کد خبر 891049
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵
رهبر انقلاب و روحانی

چرا رهبر انقلاب اصرار دارند دولت بماند؟ چرا حمایت می کنند و تاکید دارند که با همین دولت باید از مشکلات بیرون آمد؟

به گزارش مشرق، بعد از سخنان رهبر معظم انقلاب در جلسه با خبرگان شبهه ای مطرح شده است که "چرا ایشان اصرار دارند دولت بماند؟ چرا حمایت می کنند و تاکید دارند که با همین دولت باید از مشکلات بیرون آمد؟"

 

محکمات سبک مدیریتی رهبری

اولین مساله اینست که رهبری انقلاب 2 اصل کلیدی را در هر برهه تاریخی و تحت هر شرایطی به عنوان محکمات اداره کشور مدنظر دارند. اول اصل مردم سالاری است تا حرمت رای مردم حفظ شود. دوم اینکه هیچ امری خارج از ساختارهای قانونی کشور اجرا نشود. چنانچه در همین جلسه نیز تاکید دارند، کار جهادی نیز درون همین دولت باید باشد و نهاد موازی در کنار دولت نیز نباید تشکیل شود.



2 پرسش مجدد


اما ممکن است سوال شود که امروز مردم از رای شان پشیمان شدند و یا اینکه رای مجلس به عدم کفایت رئیس جمهور نیز خارج از قانون نیست و اصلاح از طریق همین ساختار های موجود است.
پرسش اول یک اشکال برآوردی دارد. سوال اینست که از کجا متوجه شدیم که اکثریت مردم از رای شان پشیمان شدند؟ آیا ملاک متقنی وجود دارد؟ با این مکانیزم بعد از هر انتخاباتی یک نفر ممکن است مدعی شود که مردم از رای شان برگشتند. آیا باید تمکین کرد؟ بله مردم اعتراض دارند، اما بدین معناست که پشیمانند؟ با کدام حجت؟ کدام ارزیابی قابل اعتماد؟
و اما سوال دوم؛ بله مجلس حق قانونی دارد دولت را با طرح عدم کفایت کنار بگذارد. اما باید دید این تصمیم چه میزان در بهبود شرایط موثر است؟ ببینیم تدبیر رهبری چیست.



تصویر متفاوت رهبری از صف بندی دشمن


رهبرانقلاب در سخنان شان یک نکته بسیار کلیدی را گوشزد کردند و آن اینکه امروز درگیر دو جنگیم. یکی جنگ اقتصادی و دومی جنگ رسانه ای، که خیلی اوقات از آن غفلت داریم. سپس تعبیرشان اینست که جنگ رسانه ای زمینه ساز تاثیر جنگ اقتصادی است.
مهمترین اثر بی اعتنایی به این جنگ رسانه ای چیست؟ همین که بخش قابل توجهی از جامعه، کشور را در شرایط بحرانی می دانند و حال آنکه رهبری معتقدند بحران نیست. جامعه تحلیلش را از رسانه ها و شبکه های اجتماعی می گیرد که صدق و کذب آن درآمیخته و بیان مشکلات با بزرگنمایی های پریشان ساز همراه است.



احساس بحران؛ اثر جنگ رسانه ای


اما رهبرانقلاب معتقدند، احساس بحران، ناشی از جنگ رسانه ایست نه جنگ اقتصادی. پس همزمان باید با تدابیر اقتصادی برای جنگ رسانه ای نیز تمهید کرد و یا حداقل پازل عملیات دشمن را در این جنگ تکمیل نکرد.
ما در شرایط بحرانی قرار نداریم، اما آنچه بیش از هر چیز کشور را بحرانی تصویر می سازد، جنگ رسانه ای دشمن است که مشکلات اقتصادی را چندین برابر موثرتر کرده است .


