فیلم/ شست‌وشوی میوه و سبزی با نیتروژن مایع!

اگر میوه و سبزیجات را با نیتروژن مایع بشویید اتفاق جالبی خواهد افتاد که می توانید در این فیلم مشاهده کنید.

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • RU ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵
    0 0
    دمای 200 زیر درجه صفر. البته کاربردش برای تخریب مواد غذایی نیست. برای انجماد سریع به منظور حفظ کیفیت سلولی است.
  • IR ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵
    0 0
    حماقت محض.
  • IR ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵
    0 0
    نتیروژن در دمای 35 درجه کلوین (238- درجه سانتیگراد) تبدیل به مایع می شود. پس میوه ها هم تبدیل به سنگ می شوند. پیوندهای کووالانسی آنها به شدت تقویت می شود و انرژی موجود در مولکول ها و اتم به این پیوندها منتقل می شود. لذا مثل سنگ می شکنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس