
وي با اعلام اينکه دستورالعمل استفاده از دستگاه بي خطرسازي زباله هاي عفوني به ساير بيمارستانها ابلاغ شده افزود: طي دو تا سه سال آينده تمامي بيمارستانها به اين دستگاه مجهز مي شوند.
معاون وزير بهداشت با اشاره به استفاده از دستگاههاي "اتوکلاو" و "خرد کننده لوازم پزشکي آلوده" در بيمارستانها گفت: وزارت بهداشت موافق استفاده از دستگاه زباله سوز نيست. چون معتقديم که اولا امکان نصب اين دستگاه در بيمارستانها وجود ندارد. ثانيا خود اين دستگاه آلودگي ايجاد مي کند و نمي تواند خيلي از زباله هاي آلوده مثل سوزن و... را بي خطر کند.
امامي رضوي ادامه داد: براي استفاده از اتوکلاو با سازمان محيط زيست و شهرداري تهران توافق شده و اين طور نيست که مديران شهرداري از اين موضوع بي اطلاع باشند.
اين در حالي است که حسين کلخوراني، معاون خدمات شهري شهرداري تهران از توليد روزانه 90 تن زباله بيمارستاني در تهران خبر داده و عنوان داشته بود که مشکلات دفع و امحاي اين قبيل زباله ها همچنان پابرجاست.
مسئولان شهرداري از بين تمام روشهاي بيخطرسازي زباله و سوزاندن و دفن آنها، بهترين روش را دستگاه زبالهسوز ميدانند، به خصوص زباله سوزهايي که در دماي 800 و هزار و 100 درجه زباله را ميسوزاند اما مسئولان وزارت بهداشت سيستم زباله سوز را به کلي نفي و سيستم غيرسوز که طي آن زباله فقط ضدعفوني ميشود را مناسبترين راه ميداند.