اثر جنگ رسانه ای بر جنگ اقتصادی


امروز دشمن اصلی کشور ناامیدی و احساس بن بست است که این احساس را جنگ رسانه ای فراهم می سازد. جامعه ای که "احساس" نااطمینانی نسبت به آینده دارد، همواره نگران است و حتا به تصمیمات حاکمیت نیز بی اعتماد است. به تعبیری بهترین دولت هم در شرایط بدبینی و بی اطمینانی و ناامیدی، نزد مردم بی اعتبارست و تصمیماتش در بالاترین سطح کارشناسی موثر نخواهد بود. شرط اول در توفیق تصمیمات حاکمیت، اعتماد مردمست. آنچه اعتمادسوزست، عدم پیش بینی آینده است که ناشی از ترس و ناامیدی است. چنین سرمایه اجتماعی متزلزلی، برای هر دولتی با هر سطحی از کارآمدی و کارشناسی توفیق نخواهد گذاشت.



ماجرای پیشنهاد احمدی نژاد


با این مقدمه، تغییر دولت، تکمیل این پازل روانی در جنگ رسانه ای است تا ترس از آینده و تشتت و هراس چندین برابر شود. برای همین بود وقتی آقای احمدی نژاد گفت که این دولت باید کنار رود، رهبری فرمودند: "این حرف عمل در چارچوب نقشه دشمن است"
کنار گذاشتن دولت به بهانه جنگ اقتصادی، بالاآوردن دستها در جنگ رسانه ایست و برنامه دشمن در بهم زدن آرامش روانی جامعه را محقق می سازد تا جنگ اقتصادی موثرتر افتد.


تدبیر رهبری


تدبیر رهبری برای عبور از مشکلات اقتصادی، همزمان شکست عملیات دشمن در جنگ رسانه ایست تا تصمیمات اصلاح گرایانه موثر افتاد. آرامش و سکینه اجتماعی ایجاد شود و مردم اعتماد کنند، خواهیم دید که با همین دولت نیز می توان در جنگ اقتصادی توفیق داشت.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهماندار هواپیما IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
    25 11
    چون کسانی که به روحانی رای دادن باید بدانند به بد کسی رای داده اند اید توبه کنند
  • احمد IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
    10 35
    خدا بیامرزه سعید امامی رو که اصلاحطلبها و راه مقابله با اونها خوب شناخت و اولین فتنه اونها رو که می تونست مخرب ترینش هم باشه، یه تنه خنثی کرد. روحش شاد.
  • مازیار IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
    31 29
    واقعا رهبر ما سیاستمدار متدینی است
  • IR ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
    20 29
    رهبری مگر میتواند بگوید دولت نماند؟ پس رای مردم چی میشه؟
  • IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
    27 16
    این احترام به انتخاب مردمه و دمکراسی یعنی همین . حالا مونده تا افکار و اهداف رهبری رو درک کنیم . پایدار باشید آقای من .
  • سعید IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
    13 13
    به نظر شما کارشناسان جنگ اقتصادی و رسانه دشمن کارگر نیفتاده و ما مغلوب نشده ایم اگه جواب شما نه است پس شما از وضع جامعه خبر ندارین
  • IR ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
    16 12
    کلا همه دارند همه چیز رو ماه کشی می کنن شما هم روش
  • IR ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
    8 52
    مردم از رایشون بسیار راضی هستند به کوری چشم تندروها که میخوان نارضایتی ایجاد کنند
    • IR ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
      32 1
      یه نظر سنجی از ملت داشته باشید مشخص میشه چند درصد مردم خواهان برکناری روحانی هستند
    • IR ۱۷:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
      23 1
      کدوم احمق راضی هست
    • علی IR ۰۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۷
      1 0
      دوست عزیزی که گفتند کدوم احمقیراضی هست , دوستان اقای روحانی از کارگزاران تا اصلاح طلب های دو اتشه طرفداران روحانی همون احمق های هستند که شما دارید میگید ولی عموم مردم این طوری نیستند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس