کد خبر 86378
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۶

شاید جاسبی به عنوان ریاست دانشگاه آزاد تا چند هفته دیگر باقی بماند و جلسه امروز رئيس هيئت امنا رئيس جديد را معرفي نكند.

به گزارش مشرق ، طائب مشاور عالی وزیر در امور اجرائی صبح امروز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: این فرصت یک ماهه برای تشکیل هیئت امنا و برگزاری جلسه بود نه برای تعیین رئیس جدید دانشگاه آزاد، بنابراین شاید بعد از برگزاری جلسه عصر امروز هم رئیس جدید دانشگاه آزاد انتخاب نشود.

وی در خصوص دلیل انتخاب نشدن رئیس جدید دانشگاه آزاد افزود: تعیین رئیس جدید دانشگاه آزاد کار بزرگی است و برنامه ریزی دقیقی می خواهد به هر حال باید بحث و بررسی بسیاری در خصوص تعیین رئیس جدید صورت گیرد.

 شايد جاسبي ابقا شود


مشاور وزیر علوم اظهار داشت: امکان دارد در این جلسه 2 یا 3 نفر انتخاب و بعد از گذشت چند روز یا چند هفته این تعداد برنامه های خود را آورده و از میان آنها یک نفر انتخاب شود البته این امکان نیز وجود دارد که برنامه های هیئت امنا و کاندیدهاي جديد رياست مورد تائيد نباشد و جاسبی همچنان رئیس دانشگاه آزاد باقی بماند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر انتخاب فرهاد دانشجو به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد گفت: گویا یک خبرنگار از دکتر شجاعی فر که یکی از اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد است نظرش را در خصوص گزينه جديد رياست دانشگاه آزاد پرسیده و دکتر شجاعی فر نظر شخصی خود را اعلام کرده و دکتر دانشجو را به عنوان رئیس دانشگاه معرفی کرد. قطع بر یقین این امر تنها نظر شخصي وي بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ياسر (SUZUKI 1000) ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۳۰
    0 0
    بر فرض محال بعد از 100 سال جاسبي عوض بشه ! مديران و سبك مديريت جاسبي رو چه ميكنيد ؟
  • ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    0 0
    چشم تنگ دنیا دوست را فقط خاک گور پر می کند.
  • محمود ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۳
    0 0
    در کشور ما ثبات مدیریت در افرط و تفریط است جاسبی بیش از اندازه ثبات داشته و باید برود واقعا در مملکت ما قطع الرجال است؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس