کد خبر 8786
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۷

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: کار درستي نيست اما هر روز از پرتغال با من براي مربيگري در تيم ملي تماس مي‌گيرند.

به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، خوزه مورينيو اظهار داشت: به مقامات فدراسيون فوتبال پرتغال هشدار دادم که اگر اين روند ادامه پيدا کند مسئله را رسانه‌اي مي‌کنم و اکنون مجبور هستم اعلام کنم فدراسيون فوتبال تقريبا هر روز با من تماس مي‌گيرد.
اين مربي پرتغالي ادامه داد: تماس پنهاني با يک مربي هرگز درست نيست، نه براي خود او و نه براي کسي که اکنون مربي تيم ملي پرتغال است.

آقاي خاص تصريح کرد: هر کاري از دستم بر بيايد دريغ نخواهم کرد. در بازي قبلي هم پس از آن که با پرس هماهنگ کردم يک تيم تحليل کننده فوق حرفه‌اي را به فدراسيون فوتبال پرتغال معرفي کردم تا بدون دريافت هيچ مبلغي در خدمت سرمربي تيم باشند اما اين درست نيست که هر روز با من تماس بگيرند چرا که اين روند در روحيه بازيکنان و مربيان کنوني تيم ملي پرتغال تاثير بسيار بدي خواهد داشت.
پائولو بنتو هم اکنون سرمربي پرتغال است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس