کد خبر 89178
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵

وزیر کشور گفت: از میان چهل و چند حادثه غیرقابل پیش‌بینی بیش از 30 نوع آن در ایران تجربه شده است.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، مصطفی محمدنجار روز دوشنبه در حاشیه برگزاری همایش ملی بازتوانی در حوادث طبیعی در جمع خبرنگاران گفت: نقاط غیرایمن را در طرح جامعه بازتوانی مشخص کرده‌ایم و دولت بحث کاهش خطرپذیری را در برنامه‌های کلان خود پیش بینی کرده است اما این طرح زمان‌بر است.
 
وزیر کشور گفت: از میان چهل و چند حادثه غیرقابل پیش‌بینی بیش از 30 نوع آن در ایران تجربه شده است.ما  اولین همایش ملی بازتوانی در حوادث طبیعی را با مشارکت دستگاههای مختلفی برگزار کردیم تا به یک هم اندیشی بپردازیم و راهکارهای علمی و دانش‌محور را برای پیشگیری از اتفاقات اتخاذ کنیم. این همایش بخشی از طرح جامع بازتوانی است.

وزیر کشور افزود: با توجه به اینکه پایتخت روی گسل زلزله قرار دارد پیش‌بینی ویژه‌ای برای حوادث غیرمترقبه در شهر بزرگ تهران کرده‌ایم. به همین منظور امسال با بودجه‌ای که دولت در اختیار داده 100 میلیارد تومان برای مقاوم سازی تهران تجهیزات خریده‌ایم.

وی گفت:‌ در بحث مدیریت بحران چهار مرحله پیش‌بینی، آمادگی، مقابله و بازتوانی در مقابل بحران، جلوگیری از آسیب در برابر حوادث پیگیری می‌شود. همچنین بحث تسکین افراد آسیب دیده پس از وقوع حوادث و جبران خسارت‌های فیزیکی و روانی اهمیت زیادی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس