کد خبر 89140
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۱

«ش.ن» که پس از مسجل شدن اعمال خلاف قانون «م.ط» رهبر فرقه کیهانی به ترکیه گریخته است، در پیام تبریک سال 2012 میلادی، ادعاهای مضحکی مبنی بر بروز نیت‌های رحمانی و شیطانی در این سال مطرح کرد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، «ش.ن» از اداره‌کنندگان تشکیلات فرقه کیهانی که مدت‌هاست به ترکیه فرار کرده و از آنجا نیروهای این فرقه را هدایت می‌کند، روز گذشته و در پیام تبریک سال نوی میلادی بیان کرد که در این سال اتفاقات عجیبی روی خواهد داد که به سود فرقه کیهانی تمام خواهد شد.
 
بدین صورت که همه انسان‌ها نیت‌های خود را آشکار خواهند کرد و مشخص می‌شود چه کسانی در حلقه رحمانی و چه کسانی در حلقه شیطانی هستند!
 
البته این خانم پا را فراتر گذاشته و عنوان کرده است این موضوع به سال 2012 محدود نمی‌شود، بلکه یک دهه را در بر می‌گیرد. در واقع وی با طرح این موضوع پیشاپیش راه را بر هرگونه محقق نشدن ادعای پوچش بسته است تا اگر در سال 2012 ادعایش به حقیقت نپیوست، آن را به سال‌های بعد تسری دهد.
 
«م.ط» رهبر فرقه کیهانی نیز از قبل در کلاس‌هایش گفته بود که سال 2012 سال تعیین‌کننده‌ای برای فرقه کیهانی است و هر کسی نسبت به این حلقه مخالف باشد به جریان شیطانی وصل است و موافقان به حلقه رحمانی متصل خواهند شد.
 
این خرافات در حالی از سوی رهبر فرقه کیهانی ـ که داعیه مسلمانی دارد ـ بیان می‌شود که اساساً مباحث مربوط به سال 2012 مبحثی است که توسط صهیونیست‌ها مطرح شده است تا بدین وسیله توجه عموم مردم به مسایل ماورایی در راستای اهداف یهود جلب شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    0 0
    در مورد 2012 دقیقاً نه، ولی در مورد اتفاقاتی که در همین زمان ها در حال شکل گیری است بسیار فرقه ها و گروه های متفاوتی حرف زده اند. منتظر میمانیم ببینیم چه میشود. شما هم منتظر باشید!
  • باكي ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    0 0
    الهم عجل لوليك الفرج...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس