فیلم/ شست‌وشوی میوه و سبزی با نیتروژن مایع!

اگر میوه و سبزیجات را با نیتروژن مایع بشویید اتفاق جالبی خواهد افتاد که می توانید در این فیلم مشاهده کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • RU ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵
    0 0
    دمای 200 زیر درجه صفر. البته کاربردش برای تخریب مواد غذایی نیست. برای انجماد سریع به منظور حفظ کیفیت سلولی است.
  • IR ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵
    0 0
    حماقت محض.
  • IR ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵
    0 0
    نتیروژن در دمای 35 درجه کلوین (238- درجه سانتیگراد) تبدیل به مایع می شود. پس میوه ها هم تبدیل به سنگ می شوند. پیوندهای کووالانسی آنها به شدت تقویت می شود و انرژی موجود در مولکول ها و اتم به این پیوندها منتقل می شود. لذا مثل سنگ می شکنند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس