به گزارش مشرق به نقل از جمهوری اسلامی، رئيس پليس آگاهي استان اصفهان با اعلام اين خبر اظهار داشت: در پي دادخواهي شهروندي مبني بر سرقت منزل وي در يكي از مناطق اصفهان و ربوده شدن تعدادي كتاب خطي با قدمت 150 تا 200 سال، موضوع به صورت ويژه در دستور كار ماموران پايگاه غرب اين پليس قرار گرفت.
سرهنگ حسين حسين زاده افزود: اكيپي مجرب از كارآگاهان مبارزه با سرقت مامور رسيدگي به پرونده شده و با بررسي شواهد و آثار به جا مانده از سارقان، سرنخهايي بدست آوردند كه آنها را به سارقان نزديك كرد.
رئيس پليس آگاهي استان اصفهان در ادامه عنوان كرد: ماموران با بكارگيري اقدامات خاص پليسي يكي از سارقان به نام "ساسان - ق" كه از سارقان حرفهاي و سابقه دارمنزل بود، را شناسايي و در عملياتي ويژه دستگير كردند.
حسين زاده در ادامه با بيان اينكه در تحقيقات اوليه متهم به انجام سرقت با همدستي برادرش اقرار كرد، گفت: همدست وي نيز در يكي از استانهاي جنوبي كشور دستگير و به اصفهان انتقال داده شده است.
اين مقام انتظامي تصريح كرد: در بازرسي از مخفيگاه سارقان اموال مسروقه شامل تعدادي كتاب خطي و بخشي از طلا و وجوه نقد سرقتي به ارزش تقريبي 500ميليون ريال كشف و ضبط شد.
حسين زاده در پايان با اشاره به اينكه اموال مسروقه كشف شده پس از طي مراحل قانوني تحويل مالباخته شد، خاطر نشان كرد: متهمان به همراه پرونده جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شدند.