالي اين است كه شخص شما 30 سال پيش براي مقام سلطنت قسم خورده ايد. بحث اين است كه 30 سال گذشته و شما مدعي شهروند عادي شده ايد. اما متاسفانه هنوز از مقام سلطنت استعفا نداده ايد .»
رضا پهلوي كه تا چندي پيش، نهايت كار سياسي اش شركت در كنگره سالانه سلطنت طلبها و دراز كردن دستش براي بوسيده شدن بود اما در حال حاضر براي آنكه در صحنه باشد در حمايت از گروهگ تروريستي مجاهدين (منافقين) هم نامه مي نويسد . يكي از عناصر سابقا فعال در گروهك ادوار تحكيم كه اكنون در اروپا روزگار مي گذراند، نامه رضا پهلوي به حمايت از گروهك تروريستي منافقين و سپس ادعاي شكايت از جمهوري اسلامي را ابتكار خوب توصيف كرد اما نوشت: او نشان داد كاركشته نيست و مشاوران خوبي نيز ندارد و هنوز بايد خيلي تمرين كند تا در فضاي سياسي كه براي او چندان موثر نيست، حضور داشته باشد.
گفتني است گروههاي ضدانقلاب كه مديريت بيروني فتنه آنها را كنار هم چيده و به قول ريچارد هاس با مدعيان اصلاحات به «ائتلاف سفيد»! رسانده بود، بعد از شكست فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 به حال خود رها شده و همه روزه بيشترين فحش ها را نثار يكديگر مي كنند.
شيرين عبادي: بگوئيد با من مصاحبه كنند!
شيرين عبادي با حضور در جمع كارمندان وزارت خارجه انگليس به سخنراني در خصوص دموكراسي و نقش زنان و جنبش فمينيستي در ايران پرداخت.
بنابر گزارش دريافتي كيهان، وي در اين سخنراني گفته است: «زنان ايران بسيار قوي هستند و ترديدي نيست كه اين بار، دموكراسي به دست زنان به ايران مي آيد و مردان ايران با جنبش فمينيستي همراهي نشان داده اند. كمكي كه از دست بريتانيا و ديگر كشورهاي دمكراتيك برمي آيد اين است كه به كشورهاي خاورميانه كه حقوق زنان را به رسميت نمي شناسند، سفير زن بفرستند».
بنابراين گزارش، يكي از محورهاي مورد بحث وي با وزارت خارجه انگليس، نحوه پيشبرد موضوعات حقوق بشري در سطوح مختلف براي اعمال فشار بر ايران اسلامي، و هم چنين فعال شدن كمپين هاي مختلف در انگليس، اروپا و آمريكا همزمان با تحولات شمال آفريقا بوده است.
اخيراً هم اطلاعاتي منتشر شد كه نشان مي داد عبادي قصد دارد يك كمپين در حمايت از موسوي و كروبي راه بيندازد.
گفتني است شيرين عبادي بعد از پايان سخنراني خود در ملاقات خصوصي با معاون وزير خارجه انگليس از اينكه ديگر در كانون اخبار رسانه ها نيست به شدت ابراز نگراني كرده و از او خواسته است به مطبوعات و رسانه هاي انگليس براي مصاحبه با وي توصيه كند! در همان حال يك سايت وابسته به گروههاي سلطنت طلب فاش كرد كه معاون وزير خارجه انگليس تلويحاً به شيرين عبادي يادآور شده است كه رسانه هاي انگليسي زبان فعاليت ايشان را در كانون توجه مخاطبان خود تلقي نمي كنند و رسانه هاي فارسي زبان بي بي سي و VOA نيز در مصاحبه ها و توليد برنامه ها به تمايل مخاطبان ايراني خود نگاه مي كنند. اين سايت سلطنت طلب در ادامه گزارش خود آورده است «پاسخ محترمانه معاون وزير خارجه انگليس به خانم شيرين عبادي را مي توان اينگونه ترجمه كرد كه خانم عبادي دوران شما تمام شده است»!
به جاي مقابله با ايران با گرسنگي 7 ميليون آمريكايي مقابله كنيد!
در حالي كه كانديداهاي انتخاباتي در آمريكا همچنان به جار و جنجال درباره برنامه هسته اي ايران مشغولند، گزارش ها نشان مي دهد افزايش روزافزون شمار گرسنگان در آمريكا، به معضلي جدي و چالشي اجتماعي تبديل مي شود.
شبكه تلويزيوني اينترنتي LPAC آمريكا در گزارشي خبري اعلام كرد: شمار گرسنگان در آمريكا در حال افزايش است.
برآوردها حاكي از آن است كه در حال حاضر حدود 7 ميليون گرسنه در آمريكا وجود دارد.
اين شبكه گفت: آمريكا نمي تواند همه اين افراد را سير كند. بسياري از مردمي كه در غرب زندگي مي كنند از اين مشكل آگاه نيستند. اما اگر براي مقابله با اين مشكل كاري انجام نشود، احتمالاً بزودي اين مشكل به سطح انفجار خواهد رسيد.
بنابراين گزارش، مشكل گرسنگي در آمريكا فقط و فقط به علت نوع سياست هايي است كه در كشور اجرا مي شود. اگر عزم سياسي در آمريكا وجود داشته باشد تا از مردم در مقابل نيروهاي بازار محافظت كند، مي توان مشكل گرسنگي را در آمريكا حل كرد.
اين شبكه ادامه داد: در قالب پروژه جهاني سازي، وضع شبكه كشاورزي و توزيع مواد غذايي در جهان به گونه اي است كه به اصطلاح خواست بازار در اين زمينه تصميم مي گيرد و نه اينكه انسان در اين زمينه نقشي داشته باشد. همين نظام بازار است كه مشخص مي كند كه چه موادي در كجا، به دست چه كساني، با چه ميزاني و براي چه كساني توليد شود. بخش اعظم شبكه كشاورزي جهان در اختيار چند شركت كلان چند مليتي است. اين شركتها از ملتها قدرتمندتر هستند.
گفتني است در آستانه انتخابات رياست جمهوري 2012 مطالبات اقتصادي به مهم ترين مطالبات مردم آمريكا از كانديداهاي رياست جمهوري تبديل شده و مردم اين كشور از اينكه كانديداها با كنار گذاشتن دغدغه هاي اقتصادي درصدد بزرگنمايي موضوعاتي مانند برنامه هسته اي ايران هستند، به شدت ابراز خشم مي كنند.
مگر آمريكا ديوانه است كه به ايران حمله كند؟!
يك ديپلمات برجسته انگليسي تاكيد كرد نه آمريكا و نه اسراييل در پي جنگ با ايران نيستند و كاري بيش از تهديد كردن از آنها بر نمي آيد.
پاتريك سيل، در مقاله اي در الحيات نوشت: «همه شواهد نشان مي دهد آمريكا بطور جدي در انديشه جنگ بر سر مسئله اي كه مربوط به اسرائيل يا ايران باشد، نيست. اشخاصي كه خواستار جنگ در آمريكا و اسرائيل هستند، بهانه شان را از دست دادند».
وي ادامه داد: «آمريكا پس از آنكه توانست جنگ فاجعه آميز در عراق را به پايان ببرد، اكنون اميدوار است از طريق مذاكره به نزاع در افغانستان نيز پايان دهد و بازكردن دفتر براي طالبان در قطر نيز به همين هدف است».
سيل نوشت: «به نظر مي سد اوباما به هر نحوي تلاش مي كند آمريكا را به يك جنگ نظامي پر هزينه و سرگشاده در خاورميانه نكشاند. به جاي آن اوباما سياست مهار و بازدارندگي را انتخاب كرده است هر چند به اين دليل كه نمي خواهد متهم شود در برابر اسرائيل ضعيف است، اين سياست حساس اعلام نشده است».
سيل كه سال ها در حوزه هاي مربوط به خاورميانه مشغول كار بوده، در پايان نوشت: «آمريكا يك خط رسمي را دنبال مي كند كه همان طرح موسوم به طرح همه گزينه ها روي ميز است با اين نكته كه در عمل گزينه نظامي را بطور كامل بعيد مي داند. اسرائيل و آمريكا هيچ كدام در انديشه حمله به ايران نيستند. تهديدهاي تند اين دو دقيقا به اين معني است كه آنها براي حمله برنامه ريزي نمي كنند».
گفتني است رزمايش اخير ايران در تنگه هرمز و درياي عمان و اعلام برگزاري يك رزمايش ديگر در كمتر از يك ماه آينده باعث شده غربي ها كليه تهديدهاي نظامي خود عليه ايران را پس بگيرند.
پيوند علني سايت موسوي با گروهك كومله
بخش كردي سايت اينترنتي «كلمه» متعلق به جريان فتنه كه از خارج كشور- لندن- بارگزاري مي شود از چندي پيش با كمك هيوا سليمي «از عناصر گروهك كومله، جناح مهتدي» فعال شده است.
هيوا سليمي از عناصر قديمي گروهك كومله و مقيم سليمانيه عراق است كه در بخش انتشارات و تلويزيون آسوي روژهلات(متعلق به كومله جناح مهتدي) مشغول به فعاليت است و در زمينه ترجمه مقالات و مطالب به زبان كردي با آن سايت همكاري دارد.
افتتاح اين بخش نشان دهنده عمق پيوند امثال ميرحسين موسوي با گروهك هاي تروريستي است.
گفتني است نسخه روزانه اين سايت هم توسط فردي به نام حمزه غالبي ساكن پاريس كه ارتباطات نزديكي با منافقين دارد اداره مي شود.
عبدالله مهتدي، رهبر گروهك تروريستي كومله كه به طور متناوب در آلمان و سليمانيه عراق به سر مي برد، سال گذشته در مصاحبه اي گفته بود ژنرال هاي آمريكايي از اردوگاه كومله در كردستان عراق بازديد كرده و از گروه ما در مقابله با ايران حمايت مالي مي كنند. وي درباره همكاري با سايت اينترنتي موسوي- كلمه- گفته است اين همكاري از مدت ها قبل وجود داشته و گشايش بخش كردي سايت كلمه در ادامه همكاري هاي قبلي و برنامه اي تعريف شده براي انتخابات مجلس نهم در ايران است.
دو شاخه از يك پروژه
ارگان رسانه اي فتنه گران در خارج از كشور به آن دسته از اصلاح طلباني كه كانديداي نمايندگي مجلس شده اند بشدت حمله كرد.
سايت جرس ضمن انتقاد شديد از اصلاح طلباني كه براي انتخابات مجلس نهم نامزد شده اند نوشت:« در محافل خبري تهران در باره برخي اصلاح طلبان سابق كه در انتخابات مجلس در تهران و شهرهاي بزرگ ثبت نام كرده اند گفته مي شود آنها زماني از نردبان اصلاحات به نمايندگي مجلس رسيدند اما، اكنون بيشتر به منافع خود مي انديشند تا منافع ملي».
ارگان حلقه ماسوني لندن با حمله به اين طيف از اصلاح طلبان و ابراز نگراني از اين كه مدعيان اصلاحات به ديدگاه سران فتنه توجهي ندارند، نوشت؛محافل نزديك به سيدمحمد خاتمي در تهران به جرس خبر داده اند كه رئيس جمهور پيشين از ثبت نام خواهرزاده اش محمد رضا تابش در انتخابات مجلس در جلسه خصوصي با حضور وي از او انتقاد كرده است.
گفتني است بنا بر گزارش جهان نيوز، طبق آخرين برآوردها بيش از 800 داوطلب با گرايش اصلاح طلبي در انتخابات مجلس نهم از حوزه هاي مختلف در سراسر كشور ثبت نام كرده اند. در همين حال اكثر اعضاي فراكسيون اقليت (اصلاح طلبان) مجلس نيز در انتخابات مجلس نهم مجددا كانديدا شده اند. در همين حال به دليل سابقه بد برخي از اصلاح طلبان تندرو و ساختارشكن نزد مردم، اصلاح طلبان در اين دوره ترجيح داده اند بدون تابلو و با تاكتيك مهره هاي سفيد وارد انتخابات شوند.
گزارش ديگري حاكي از آن است كه تحريم انتخابات و شركت اصلاح طلبان در آن، دو شاخه از يك پروژه مشترك است با اين منظور كه مدعيان اصلاحات از يك سو فرصت احتمالي حضور در مجلس را از دست نداده باشند و از سوي ديگر با اعلام تحريم انتخابات، در پروژه تعريف شده غرب براي خدشه دار كردن الگوي انقلاب اسلامي نقش آفريني كرده باشند.
جوجه اردك زشت باز هم دردسر درست كرد
مسيح علي نژاد ، كارمند دستگاه تبليغاتي انگليس كه در ايام فتنه 88 با اكانت« oxfordgirl » در شبكه اجتماعي توييتر عليه امنيت و منافع ملي مردم كشورش فعاليت مي كرد، در جديدترين مصاحبه خود با رضا پهلوي فرزند شاه منفور پهلوي كه داعيه رهبري جنبش سبز (جريان فتنه 88) را دارد، باعث افزايش دعواها و فحاشي هاي چند طرف مدعي بر سر اين جريان ورشكسته سياسي در رسانه ها و فضاي مجازي شد.
رضا پهلوي كه چندي پيش گفته بود: «جنبش سبز ( جريان فتنه 88 ) يتيم شده و بايد شورايي براي هماهنگي در اين زمينه تشكيل شود» پيش ترها گفته بود: «جمهوري خواهان به من پيشنهاد كردند كه از پادشاهي چشم بپوشم و همزمان اطمينان دادند كه از من به عنوان نامزد آينده رياست جمهوري ايران دموكراتيك پشتيباني مي كنند. پاسخ من به آنها اين بود و هست كه من حق ندارم با چنين اقدامي، گزينه پادشاهي را پيش از آنكه مردم درباره اش تصميم گرفته باشند، نفي كنم، چه بخواهم چه نخواهم براي بسياري از ايرانيان من پسر شاه و وارث نهاد پادشاهي ام«!
وي اما بعد از آنكه ديد حتي در شبكه هاي اجتماعي مجازي از جمله گوگل پلاس، مطالبش بالاتر از انگشتان يك دست هم تاييد نمي شود، در مصاحبه خود با مسيح علي نژاد كه در رسانه هاي دوم خردادي به جوجه اردك زشت معروف بود، بعد از آنكه با چالش او در خصوص قسم پادشاهيش، مواجه شد از تلاش خود براي تشكيل يك كنگره ملي خبر داد و در پاسخ به اين سوال كه آيا مي خواهد در اين كنگره پادشاه باشد گفت: «چنين قصدي ندارد و هدف او همراه كردن همه نيروهاي اپوزيسيون ابتدا در داخل وسپس در خارج از ايران است. وي همچنين اعلام كرد طرفداران بسياري در ايران دارد و در عين حال از ذكر اسامي آنها به دليل حفظ امنيت شان خودداري كرد!
از سويي ديگر بني صدر نيز در اين سهم خواهي تخيلي، بيكار ننشسته و براي آنكه خود را از رقابت بر سر رهبري اين جريان ورشكسته عقب نيندازد، با ادعاي آنكه مسبب و طراح اصلي ايجاد جمهوري اسلامي وي بوده و مردم به او اعتماد داشته اند و دارند، رضا پهلوي را فاقد شرايط رهبري در آينده ايران دانست !
مسيح علي نژاد كه با حمايت مهدي هاشمي در آكسفورد در حال تحصيل است ، در اين مصاحبه خود را نماينده نسل جوان جنبش سبز (نسل سوخته ورشكسته فتنه 88) دانست و با ديكتاتور خواندن پدر ربع پهلوي باعث عصبانيت پهلوي ها شد طوري كه پس از سه روز از انتشار مصاحبه اش، هنوز با فحاشي و القاب زشت غيراخلاقي طرفداران خارج نشين پهلوي در شبكه هاي اجتماعي و سايت هاي ضد انقلاب روبروست.
اما طرفداران نزديك به جريان اصلاح طلب كه در جريان فتنه 88 به خارج از كشور گريخته اند نيز در واكنش به توهين هايي كه به نماينده نسلشان كه به عنوان مصاحبه گر در اين جلسه حضور داشته، در سايتها و شبكه هاي اجتماعي، به فحاشي عليه طرفداران پهلوي و نقد ربع پهلوي اقدام كرده اند. برخي نيز چون كيانوش توكلي در سايت ضدانقلابي ايران گلوبال اينگونه نوشته است: «اگر من بجاي خانم علي نژاد بودم مي پرسيدم : «آقاي رضا پهلوي! شخصاً فعاليت هاي شما را مي ستايم. ولي سئوال اصلي يك مبارز جمهوريخواه از جنابعالي اين است كه شخص شما 30 سال پيش براي مقام سلطنت قسم خورده ايد. بحث اين است كه 30 سال گذشته و شما مدعي شهروند عادي شده ايد. اما متاسفانه هنوز از مقام سلطنت استعفا نداده ايد .»
رضا پهلوي كه تا چندي پيش، نهايت كار سياسي اش شركت در كنگره سالانه سلطنت طلبها و دراز كردن دستش براي بوسيده شدن بود اما در حال حاضر براي آنكه در صحنه باشد در حمايت از گروهگ تروريستي مجاهدين (منافقين) هم نامه مي نويسد . يكي از عناصر سابقا فعال در گروهك ادوار تحكيم كه اكنون در اروپا روزگار مي گذراند، نامه رضا پهلوي به حمايت از گروهك تروريستي منافقين و سپس ادعاي شكايت از جمهوري اسلامي را ابتكار خوب توصيف كرد اما نوشت: او نشان داد كاركشته نيست و مشاوران خوبي نيز ندارد و هنوز بايد خيلي تمرين كند تا در فضاي سياسي كه براي او چندان موثر نيست، حضور داشته باشد.
گفتني است گروههاي ضدانقلاب كه مديريت بيروني فتنه آنها را كنار هم چيده و به قول ريچارد هاس با مدعيان اصلاحات به «ائتلاف سفيد»! رسانده بود، بعد از شكست فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 به حال خود رها شده و همه روزه بيشترين فحش ها را نثار يكديگر مي كنند.