وی در خصوص دلیل انتخاب نشدن رئیس جدید دانشگاه آزاد افزود: تعیین رئیس جدید دانشگاه آزاد کار بزرگی است و برنامه ریزی دقیقی می خواهد به هر حال باید بحث و بررسی بسیاری در خصوص تعیین رئیس جدید صورت گیرد.
شايد جاسبي ابقا شود
مشاور وزیر علوم اظهار داشت: امکان دارد در این جلسه 2 یا 3 نفر انتخاب و بعد از گذشت چند روز یا چند هفته این تعداد برنامه های خود را آورده و از میان آنها یک نفر انتخاب شود البته این امکان نیز وجود دارد که برنامه های هیئت امنا و کاندیدهاي جديد رياست مورد تائيد نباشد و جاسبی همچنان رئیس دانشگاه آزاد باقی بماند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر انتخاب فرهاد دانشجو به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد گفت: گویا یک خبرنگار از دکتر شجاعی فر که یکی از اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد است نظرش را در خصوص گزينه جديد رياست دانشگاه آزاد پرسیده و دکتر شجاعی فر نظر شخصی خود را اعلام کرده و دکتر دانشجو را به عنوان رئیس دانشگاه معرفی کرد. قطع بر یقین این امر تنها نظر شخصي وي بوده است.